αν ειναι κτητικοτητα να κανουμε κουβεντα για ενα θεμα ,ναι ειμαι κτητικη..αλλα δεν ειναι τοσο βαρυ θεμα ωστε να χρειαστει να το ελαφρυνουμε.και επειδη ο καθενας κανει οτι γουσταρει και καλως κανει τελικα ακου μουσικη,τουλαχιστον βαλε κατι καλο
Printable View
να σε ενημερωσω υπαρχει και το θεμα music που μπορεις να βαλεις αποκλειστικα μουσικη εκει..
τι θεσ να βαλω πεσ ελληνικο η ξενο εποχη;
να σ ενημερωσω κι εγω οτι λεω τη γνωμη μου γτ το θεμα με ενα τραγουδι αφου βαρεθηκα να γραφω
και το ενα με παει στο αλλο
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllll
Τόοοοινγκ!!!
Διαφωνώ! ΌΛοι οι άντρες που θέλουν ή που μετά που έκαναν πολλά στη ζωη τους ζητούν σοβαρή σχέση μόνιμου χαρακτηρα θα ψάξουν να βρουν καλά κορίτσια! Είτε για καλά παιδια μιλάμε είτε για αλήτες/εγκληματιες/παλιοχαρακτηρες κλπ συναφή τετοιες κοπέλες θα ψάξουν να βρουν για το σοβαρό σκοπό. Κι αν είναι ωραίες οι προτάσεις θα είναι πολλές. Επιζητάνε κακα κορίτσια όταν ούτε συζήτηση για σοβαρούς σκοπούς κι απλά κάποια να τους προσφερει σεξουαλική ικανοποίηση, χαβαλέ και να περνάνε τον καιρό τους μαζι της μέχρι παρακάτω.
Δεν μπορείς να μην εισαι ο εαυτος σου, επειδή σιγα σιγα ο άλλος θα σε ανακαλύψει κι ετσι θα εκτεθείς. Απλά να εισαι ο καλύτερος σου εαυτός παλεύοντας να βελτιωθείς.
πολυ σωστα το εθεσες το θεμα οταν εισαι πολυ καλος καπιοι δε μπορουν να το αντεξουν.
αρα κ συ πολυ καλα κανεις κ κρατας τα παντα για αυτους που μπορουν να το αντεξουν
αυτοι εκαναν την επιλογη αυτη.
εμμ προλαβα να το πω?βγηκαμε εκτος θεματος αρκετα..
αρα λες πρεπει να εισαι ο εαυτος σου?