Επιπλέον, ευκολος ίσως να μην είναι ο δρόμος ! Αλλα είναι ο σωστός δρόμος ! Και ξέρεις ο σωστός δρόμος είναι τελικά ο πιο σύντομος προς την ευτυχία , ακόμα και αν φαινεται να είναι δυσβατος κάποιες φορές ! [/quote]
mais oui.
Printable View
Επιπλέον, ευκολος ίσως να μην είναι ο δρόμος ! Αλλα είναι ο σωστός δρόμος ! Και ξέρεις ο σωστός δρόμος είναι τελικά ο πιο σύντομος προς την ευτυχία , ακόμα και αν φαινεται να είναι δυσβατος κάποιες φορές ! [/quote]
mais oui.
δεν περιγράφω καμια ευτυχία.λέω ποσο διαφορετικα βλεπει ο καθενας τη ζωή του, την ευτυχια, την συμβατικοτητα..ενα σωρο εννοιες. Δεν ειναι αντικειμενικη η ευτυχια. Οσο γι αυτο που περιέγραψα μπορει για σενα να ναι ευθραυστη ευτυχια κ για μενα να μην ειναι καν ευτυχια....Quote:
Originally posted by Kleiw
Ξέρεις κάποιοι βρίσκουν πρόχειρους τρόπους για ευτυχία ! Εμένα μου φαίνεται αυτή η ευτυχία που περιγράφεις ευθραυστη ! Δεν την ζηλευω !
Επιπλέον, ευκολος ίσως να μην είναι ο δρόμος ! Αλλα είναι ο σωστός δρόμος ! Και ξέρεις ο σωστός δρόμος είναι τελικά ο πιο σύντομος προς την ευτυχία , ακόμα και αν φαινεται να είναι δυσβατος κάποιες φορές !
καταλαβαινω πως το εννοεις..οσο για το οτι η ωριμοτητα ερχεται πολυ νωρίτερα των 38,ναι! θεωρητικα πάντα....πολυ θεωρητικα, όμως....Quote:
Originally posted by Reina
..(το \"άργησα\" δεν το λέω υποτιμητικά εννοώντας το σαν αδιέξοδο, αλλά μάλλον ως ένδειξη ότι δεν θα πρέπει να συμβαίνει εν γένει, αφού η ωριμότητα δεν έρχεται στα 38 αλλά πολύ νωρίτερα. Τώρα είμαι σε μετεφηβικό στάδιο :P)
σοφία?
δεν είναι αντικειμενικό να πούμε οτι ευτυχία είναι η ολοκλήρωση του ανθρώπου?
πώς θα γίνει αυτή η ολοκλήρωση αν δεν ξέρουμε τον εαυτό μας?
άρα.
η ολοκληρωση του καθε ανθρωπου ερχεται μεσα απο τον ίδιο δρόμο?μεσα απο τις ιδιες εμπειρίες?Quote:
σοφία?
άρα.
αλλιως: το καθε γεγονος επιδρά με τον ιδιο ακριβως τροπο σε καθε άνθρωπο?
Περιέγραψες κάτι που για κάποιους είναι ευτυχία ! Σε αυτό αναφέρομαι ! Δεν νομίζω οτι και για εκείνουν είναι ευτυχία τελικά ! Μονο ευθραυστη ευτυχία !Quote:
Originally posted by Sofia
δεν περιγράφω καμια ευτυχία.λέω ποσο διαφορετικα βλεπει ο καθενας τη ζωή του, την ευτυχια, την συμβατικοτητα..ενα σωρο εννοιες. Δεν ειναι αντικειμενικη η ευτυχια. Οσο γι αυτο που περιέγραψα μπορει για σενα να ναι ευθραυστη ευτυχια κ για μενα να μην ειναι καν ευτυχια....
Quote:
η ολοκληρωση του καθε ανθρωπου ερχεται μεσα απο τον ίδιο δρόμο?μεσα απο τις ιδιες εμπειρίες?Quote:
σοφία?
άρα.
αλλιως: το καθε γεγονος επιδρά με τον ιδιο ακριβως τροπο σε καθε άνθρωπο?
όχι. άλλο είπα.
για καποιους, οχι για ολους! επισης περιεγραψα 2 κατι,οπου το ενα με το αλλο δεν εχει καμια σχεση!
Ειπα εγω για όλους ?Quote:
για καποιους, οχι για ολους! επισης περιεγραψα 2 κατι,οπου το ενα με το αλλο δεν εχει καμια σχεση!
...μάλλον το κυάλι μου βλέπει στην αντιπέρα όχθη.:D
λες να βλέπω και την ευτυχία έτσι και να παραμυθιάζομαι?:P
μπορει! ακομα κ ετσι ομως κυνηγουν αυτο που για σενα ή για μενα ειναι ανουσια.....Quote:
Δεν νομίζω οτι και για εκείνους είναι ευτυχία τελικά ! Μονο ευθραυστη ευτυχία !
Quote:
...μάλλον το κυάλι μου βλέπει στην αντιπέρα όχθη.:D
λες να βλέπω και την ευτυχία έτσι και να παραμυθιάζομαι?:P
Ισορροπία !! Αν δεν καταφέρεις να έχεις ισορροπία , πως να είσαι ευτυχισμένος !
Αν δεν μπορείς να δεις την αλήθεια κατάματα και δεν βλέπεις τα ελαττώματα σου και έχεις πάντα δίκιο, νομίζεις οτι ευτυχισμένος ! Θα τα βρείς μπροστά σου ! Ετσι νομίζω !
Αλλα και να μην τα βρεις, πάλι δεν το ζηλευω !
Αστους !Quote:
μπορει! ακομα κ ετσι ομως κυνηγουν αυτο που για σενα ή για μενα ειναι ανουσια.....Quote:
Δεν νομίζω οτι και για εκείνους είναι ευτυχία τελικά ! Μονο ευθραυστη ευτυχία !
Στο βαθμό που μπορώ να τους αγνοώ , δεν με πειράζει !
Οταν ομως ολόκληρη η κοινωνία θα κυνηγάει το χρήμα και τη δόξα και τα τηλεριάλιτι, ισως να γίνω βοσκός ! :D
νομιζω πως πρεπει να αρχιζεις να ετοιμαζεσαι :DQuote:
Οταν ομως ολόκληρη η κοινωνία θα κυνηγάει το χρήμα και τη δόξα και τα τηλεριάλιτι, ισως να γίνω βοσκός ! :D
Πλακα πλάκα , με πειράζει οταν βλέπω στο κυνήγι της ευτυχίας και καλά, να βάζουν τέτοιους στόχους !
Ψαχνω τους ανθρώπους να μπορώ να συνεννοηθώ ! Υπάρχουν , αλλα δεν είναι η πλειοψηφία !