Καλο μηνα σηψη ευχομαι να μην κατσεις πολυ για νοσηλεια
Printable View
Σε ειχαν ενημερωσει οτι μαλλον θα γινει, ευχομαι με αυτη την εισαγωγη μονο κατι καλο να νιωσεις. Δεν ησουν επιθετικη. Ησουν πεπεισμενη οτι καποιοι ειναι πληρωμενοι να λενε πραγματα επιτηδες. Δεν φταις για αυτο.
Απλα ρωτησε τον εξω νοσοκομειακο γιατρο σου γιατι δεν υποχωρουν καποια συμπτωματα. Σου εξηγει ο ανθρωπος ?
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. Εχεις δυναμη, φυσικα και εχεις, ευχομαι να μην σου φανουν αιωνας οι μερες παραμονης.
@σισι θενκς ξανα.. δεν εχω εξωνοσκομειακο γιατρο στο νοσοκομειο παω... και αυριο εχω ραντεβου και θα μου πει αν ειμαι για νοσηλεια
σου ευχομαι τα καλυτερα νεα να εχεις και ενημερωσε τι θα σε πει ο ντοκτορ.
Αν εννοείς τα δικά μου πάντως να σαι σίγουρη ότι δε με πληρώνει κανείς κανείς δε θα πλήρωνε γι αυτές τις μαλακές εδώ δε πληρωνόμαστε όταν δουλεύουμε θα πληρωθούμε γι αυτά επειδή όλο εγώ την πληρώνω γι άφταστο λέω επίσης να σ πω ότι μάλλον έχω ινομυαλγια κι όχι ψύχωση κι είμαι σε λάθος αγωγή το είπα στο μαλακά τον γιατρό επιμένει ότι είναι ψυχολογικό σιγά μην είναι ψυχολογικό
Πάλι με ψυχοφάρμακα είναι η αγωγή αλλά με εφέξοΡ κλπ
@ελις οχι δεν εννοουσα εσενα..
@απντειτ τεταρτη μαλλον μεσα
εσωτερικη, κοιτα να αλλαξεις τροπο ζωης για να κουλαρεις.
τσεκαρε τι κανεις λαθος για να δεις αν μπορεις να μειωσεις τη δοση σου.
κατεγραψε το τροπο ζωης σου, την καθημερινοτητα και δες τι σε αγχωνει και κουραζει και τι κανεις λαθος.
μακροπροσθεσμα θα δεις βελτιωση αμα εχεις υγεινο τροπο ζωης.
@παιδια γεια σας
τοσο καιρο που δεν εγραφα ειναι γιατι ημουν ψυχιατρειο
η δοση μου αυξηθηκε αρκετα και οι φωνες υποχωρησαν λιγο
ομως δεν εφυγαν οι ιδεες συσχετισεις που εχω συμφωνα με το γιατρο
παιδια του ειπα καποια πραγματα ως εχουν και μου ελεγαν συνεχεια ¨ειναι της ασθενειας" "εισαι αρρωστη" "παιχνιδια μυαλου" και κατι τετοια
τεσπα προσπαθω να προσαρμοστω μετα απο τοσο καιρο νοσηλειας
πωπω πολύ σε κρατησαν...
τι δοση παιρνεις τωρα?
τι ιδεες συσχετισης εχεις?
Καλώς ήλθες.... Μπορείς να μου λύσεις μία απορία; Τι διαφορά έχει το ψυχιατρείο με το σπίτι σου, αφού εσύ τα παίρνεις τα φάρμακα σου. Τι το διαφορετικό σου κάνουν στο ψυχιατρείο που δεν θα μπορούσες να κάνεις μόνη σου στο σπίτι σου;
(By the way εγώ είμαι διπολικός και έχω αρχίσει να ακούω φωνές την τελευταία εβδομάδα, αλλά δεν το λέω στους γιατρούς για να μην με κλείσουν μέσα, τώρα θα το πω σε έναν ιδιώτη τη Δευτέρα και αυτό με μεγάλο φόβο)
καλως ορισες πάλι πισω στον κοσμο κοριτσι μου... καλη δυναμη και καλη προσαρμογη!!
ειναι πολλες οι ιδεες παρα πολλες..
ευχαριστω παιδια τρομαζω μονο με την ιδεα να πισωγυρισω