Originally Posted by
michael t.
..
.. Ήμουν μαζί με μια κοπέλα περίπου πέντε μήνες. Πολύ ωραία, την είχα γνωρίσει στην παραλία και την πλησίασα αμέσως. Μιλούσε και καλά αγγλικά και για μένα αυτό ήταν βοήθεια γιατί δεν μπορούσα να εκφραστώ καλά στα ελληνικά, τώρα κάπως καλύτερα πιστεύω. Γενικά εγώ σαν άνθρωπος δουλεύω πολλές ώρες αλλά δεν μιλάω για την δουλειά μου και το τί κάνω με λεπτομέρειες. Αλλά εκείνη ήταν σαν να μην ενδιαφερόταν καν για το τί κάνω! Ενώ εγώ την ρώταγα για τη δουλειά της και από ενδιαφέρον να μάθω για αυτήν αλλά και για να έχουμε κάτι να λέμε, άμα πήγαινα να πω κάτι εγώ για τη δικιά μου δουλειά με έκοβε αμέσως και μου έλεγε ότι δεν την ενδιαφέρουν οι δουλειές και τα λεφτά καθόλου και άλλα τέτοια. Βέβαια είχε δει το σπίτι, τα αυτοκίνητα, το σκάφος και από τα γραφεία της εταιρίας είχε έρθει. Ακριβά γούστα είχε αλλά όχι πολύ. Μεγάλη ιστορία να την πω, αλλά στο τέλος ανακάλυψα ότι είχε ψάξει και είχε μάθει τα πάντα, το ποιος είμαι, το πώς έκανε την εταιρία η πατέρας και ο θείος μου, το ποιόν τομέα έχω αναλάβει εγώ και το ποιόν ο αδερφός μου, το τί ανήκει στον καθέναν στην οικογένεια, το μέγεθος της εταιρίας και τις τελευταίες μου κινήσεις στο χώρο τις ήξερε πιο καλά και από τη γραμματέα μου! Δεν θα με πείραζε να το ήξερα από την αρχή το γιατί με βλέπει, έτσι και αλλιώς ερωτευμένος δεν ήμουν, ήταν όμορφη πολύ αλλά σαν χαρακτήρας ήταν λίγο βαρετή χωρίς κάτι έντονο να με τραβήξει. Θα περνάγαμε λίγο καιρό μαζί καλά και τίποτα άλλο. Μου έκανε εντύπωση όμως η υποκρισία. Και έχω δει και άλλα παρόμοια, όμως δεν θέλω να το συνεχίσω.
...