Δεν μου λες ; ορθόδοξος είναι ο πάτερ ή καθολικός;
Printable View
Δεν μου λες ; ορθόδοξος είναι ο πάτερ ή καθολικός;
δεν ειναι θεμα προσοχης.
δεν μπορει να γραψεις κατι τελειως αντιθετο με αυτο που συμβαινει οταν δεν ισχυει.
αλλο να παραλειψεις κατι κι αλλο να το γραψεις με τοσο χαρακτηριστικο τροπο.
δλδ σαν να λεω, "και μαλιστα ειμαι ιατρος", ενω εννοω οτι θα ηθελα να ειμαι ιατρος (αλλα εκανα λαθος)...
δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη. εδω ο καθενας γραφει οτι του κατεβει.
απλα δηλωνω οτι μετα απο αυτο, θεωρω οτι μας δουλευεις. τωρα σε τι βαθμο και για ποιο λογο, ουτε ξερω ουτε με νοιαζει..
δεν θα καθήσω να ασχοληθώ με το να σε πείσω... μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις... εξάλλου δεν μπορώ να πείσω ένα άτομο τόσο αρνητικό σαν κι εσένα! Καλό σου απόγευμα...
Έγραψα σ'αυτό το forum για να ζητήσω μια γνώμη κάτι... και (ευτυχώς όχι όλοι) κάποιοι μπαίνετε για να ειρωνευτείτε ή να κατακρίνετε τους άλλους... forum ψυχολογίας είναι... σας λέει κάτι;;; Κι εγώ μπορώ να τρολάρω να σπάω τη πλάκα μου κι όλα καλά... Αλλά και ο αρνητισμός κάποιων να έχει τα όρια του...
Ειλικρινά το τελευταίο που θα προσπαθούσα είναι να σε πείσω...
παρομοίως... και θα σου ήμουν υπόχρεος αν απουσίαζες από την ανάρτηση μου... δεν φαντάζεσαι πόσο θα εκτιμηθεί...
φίλε mnimonio Ορθόδοξος είμαι...
λυπαμαι, δεν δεχομαι συστασεις για το ποιες αναρτησεις επισκεπτομαι.
προνομιο αποκτηθεν εν τω στρατευματι...
μια και το ζαλιζουμε ακομα ομως το θεμα ενω δεν θελεις να ασχοληθεις, ας σου πω και το αλλο.
ο τιτλος σου ειναι εξαιρετικα προκλητικος για καποιους ανθρωπους που εκκλησιαζονται..
δινεις την εντυπωση οτι μπηκες για να γινει νταβαντουρι.
Λοιπόν... μπορώ να δεχτώ την αρνητική κριτική σου ''αγαπητή'' μου... και όπως παλιότερα σε αντίθεση με σένα σου απάντησα ευγενέστατα... δεν το ζαλίζουμε το θέμα εσύ σχολιάζεις ειρωνικότατα... και στη τελική αφού νομίζεις ότι μπήκα για να γίνει νταβαντούρι... τι ασχολείσαι;;; Μπήκες έριξες τη κακία σου... κι όλα καλάαααα
αααααααααααα καλά δε πάω καλά σήμερα... χαχαχαχα κάποιοι θα πουν δεν πάω καλά γενικώς αλλά χαλάλι, συγνώμη ''mnimonio'' δεν κατάλαβα ότι είσαι φίλη... ορθόδοξος είναι
Ήθελα να σε πειραξω λίγο άλλα σε βλέπω σε ένταση οπότε αλλη φορά :-)
όχι όχι δεν είμαι σ'ένταση... απλά με τη ''φίλη'' μας δεν τα βρίσκουμε κι όλα καλά... ας είναι καλά! Οπότε hit me χαχααχαχαχαχαχα