ξερεις, μπορει οντως να συμβαινει αυτο που λες, μπορει ομως κ οχι...αν νομίζεις οτι μπορεις να αντεχεις να περιμενεις πότε - και αν - θα κανει κίνηση, τότε περιμενε....
ξερεις, μπορει οντως να συμβαινει αυτο που λες, μπορει ομως κ οχι...αν νομίζεις οτι μπορεις να αντεχεις να περιμενεις πότε - και αν - θα κανει κίνηση, τότε περιμενε....
Μπορεί και να μην είναι ερωτευμένος? Αυτό εννοείς? Ναι, παίζει κι αυτό. Μπορεί απλά να με συμπαθεί. Τι να πω? Το θέμα είναι ότι εγώ κλείνομαι στο καβούκι μου και αισθάνομαι σαν να έχουμε σχέση. Δεν μπορώ να συνεχίσω και τη ζωή μου όμως. Μόλις σήμερα ήταν να βγώ για μια γνωριμία, το σκέφτηκα όλη μέρα, και δεν μου πάει η καρδιά να το κάνω. Το θεωρώ ανούσιο και ανώφελο. Η ζωή μου γυρίζει γύρω απ\'αυτόν. Ίσως αν έρθει και μου πει στα ίσα ότι έχει άλλη σχέση να ξενερώσω και να ξεκολήσω .....κάποτε.
Φυσικα κ μπορει να μην ειναι ερωτευμενος.δλδ προτιμας να ζεις μια κατάσταση εξαιρετικά ρευστή κ που στην ουσια δεν αφήνεις τα πραγματα να ξεκαθαριστουν? δεν θες να ξέρεις τί σκέφτεται ή αν υπάρχει αλλη στη ζωή του?Αν δεν ερθει απο μονος του να σου πει οτι υπάρχει άλλη εισαι ετοιμη να περιμενεις έτσι?
Εννοείς να τον ρωτήσω?
εννοω ή να τον ρωτήσεις ή να του εκφράσεις τα συναισθηματα σου....
Μία φορά μόνο τον άγγιξες ?Quote:
Originally posted by moonchild
Μπερδεύτηκα παιδιά! Πάντως για τέτοιου είδους προσεγγίσεις που λέτε, δεν μου έχει αφήσει περιθώριο. Εδώ να τον ακουμπήσω λίγο με το χέρι μου και τραβιέται. Οπότε και γώ δεν το προχωράω σε αγγίγματα και τέτοια. Περιμένω απο αυτόν την πρώτη κίνηση. Θα μου πεις, αφού δεν σου δίνει αέρα να τον ακουμπήσεις, πως ξέρεις ότι το θέλει; Το λέει με τα μάτια του, με τον τρόπο που με κοιτάει. Με το χαμόγελό του. Κι όλα αυτά δε μου θυμίζουν κάτι τόσο φιλικό.
Ξαναδοκίμασε ..........
ή εχει άμυνες (το πιθανότερο ντροπαλός και χωρίς πείρα) ή πραγματικά σε βλέπει σαν φίλη .
Θα ήταν καλό να μάθαινες τις εμπειρίες του, αλλα αν δεν εχει , θα δυσκολευεται να σου πει .
Παντως βρε παιδί μου , άντρες σου λένε μετα ............
Και δεν είναι και μικρός !
Αν το αγγίξω περισσότερο μπορεί να με περάσει για......κατάλαβες. Μπροστά μου τον αγκάλιασε κάποτε μια γυναίκα, και δεν το είδα σαν καλή κίνηση. Δεν ξέρω αν θα ήθελε να κάνω κι εγώ το ίδιο. Όσο για την ηλικία, δεν το θεωρώ παράξενο. Κι εγώ δεν είμαι μικρή, αλλά μαζί του νομίζω ότι ζω εφηβικό έρωτα. Λες και οι εμπειρίες δεν μου δίδαξαν τίποτε. Νιώθω σαν μικρό κοριτσάκι, που ντρέπεται μην ανακαλύψουν ότι είναι ερωτευμένο.
Εχει εμπειρίες αυτος ?
Σχέσεις είχε. Αλλά κατά πόσο είχει ερωτικές εμπειρίες δεν ξέρω. Μπορεί κάποιος να έχει κανα δυο σχέσεις, αλλά από κει και πέρα, να δυσκολεύεται να κάνει νέο ξεκίνημα. Είναι πολύ λεπτά ζητήματα αυτά για να τα ρωτήσεις. Οπότε, μένω με τις απορίες μου.
Λοιπον κοίτα,
η δική μου εμπειρία μου λέει οτι το να τραβήχτηκε μια φορά, δεν σημαίνει οτι θα τραβηχτεί και την δευτερη . Η πρώτη είναι η αντανακλαστική που προέκυψε μετά απο χρόνια συνήθειας . Αν τον θες,
1. φτιαξε ζεστο κλιμα, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε μιλώντας , χαμογελώντας , με ματιές κ.α.
2. γίνε πιο ερωτική και μην φοβάσαι οτι θα σε περάσει για ......... . Για παράδειγμα εκει που μιλάτε και φαίνεται να επικοινωνείτε, αγγιξέ τον αυθόρμητα και ας τραβηχτεί .
3. να τον κοιτάς στα μάτια , και να βγάζεις θετικό κλίμα .
4. και το καλύτερο σκηνικό για ολα τα παραπάνω , είναι να τον καλέσεις βράδυ σπίτι για φαγητό............. αφήνεις ένα υπονοούμενο .
Μην τα φοβάσαι αυτά . Μια φορά χρειάστηκε να τα κάνω, πετύχανε , και δεν με περασε για ......... , οπως φοβάσαι .Ισα - ίσα !
Αν μετα απο όλα αυτα δεν ανταποκριθεί ,
ή του το λές στα ίσα ή αλλάζεις πλευση και ψάχνεις άλλον πρίγκιπα .........
Αυτή είναι η γνώμη μου .
Α ! Και ξέρεις ποιος πιθανός είναι ο λόγος που δεν με πέρασε για ...................
Διαφέρει να τα κάνεις όλα τα παραπάνω στον καθένα και να τα κάνεις σε αυτόν που έχεις επιλέξει και θέλεις .
Γνωριστήκαμε σε παρέα και έβλεπε την στάση μου γενικά . Πάντα είχε την εντύπωση οτι ξέρω να φέρομαι κατάλληλα . Μέσα στην παρέα , υπήρχε κοπέλα που του την έπεφτε μπροστά σε όλους μας και γενικά φερόταν επιπόλαια . Δεν έγινε όμως κάτι μαζί της . Και αυτός είχε επιλέξει , παρόλου που κόλλαγε να κάνει το πρώτο βήμα .
Βέβαια η κάθε εμπειρία είναι διαφορετική.
Εγώ αυτή εχω να προσφέρω ........
:)
Καλη τύχη !
Τον θέλω και τον παραθέλω, αλλά το βρήσκω πολύ τραβηγμένο να τον καλέσω σπίτι για φαγητό. Θα δω πως θα μου βγει. Εσύ είχες μια τέτοια θετική εμπειρία. Εγώ δεν ξέρω καν αν δεχτεί. Και μετά, θα στεναχωρεθώ πολύ αν μου πει δεν έρχομαι. Τελικά, δεν κάνω ίσως την κίνηση για να μπορώ να ελπίζω. Μπορεί να είναι και μια άμυνα, για να μην απογοητευτώ και δω την αλήθεια κατάματα.