:D:D
Θα ανεβείς σιγά σιγά ! Εξάσκηση θέλει !
Ισως βέβαια το κλειδί είναι να βρείς καλή συμπαίκτρια και να κάνετε δυνατή ομάδα ! Να βρείτε και το παιχνίδι που σας αρέσει και μπορείτε να γίνετε νικητές ! :P
Διάλεξε ευκολα παιχνίδια για αρχή !!! :P
Printable View
:D:D
Θα ανεβείς σιγά σιγά ! Εξάσκηση θέλει !
Ισως βέβαια το κλειδί είναι να βρείς καλή συμπαίκτρια και να κάνετε δυνατή ομάδα ! Να βρείτε και το παιχνίδι που σας αρέσει και μπορείτε να γίνετε νικητές ! :P
Διάλεξε ευκολα παιχνίδια για αρχή !!! :P
Keep κοίτα να δεις. Νομίζω πως υπάρχει ταίρι για όλους. Εγραψα πριν πως η καλωσύνη δεν έχει πέραση στις γυναίκες και γι\'αυτό το διέγραψα το μύνημα γιατι δεν γίνεται να τα καταλάβουμε όλα με λίγες γενικευμένες και πολλές φορές λάθος προτάσεις. Την αγάπη που έχεις μέσα σου να την δώσεις στη σύντροφο που έχεις επιλέξει αφόύ περάσει κάποιος καιρός ζώντας μαζί της.
Εγώ ακόμα 20άρης (σχεδόν 30αρης) είμαι. Κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να πεί και μια κουβέντα πιο ώριμη για το θέμα. Προσωπικά νομίζω πως δεν μπορούμε να κρίνουμε τα πάντα με βάση δυο κατηγορίες (άντρας και γυναίκα) .Το να αγαπάμε το γυναικείο φύλο είναι υπέροχο συναίσθημα, ίσως κάτι που δεν μπορεί να μας δώσει τίποτα άλλο στη ζωή. Όταν όμως απογοητευόμαστε απο τις γυναίκες καλό είναι να μην κρατάει για πολύ αυτό το συναίσθημα. Παθών του έρωτα και της αγάπης μερικές φορές κι εγώ αλλά όλοι έχουμε και τις στιγμές ευτυχίας μας για να βλέπουμε και ποιά είναι τα θεμέλια της ψυχής μας.
Εγω εχω μεγαλωσει λιγο...αλλα δεν θελω κατι πολυ σοβαρο...θελω να περασω καλα...ναι στην αγαπη αν ειναι να ερθει ας ερθει.
Τωρα εχω σχεση που θελω να διακοψω αλλα κατι με κραταει ακομα...ειναι και πολυετης σχεση...αν και δεν βλεπομαστε συχνα.
Δεν ξερω ειμαι λιγο μπερδεμενος σε αυτο το θεμα...αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που τα εχουν ξεκαθαρισει...τουλαχιστον μου λειπουν οι εμπειριες λογω του οτι ετσι τα εφερε η ζωη.
Υπάρχει εναλλακτική ??
Καποια που να σου αρέσει εννοώ ! ;)
Εχμ ναι υπαρχει μια στη δουλεια που μ\'αρεσει ιδιαιτερα...ελευθερη...αλλα καπως απροσπελαστη.
Να είσαι απλός , φιλικός , άνετος ! Μιλάτε ?
Καληνυχτα απο μενα...τα λεμε αυριο.
Μιλαμε σχεδον μαζι δουλευουμε:)
Καληνύχτα !! Αυριο ! :)
Μια (έσχατη) λύση είναι να κάνεις αποτρύχωση με κερί, μανικιούρ-πεντικιούρ, να φορέσεις γυναικεία εσώρουχα και να πέσεις στη μπανιέρα με το πιστολάκι των μαλλιών στη πρίζα...κι ότι προκύψει!!!
Υ.Γ.μην το δοκιμάσετε στο σπίτι!
Στον keep απευθύνεσαι ?Quote:
Originally posted by OneiroPauL
Μια (έσχατη) λύση είναι να κάνεις αποτρύχωση με κερί, μανικιούρ-πεντικιούρ, να φορέσεις γυναικεία εσώρουχα και να πέσεις στη μπανιέρα με το πιστολάκι των μαλλιών στη πρίζα...κι ότι προκύψει!!!
Το πιο ηλιθιο και κακο σχολιο που εχω ακουσει ολο αυτο το καιρο που συμμετεχω στο φορουμ.Γιατι ψαχνω καμμια λυση... κουβεντα κανουμε.Τα καταφερνω μια χαρα...εσυ αν δεν μπορεις να αντεπεξελθεις δοκιμασε το.Quote:
Εγω θα έλεγα ξεκάρφωτο !!!
Δεν κολλάει καθολου με την κουβέντα !!
Εκτος κλίματος , εντελώς !! Γιατί όμως ?
..γιατί έτσι αισθάνεται ρε παιδιά. χαλαρά..