ΒΟΟΜ οταν λες σκεφτεσαι τι ακριβως σκεφτεσαι;
Printable View
ΒΟΟΜ οταν λες σκεφτεσαι τι ακριβως σκεφτεσαι;
καλα τωρα ελεγα απο μεσα μου "θα τρελλαθεις..δεν θα τα καταφερεις.." κ νομιζα οτι ακουω φωνη..αλλα ηταν σκεψη..ο.τι να ναι...!
ευχομαι να μην ηταν φωνη..γιατι δεν ακουσα κατι..απλα σκεφτηκα αυτο..πωπω..για γελια ειμαι!!!
σεκφτομαι οτι θα τρελλαθω συνεχεια..κ οτι δεν θα τα καταφερω κ θα καταληξω στο ψυχιατρειο..αυτο σκεφτομαι..
παρακολουθω αν κανω κουλα πραγματα, αν κουω φωνες κλπ..τετοιες διαφορες βλακειες.
μετα χανω την ψυχραιμια μου κ ειμια για ηρεμιστικο.ακριβως οπως νιωθει κ η apofsismeni.
βοομ εχει διαφορα η φωνη απο μια Σκεψη την οποια νομιζεις οτι ακους!! και αυτο το δημιουργεις μονη σου στον εαυτο σου..γτ απλα φοβασαι την "τρελα"!
τι εννοεις σου ειπε οτι δεν εχεις τιποτα?για να πας σε ψυχιατρο απο κατι πασχεις!
BOOM δεν μπορείς να φανταστεισ ποσοοοοο πολυ σε καταλαβαινω....το εχω περασει και αυτο ακριβως που λες....τωρα μου κολλησε αλλο ειδος ....οτι φοβαμαι οτι θα νομιζω οτι καποιος μακολουθει....οτι ακροβως εχω διαβασει για την σχιζοφρενεια...τα παθαινω....ενα ενα...συμπτωμα....μου περναει το .ενα.....ερχεται το αλλο.....
Παιδια την αγωγη με τα χαπια ποσο καιρο πρεπει να την κανεις ξερετε?
κοριτσια χαλαρωστε!ακουστε και βαλτε το καλα στο μυαλο σας!αν ακουγατε φωνες δεν θα εισασταν τωρα εδω μεσα να μιλατε και να ανησυχειτε αν ειστε καλα!δεν συμφωνειτε;δειτε το λιγο λογικa!
Οτι και καλα δεν εχω τπτ το μονο που εχω ειναι αγχος....και μια ελαχιστη θλιψη...ενω του ειχα πει τα οσα σκεφτομαι....και με το ζορυ μου εδω zanax και εναα ντικαταθλιπτικο που μου ειπε οτι δεν το χρειαζομαι κ ιδιαιτερα αλλα αν θελω νατ ο παρω....εδω που ειμαι δεν ξερω και ποιοι ειναι καλοι και που θα βρω καποιον καλο?
apofasismeni νιωθεις τσιτα κ αναστατωση?κ φοβο?κ οτι τα χανεις?
κοριτσι μου ακου! δεν εισαι τρελη κ οσο κ να το προσπαθεις δεν θα γινεις! το μονο που καταφερνουμε ολοι μας ειναι να χαλαμε τη ζωη μας!! ακριβως τα ιδια που λες αισθανομαι κ γω οταν εχω την εμμονη για το εγω! ξερω οτι ειναι παραλογη φουλ αλλα το μυαλο κατακλυζεται απο τετοιες σκεψεις κ νομιζεις οτι τις πιστευεις!καταλαβες;