κοιτα κατα μια εννοια και μενα με βοηθαει γιατι βλεπω οτι και αλλοι ανθρωποι αντιμετωπιζουν τς προβληματα που εχω και γω αλλα απο την αλλη με αναστατωνει γιατι περνανε απο το μυαλο μου τα χειροτερα σεναρια!!
Printable View
κοιτα κατα μια εννοια και μενα με βοηθαει γιατι βλεπω οτι και αλλοι ανθρωποι αντιμετωπιζουν τς προβληματα που εχω και γω αλλα απο την αλλη με αναστατωνει γιατι περνανε απο το μυαλο μου τα χειροτερα σεναρια!!
Μην φορτωνεις το μυαλο σου με αλλα προβληματα, πρεπει να καταλαβουμε οτι αυτο που εχουμε ειναι μια διαταραχη του μυαλου μας που μας κανει να νομιζουμε οτι θα τρελαθουμε..λοιπον αυτο δε θα συμβει ποτε και απλα πρεπει να κανουμε υπομονη μεχρι να περασει.. τωρα αν θα εχουμε καταλοιπα αυτο δε το ξερω,μπορει και ναι αλλα το θεμα ειναι να καταλαβαινουμε οτι ολο αυτο ειναι απο την ΑΠΟΠΡΟΣ.
διαταραχη του μυαλου μας
το μυαλο μας μια χαρα ειναι! καμια απολυτως δυσλειτουργια!!!!!!!!!!!
ειναι απλως εωα κολλημα... που θα περασει.... μοναχα υπομονη... δεν ειναι κατι επικινδυνο...χαλαραααααααα� �!!:o
Εχεις δικιο 66psy, απλα οι στιγμες που τρομαζω με απογοητευουν κ αντε ξανα απ την αρχη,ελπιζω κ γω να περασει ολο αυτο κ να μ αφησει στην ησυχια μου να ζησω την ζωη μου
Τωρα ας πουμε εχω μια αισθηση οτι δεν νιωθω καλα με την υπαρξη μου,σαν κατι να ειναι λαθος κ μου δημιουργειται μια αισθηση απογνωσης... : /
τι ακριβως νιωθεις πες μας μην ντρεπεσαι!
Νιωθω ξενη με τον εαυτο μου, και οι σκεψεις μου φαινονται παραλογες και εξωπραγματικες ακομα κι αν ειναι οι πιο φυσιολογικες του κοσμου!
για πες μια τετοια σκεψη! επισης να ρωτησω κατι γιατι εχω αναστατωθει παρα πολυ!πολλες φορες παρατηρω οτι δεν μπορω να μιλησω ευκολα..δηλαδη δεν μπορω να εκφρασω κατι γιατι νομιζω οτι θα μπερδεψω τα λογια μου!εν τελει μιλαω καλα αλλα δυσκολευομαι!αλλεδ παλι μιλαω κανονικοτατα χωρις να δυσκοκευομαι!αυτο τι ειναι ρε γμτ;
Η σκεψη μπορει να ειναι οτιδηποτε,πχ. "Εχει ωραια ταινια σημερα" κι εμενα να μου φανει παραξενο κ οτι το σκεφτηκα κ σαν περιεχομενο να με κανει να αισθανομαι οτι ειναι κατι παραξενο,ασε μπερδεμα σου λεω,φαντασου αυτο να συμβαινει συχνα καθολη την διαρκεια της μερας.
Αυτο με την ομιλια νομιζω οτι ειναι απο την
Αποπροσωποποιηση, κολλαμε σε σκεψεις κ αισθησεις κ μετα το προβαλλουμε στην πραγματικοτητα μας
εγω εχω και αλλες ηλιθιοτητες..σκεψεις οι οποιες τρεχουν με χιλια μεσα στο μυαλο μου..παιδι μου δεν ανοιγα την τηλεοραση για να μην ακουσω να λεει καποιος τη λεξη εγω..και αναστατωθω ..κτλβνεις για τι βλακειες μιλαμε;χαχαχαχα εδω μιλαμε το χω χασει!
Κ γω δεν εβλεπα τιβι για τον λογο που σου ειπα πριν,ολα ειχαν μια αισθηση του παραλογου κ παραξενου,οποτε σε καταλαβαινω απολυτα!δε το χεις χασει,απλα ειναι καποιες σκεψεις που μας γινονται τυπου εμμονες κ επιμενουμε να σκεφτομαστε ετσι
θελεις να δωσουμε μια υποσχεση ο ενας στον αλλον?
Για πες lawer
να προσπαθησουμε να το καταπολεμησουμε θα σου ελεγα..αλλα παλι επεσα..χαλια ειμαι!σκεψεις σκεψεις ατελειωτες
Οσο το πολεμας τοσο το χειροτερο ειναι.. οταν απλα το δεχεσαι ειναι καλυτερα,ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος.νααποδεχτεις οτι εχεις αποπροσωποποιηση και χρειαζεται χρονος για να συνελθεις. Τι σκεφτεσαι?ειναι η πρωτη φορα που σου συμβαινει?