Να πάρεις σε περίπτωση που ξαναπάθεις με τον καρδιολόγο σου θα το συζητήσεις εγώ δε ξέρω
Printable View
Να πάρεις σε περίπτωση που ξαναπάθεις με τον καρδιολόγο σου θα το συζητήσεις εγώ δε ξέρω
Κουράζομαι εύκολα αλλα είναι επειδή έχω να κάνω γυμναστική πολύ καιρό.
Χελοου!!το ιδιο προβλημα εχει η κολλητη μου!καθαρα παθολογικο καμια σχεση με αγχος..στην αρχη την ειχε τρομαξει κ ειχε αυτο στο μυαλο της οτι τι θα κανω αν με πιασει καπου μακρια..με τον καιρο χαλαρωσε κ μ ειπε ενταξει τι να κανουμε αν με πιασει μ επιασε δεν μπορω να το προβλεψω ουτε να ειμαι παντα μεσα σε "ασφαλη μερη" δες το ετσι κ εσυ λοιπον..αμα γινει θα κανεις υπομονη και θα πας στο κοντινοτερο νοσοκομειο.κ στην αθηνα εξαλλου μεχρι να πας μεχρι να σε παρουν τρως μια ωρα.
Ε εντάξει τότε, εμένα αυτή είναι η γνώμη μου.. αν δεις οτι σε πιάνει πάλι ρώτα μήπως μπορείς να παίρνεις κάτι περιστασιακά. Μακάρι να βρούμε όλοι 1λύση είναι βάσανο.
βάσανο δεν θα πεί τίποτα...
οχι ακομα αλλα της συμβαινει σπανια..καθε φορα που την πιανει βεβαια οπου και αν ειναι σηκωνεται και φευγει για νοσοκομειο..της ειχαν πει οτι υπαρχει κατι σαν καυτηριασμος σ ενα σημειο κοντα στην καρδια για να σταματησει να προκαλλει ταχυκαρδιες αλλα περιμενει να δει μηπως απλα της σταματησει.επειδη τον τελευταιο χρονο της εχει συμβει μονο 2-3 φορες δεν υπαρχει λογος να κανει κατι τετοιο ακομα
μιλάς τώρα για super ventricular ταχυκαρδία?
αντιαρρυθμικά παίρνεις? propanolol?
είσαι σίγουρος ότι δεν είναι απλά φλεβοκομβικη ταχυκαρδία?
nick_electro supraventricular είναι ναί.Την έχω και σε καρδιογράφημα. 207 παλμούς έκανα.
Τζον τελευταία φορά πότε έβαλες holter?
2 εβδομάδες έχει.27 έκτακτες έδειξε μόνο.
Το πρώτο που έβαλες ήταν? Από ταχυκαρδία τι έγραψε?
Το δεύτερο.Ταχυκαρδία δεν κατέγραψε.
Και εγώ 2 το πρώτο καλό το δεύτερο φλεβοκομβική και κάποιες έκτακτες:( Μόνο εμείς μείναμε μέσα πρωτομαγιά?? Θα κλάψω:(
Θα βγώ μετά.Βγές και εσύ να βαρέσεις καμία ποτάρα !