Σιγουρα ένα καλό μαξιλάρι και 1 κολάρο θα βοηθήσει αλλά αυτές τις οδηγίες θα σου της δώσει ο γιατρός. Και γενικά το αυχενικό δε το αποδέχονται πολλοί γιατροί για αυτό και σου είπαν ότι δεν προκαλεί τέτοια..
Printable View
Σιγουρα ένα καλό μαξιλάρι και 1 κολάρο θα βοηθήσει αλλά αυτές τις οδηγίες θα σου της δώσει ο γιατρός. Και γενικά το αυχενικό δε το αποδέχονται πολλοί γιατροί για αυτό και σου είπαν ότι δεν προκαλεί τέτοια..
Καλησπέρα.Εγώ απο χθές ένα παράξενο πράγμα.Ξαπλωμένος είμαι σχεδόν οκ.77 παλμούς.Όταν κάθομαι νιώθω πως φουσκώνει το στομάχι μου και με πιάνει δύσπνοια και έχω 100 παλμούς.Εάν σηκωθώ όρθιος όλα αυτά γίνονται πιο έντονα και έχω 120-130 παλμούς.Δεν μπορώ να σηκωθώ ούτε για 10 δέυτερα.
Βεβαιως!εγω ειχα πολυ ζαλη και εμετους και νομιζα οτι εχω ογκο στον εγκεφαλο. Μεχρι που ο νευρολογος μου βρηκε αυχενικο.
Σοβαρά?? Και κάνεις θεραπεία? Είχες και πονοκεφάλους? Μάλλον πρέπει να πάω σε έναν ορθοπεδικό! Μια ακτινογραφία αρκεί για να εντοπιστεί ή θέλει μαγνητικές και τέτοια? γιατί εγώ μαγνητική δεν κάνω, έχω κλειστοφοβία!!! Κι εγώ για όγκο στον εγκέφαλο φοβάμαι.......... πω πω!!!!
απότι λένε οι γιατροί δεν έχω κάτι παθολογικό.
μονο συμπτώματα έχω που λογικά είναι από το άγχος, και χθες λιποθύμησα επειδή σηκώθηκα πολύ απότομα από το κρεβάτι ενώ κοιμόμουν,
νόμιζα ότι θα πεθάνω, όταν λιποθυμούσα.
αν δεν ανεβώ σε αεροπλάνα, λεωφορεία και τα λοιπά
δεν με πιάνει γιατί αισθάνομαι μια ασφάλεια
και έχω μάθει να μην το αφήνω να με πιάσει.
ΑΝ με πιάσει όμως συνήθως πηγαίνει σε πολύ
άσχημα επίπεδα τύπου 9/10.
κρίση πανικού και γενικότερα φόβος έντονος
είχε να με πιάσει πάνω από 3-4 μήνες πριν την
λιποθυμία χτες.
εγω εχω λυποθυμησει 2 φορες στην ζωη μου και ηταν λογω υποτασης... κι εγω ακριβως ειχα σηκωθει αποτομα και μαλιστα και τις δυο φορες που συνεβη ημουν νυστικη.. βεβαια αυτο συνεβη πολλα πολλα χρονια πριν μου εμφανιστει το αγχος..
μηπως δεν ηταν λογο υποτασης αλλα επειδη εισουν νηστικη πολες ωρες?
α ναι το γραφεις κ ολας δε το προσεξα μαλον με αυτο εχει σχεση μου ειχε τυχει κ μενα να ζαλιστω επειδη δεν ειχα φαει τιποτα για ωρες.
Εγω επειδη ημουν σιγουρη για ογκο πηγα σε νευρολογο! Εκει μου εκανε καποιες εξετασεις εκεινη την ωρα δηλ ελεγξε τα αντανακλαστικα μου, την δυναμη των ακρων μου, ελεγξε τα ματια μου καθως και αν εχω ασταθεια και μου ειπε οτι δεν εχω ογκο και δε μου γραφει μαγνητικη. Μετα εντοπισε οτι ποναω στον αυχενα και μου ειπε οτι ολα προερχονται απο κει. Απο κει και περα εγω για να δω τι θα κανω πηγα σε παθολογο του τα πα ολα και με βαλε κατω και μου εκανε βελονισμο στον αυχενα και στην πλατη. Απο τοτε αντε να ζαλιστηκα ξανα μετα απο ενα μηνα για πολυ λιγο.
Ναι εδω ειμαι