Originally Posted by
annamaria20
καλησπέρα χαίρομαι που βρίσκω ένα φόρουμ με ψυχολογική υποστήριξη....
Λέγομαι Αννα Μαρια και είμαι 20 χρονών.... από πολύ μικρή ηλικία έχω ένα προβλήματα στην υγεία μου...
από 18 μηνών έχω κάνει μεταμόσχευση στο ήπαρ ( συκώτι) λόγο ατρισιας των χολιφορων...
Είμαι πολύ αισιοδιξη στο θέμα της υγείας μ άσχετα τα προβλήματα που αντιμετωπίζω...
γιατί όλα για κάποιο λόγω γίνονται αφού να φανταστείτε οι γιατροί πιστεύουν ότι μελλοντικά θα χρειαστεί να κάνω 2η μεταμόσχευση στο ήπαρ εγώ όμως πιστεύω ότι δεν θα κάνω....
γιατί ένα μεταμοσχευμενο όργανο έχει ημερομηνία λήξης... μετά από 10 χρόνια χαλάει κ γίνεται κ άλλη μεταμόσχευση εγώ έχω καταφέρει κ το μόσχευμα αυτό το έχω 18 χρόνια... έχω κάνει μεγάλη επιτυχία κ χαίρομαι πολύ με τον εαυτό μου γτ είμαι πολύ συνεργάσιμη με τους γιατρούς μ αλλά κ γιατί μου αρέσει η ζωή κ δεν μου λείπει τίποτα κάνω τα πάντα κ τις βόλτες μου έχω κ ότι θα έπρεπε να έχει μια κοπέλα στην ηλικία μου.... μόνο 2 πράγματα προσέχω πολύ το ποτό κ το κάπνισμα δεν κάνει να μπω σε αυτόν τον πειρασμο... ( κ εξάλλου δεν μου αρέσουν ).... το θέμα μου είναι ότι αν μελλοντικά θα μπορέσω να κάνω οικογένεια..... ( δεν μιλάω για τώρα γιατί ακόμα είμαι μικρή) λόγω του προβλήματος της υγείας μου αν κ οι γιατροί μου, μου έχουν πει ότι μπορώ όποια δηποτε στιγμή να κάνω παιδί.... αλλά εγω στεναχωριεμαι γιατί φοβάμαι μήπως κ δεν τα καταφέρω.... βέβαια γνωρίζω πως οι γιατροί δεν κάνουν λάθος κ ιδικά οι γιατροί του εξωτερικού... αλλά ο φόβος είναι φόβος..... κ εκτός από την υγεία μου νιώθω μόνη μ... νιώθω πως δεν έχω κανέναν δίπλα μ κ πως όλοι είναι μαζί μ για το συμφέρων τους..... δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που ακριβώς νιώθω.... :(
Συγνώμη για όλο αυτό το κείμενο αλλά ήθελα να μιλήσω σε κάποιον γιατί νιώθω ένα βάρος μέσα μου και δεν ξέρω τι να κάνω!!!!!