Originally Posted by
Remedy
κατερινα, καλημερα.
τα παιδια σου ειναι ανηλικα, αλλα οχι και μωρα. εκτος του οτι καταλαβαινουν πολυ καλα τι γινεται, εχουν ηδη διαμορφωσει το μικρο δικο τους περιγυρο, φιλους- συμμαθητες, μια θεση στο σχολειο τους, πραγματα που πρεπει να διακοψουν για την δικη σου αποφαση που σχετιζεται με την σχεση σου. συντροφο δεν τον αποκαλω, γιατι βλεπω οτι σας χωριζει τεραστια αποσταση, οποτε δεν ζειτε μαζι την καθημερινοτητα σας, απ οτι καταλαβα.
επιπλεον, ειναι και αγορια, πραγμα που σημαινει οτι εχουν ακομα μεγαλυτερη αναγκη απο την παρουσια τους πατερα τους.
χωρις να ειμαι βεβαιη, εχω την εντυπωση οτι τα αγορια μετα τα 8 μπορουν να επιλεξουν να ζησουν με τον πατερα (απο νομικη αποψη).
η γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να τα συρεις σε μια τετοια συγκατοικηση με το ζορι, εφοσον αντιδρουν τοσο.
προσωπικα δεν θεωρω τους ανδρες λιγοτερο καταλληλους να μεγαλωσουν παιδια, ειδικα αν δεν ειναι μωρακια. ποσω μαλλον , αν ειναι και αγορια.
αν δεν καταφερεις να συμβιβασεις τα πραγματα, και να τα πεισεις ποσο χρησιμο και καλο θα ειναι να πατε εκει, και εισαι βεβαιη για την δυναμη και την αρμονια της νεας σου σχεσης, γιατι δεν τα αφηνεις στην επιμελεια του πατερα τους, να πας να εργαστεις και να ζησεις για ενα διαστημα στα μερη του φιλου σου μιας και οπως λες εισαι και ανεργη και χωρις στηριξη απο κανεναν?
στο μεταξυ εχε την επικοινωνια που θα ειναι εφικτη με τα παιδια, σε γιορτες και διακοπες κι αν στο μεταξυ τα πεισεις οτι θα ειστε καλα μαζι εκει, τους ζητας να αποφασισουν μονα τους αν θα ερθουν.