Η Λαουρα που είναι μπορείς να μου πεις ?
ΛΑΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ ............................. Λάουρα .....................................είσαι εδώ ? Μαζευεις χορταράκια ?
:D:D:D:D:D
Printable View
Η Λαουρα που είναι μπορείς να μου πεις ?
ΛΑΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ ............................. Λάουρα .....................................είσαι εδώ ? Μαζευεις χορταράκια ?
:D:D:D:D:D
ρε, λες να είναι ο κακός ο Λύκος μεταμφιεσμένος σε κόκκινη?
Οχι , είναι η κοκκινοσκουφίτσα που νομίζει οτι είναι λύκος ...............
.............νομίζει οτι μπορεί να γίνει ο θήτης και όχι το θύμα !
Μπορεί ????
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Quote:
Originally posted by Kleiw
Οχι , είναι η κοκκινοσκουφίτσα που νομίζει οτι είναι λύκος ...............
.............νομίζει οτι μπορεί να γίνει ο θήτης και όχι το θύμα !
Μπορεί ????
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
εύγε κλειώ! μόλις είπες κάτι πολύ αληθινό..
τώρα μένει να σκεφτείς γιατί το είπες αυτο...:D
Να που βγήκε και η δασκάλα απο μέσα σου !
Συνάδελφε, αυτά είναι και δικά μου κόλπα !
:D:D:D
Υ.Γ. Λές να μην έχω σκεφτεί ?
Katarhin, χάθηκα γιατί απλά δεν μπορούσα να κάνω log in. Δεν ξέρω τι έγινε προσπάθησα πολλές φορές και τελικά αναγκάστικα να κάνω πάλι εγγραφή.ΌΣΟ για το Story....... σας πληροφορώ ότι το έληξα και μάλιστα την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
Δεν νομίζω ότι μου δίνετε το δικαίωμα να συνεχίσω την ιστορία...........
οποτε..........
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Τι σας έλεγα ?
Την κράξαμε την κοπέλα !
Laoura το δικαίωμα σου το δίνουμε,
την υποχρέωση δεν έχεις !!!!!!!!!!!!
Εσυ αποφασίζεις με άλλα λόγια ................
;)
Αν θες να το συζητήσουμε και να το σκεφτούμε μαζί , συνεχίζεις .....................
αν δεν θελεις παλι, δεν συνεχίζεις ...................
Αρχικά δεν ήμουν σίγουρη ότι ο τύπος είναι occupied ……..κάπου τσαντίστηκα και ηθελά αφενός να δοκιμάσω τον εαυτό μου γιατί από ΚΕΡΑΤΟ την έχω πατήσει κι εγώ, και αφετέρου θεώρησα ότι ίσως να μπορώ να δώσω ένα μάθημα ……στον τύπο.
Παραδέχομαι ότι ΚΟΛΛΗΣΑ/ Σαν άντρας μου αρέσει πολύ, υπήρξε χημεία….. αλλά……αλλά…& amp;#8230;…..ήξερα ότι έπρεπε να το λήξω και γιατί όχι να μην του δώσω ένα μάθημα. Γιατί να του δώσω την ικανοποίηση να θεωρεί ότι είμαι καψούρα, γιατί να προστεθώ κι εγώ στην ουρά των τρελοκόριτσών που τα πέταξε όταν βαρέθηκε. ????????
Ηθελα να του δώσω να καταλάβει ότι όπως αυτός παίζει με κοριτσάκια , τους τάζει «διάφορα» και μετά όταν πετύχει να τρέχουν από πίσω του και να καψουρεύονται τα παρατάει !!!!
έτσι κι εγώ εκανα μια καθαρά σεξουαλική σχέση μαζί του, απλά γιατί τον ήθελα σαν άντρα και ήθελα να τον κάνω να νοιώσει ΚΡΕΑΣ όπως αντιμετωπίζει αυτός τις γυναίκες.
Για να μάθουν τετοιοι τύποι, ότι δεν τρώμε όλες κουτόχορτο ………..οτι μια γυναίκα μπορεί να μην είναι θύμα………
Όταν λοιπόν είδε ότι δεν θέλω κατί περισσότερο παρα SEX, πιστέυω ότι εξεπλάγην.
Τσαντίστηκε που επι 5 ημέρες δεν του έγινα ταγάρι, τσαντίστηκε που δεν του έσπασα τα νευρα στέλνοντας του μηνύματα στο κινητό του. ……
Δεν περιμενε ότι μια απλη ΚΟΠΕΛΑ , ένα απλο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΥΡΜΙΓΚΙ¨» μπορεί να απορρίψει τον κούκλο με την Ferrari.
Ξέρεις όμως απο την στιγμή που ασχολείσαι μαζί του, παίρνει επιβεβαίωση ..........
Δεν ξέρω πόσο καλό ήταν το μάθημα που του έδωσες ............
Σεξ ήθελε, σέξ του έδωσες ............ οικογένεια είχε ............ περιπετειες ήθελε, ήταν πρόθυμος και να πληρώσει για αυτές, εσυ του τις έδωσες τζάμπα ..............
Πως σου φαίνεται αυτή η οπτική ?
Μήπως απλά έπαιξες το παιχνίδι του, όσο ήθελες ?
Μηπως ήθελες να ικανοποιήσεις την σεξουαλική σου επιθυμία , και η εκδίκιση είναι το άλλοθι ?
Αλλοθι που θα κάνει τους ηθικούς φραγμούς να σωπάσουν .......................
Λεω ......................
Εσυ τι λές ?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.....τέλος πάντων δεν είναι απλά τα πράγματα........
ο καθένας μας αντιλαμβάνεται και λειτουργεί εντελώς διαφορετικά - δεν είμαστε όλοι ιδιοι. Για μένα ήταν ενα παιχνίδι ελέγχου........ οχι του ΤΟΝΥ αλλα του εαυτόυ μου.......αν μπορείς να με αντιληφθείς ΚΛΕΙΩ.........
Anyway........ ηθελα απλώς να σας το πώ γιατί κόλλησα με τον ΤΎΠΟ......... ναι
αλλά γιαυτό είπα game......... δοκιμασία κια για την ίδια τη ΛΑΟΥΡΑ........
και σας πληροφορώ οτι ο τύπος θα συνεχίσει.........γιατι δεν έχει μάθει να χάνει.........