Quote:
Originally posted by Reina
krino,
έχω ένα χρόνο περίπου που μπήκα στη διαδικασία να ανακαλύψω τον εαυτό μου. Περίμενα ότι πέρα από την ανακάλυψη θα είχα και αποκάλυψη. Γενικά, είχα και ξεμπροστιάσματα-με πολύ αγάπη από μένα σε μένα, αφού άλλο νόμιζα οτι ήμουν και άλλο είμαι- τα οποία εύκολα διαχειρίστηκα ΄στην τελική χωρίς πανικό.
εχεις κανει μια βαθεια τομη, το λεω αυτο για πριν λιγα χρονια ειχα βρεθει στην θεση σου με περιπου τα ιδια διλληματα.
Δεν ειχα τιποτα ξεκαθαρο μεσα μου, ταλαντευομουν σε πολλα ζητηματα και μεχρι να τα ξεκαθαρισω εκανα πολλες διαδρομες.
Υπήρξαν φορές που κατάλαβα οτι η φάρα μου είναι δύσκολη κυρίως γιατί θα πρέπει να μετριάσω τις προσδοκίες μου και τις ορέξεις μου και οτι άλλο μπορείς να σκεφτείς επειδή δεν υπάρχουν δίπλα μου άνθρωποι που θα απλοποιούν τα \'ταμπού\' χωρίς να τα εκλαϊκεύουν.
ποτε! τα ακους? ποτε μα ποτε!
καμια εκπτωση στα θελω μας και σε αυτα που μας περιμενουν....
Βεβαια αν δεν το εχεις καταλαβει ανθρωπους με ποιοτητα οπως τα εννοεις πιο πανω δεν θα βρεις ευκολα.
Λέω οτι ο κανόνας των αντρών που έχουν παράλληλες σεξουαλικές σχέσεις, αφήνουν τις συντρόφους πεινασμένες.
ετσι ειναι, και φυσικα οι γυναικες τους δεν ξερουν τιποτα η αν ξερουν κανουν πως δεν βλεπουν.
Δεν έχω εμπιστοσύνη σε τέτοια άτομα.
καλα κανεις και φροντισε να μην μπλεχτεις ποτε σου, εκτος αν καποια στιγμη θες καμια αρπαχτη.
Θέλει και παιδεία και αντοχές. Έτσι, δεν είμαι σίγουρη εάν αυτό που ηχεί στα αυτιά μου είναι ειλικρίνεια ή σκέτες μπούρδες.
δεν μπορεις να ξερεις. Αυτα αποδεικνύονται στην πραξη, ολα τα υπολοιπα ειναι λογια του αερα...
Le vent nous portera....
Ούτε αν αυτό που εγώ αισθάνομαι είναι ζήλεια ή αίσθημα αδικίας.
εδω ειναι ενα θεμα που πρεπει να το ξεκαθαρισεις.
Απέρριψε οτι εχει να κανει με ζηλια που μονο προβληματα θα σου δημιουργησει. Απελευθερωσου σαν ατομο και θα συμπαρασυρεις οτι υπαρχει γυρω και εχει ανοικτα τα ματια.
Να εχεις υποψη σου οτι οι γυρω μας μερικες φορες θελουν απλα ενα σπρωξιματακι....
Θα δείξει..:P
οσο για αυτο....