Συμφωνώ, καποιες φορές πέφτουμε έξω. Όμως, όσον αφορά εμενα, τις περισσότερες φορές βγαίνει σωστό.
Printable View
ioannis2 θα έλεγα ότι είσαι τυχερός γιατί έχεις και μια δεύτερη πως να το πω καθοδήγηση για να περνεις αποφάσεις ή οτιδήποτε...
Macgyver νομίζω ότι έχεις φοβερό ένστικτο πάλι χαχαχαχα...
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
elis ο καθένας το ονομάζει όπως θέλει... ;)
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
ΕΚΤΟΤΕ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙ ΑΥΤΑ
elis ,δεν ειναι μονο σωστη πληροφορηση , διοτι χρησιμοποιωντας το ενστικτο στην δουλεια μου , αν εχω μια πληροφορια , την εχουν αλλοι 1000 , οποτε δεν μπορουν να κερδιζουν ολοι , αυτα που κερδιζω ( κερδιζα ) εγω , τα εχαναν καποιοι αλλοι , που δεν ηταν πιο χαζοι απο μενα . Και η υπρπληροφορηση , στις δουλειες , σε μπερδευει , καλυτερα να ξερεις λιγα , εχεις πιο καθαρη αποψη , και να μην ακους τους΄' ειδικους ' , ποτε .
Ο Ντε Γκωλ ελεγε , υπαρχουν 3 τροποι να καταστραφεις
ο 1ος και πιο γρηγορος , ειναι ο τζογος
ο 2ος και πιο απολαυστικος , ειναι οι γυναικες
ο 3ος και πιο σιγουρος , ειναι οι ' ειδικοι ' . !
ΝΑΙ ΡΕ ΨΗΛΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ
ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΡΕ ΨΗΛΕ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗ ΛΕΜΕ ΧΑΖΑ