Να ρωτησεις καποιον ειδικο αυτοπροσωπος ή να εμπιστευτεις την συσκευασια...αλλοιμονο αν ακουσεις την γνωμη του οποιουδηποτε σχετικα με τη δοσολογια...δεν παιζουμε με την υγεια μας.
Printable View
Να ρωτησεις καποιον ειδικο αυτοπροσωπος ή να εμπιστευτεις την συσκευασια...αλλοιμονο αν ακουσεις την γνωμη του οποιουδηποτε σχετικα με τη δοσολογια...δεν παιζουμε με την υγεια μας.
εγω παιρνω 2 μετα το φαγητο...
Καλησπερα σε ολους. Εχει δει κανενας καμια διαφορα?
εγω οχι ρε γαμωτο τα ιδια ...
εγω ενδιαφερομαι περισσοτερο για την βοηθεια στην μνημη κ στην συγκεντρωση.....αν παρω μουρουνολαδο σε καψουλα θα βοηθησει??γνωριζει καποιος ??
Το κύριο (μοναδικό κατά άλλους) \"καύσιμο\" του εγκεφάλου είναι η γλυκόζη και όχι τα λίπη και οι πρωτείνες.
(Γιαυτό πριν από οποιοδήποτε τεστ που έχουμε να δώσουμε και απαιτεί σκέψη και συγκέντρωση καλό είναι να έχουμε ένα γεύμα πλούσιο σε υδατάνθρακες πχ ψωμάκι με μελάκι χωρίς να δυσκολεύουμε την πέψη και την καρδιά με λίπη και πρωτείνες)
Επίσης βασικό θέμα είναι η διατήρηση σταθερής ποσότητας γλυκόζης στο αίμα κατά την διαρκεια της ημέρας.
Τέλος θα σου συνιστούσα ανεπιφύλακτα για βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης την \"άσκηση\" του εγκεφάλου δηλαδή sudoku, παιχνίδια γνώσης, σταυρόλεξα κλπ
παντοσ πενουλα μου..Quote:
Originally posted by pennoula_v
εγω ενδιαφερομαι περισσοτερο για την βοηθεια στην μνημη κ στην συγκεντρωση.....αν παρω μουρουνολαδο σε καψουλα θα βοηθησει??γνωριζει καποιος ??
απο τοτε που περνω ω-3 σαλμον οιλ..ειναι σαν το μουρουνολαδο αλλα πιο εξελιγμενο...η μνημη μου και η δυνατοτητα συγκεντρωσησ μου οπωσ λεω και παραπανω..βελτιωθηκε αισθητα...λογικο..ειναι σαν να του δινουμε περισσοτερο καυσιμο...για να λειτουργισει καλητερα...
τα SALMON OIL Ω-3 εχουν καπου 6 ευρω...και παιρνεισ 2 καθε μερα...
...βεβαια με αυτο το καινουριο που δοκιμασα το epa plus1000..καμια σχεση...πολυ καλητερα..αλλα ειναι δυστιχωσ και πανακριβο...οπωσ βλεπεισ...
ματια μου!Quote:
Originally posted by justme
Το κύριο (μοναδικό κατά άλλους) \"καύσιμο\" του εγκεφάλου είναι η γλυκόζη και όχι τα λίπη και οι πρωτείνες.
(Γιαυτό πριν από οποιοδήποτε τεστ που έχουμε να δώσουμε και απαιτεί σκέψη και συγκέντρωση καλό είναι να έχουμε ένα γεύμα πλούσιο σε υδατάνθρακες πχ ψωμάκι με μελάκι χωρίς να δυσκολεύουμε την πέψη και την καρδιά με λίπη και πρωτείνες)
Επίσης βασικό θέμα είναι η διατήρηση σταθερής ποσότητας γλυκόζης στο αίμα κατά την διαρκεια της ημέρας.
Τέλος θα σου συνιστούσα ανεπιφύλακτα για βελτίωση της μνήμης και της συγκέντρωσης την \"άσκηση\" του εγκεφάλου δηλαδή sudoku, παιχνίδια γνώσης, σταυρόλεξα κλπ
τα ω-ε ειναι καλα λυπη..τα οποια αφωμοιωνονται σωστα απο τον οργανισμο ωσ στοιχειο που δυναμωνει το κεντρικο νευρικο συστημα αρα και τισ εκγεφαλικεσ λειτουργειεσ...
αλλα δεν λεω..κι εγω για πρωινο πρωω μουσλι με διαφορα σπορακια..μελι και ταχινι...αυτα τα λιγο παχυντικα..λολ...:P
μετα για την διαρκεια τησ μισησ μερασ δεν πειναω κι ολασ..χεχεχεχ...
καλο κανει βεβαια και η ελλατωση του κρεατοσ.
η αληθεια ειναι οτι οταν επαιρνα μουρουνελαιο πχ παννελληνιες και πρωτες εξεταστικες νομιζω πως γενικα ανταπεξερχομουν καλυτερα...δεν ηξερα οτι εχει εξελιχθει σε salmon oil ω-3....σκεφτομουν εδω και καιρο να παρω γιατι γενικα νιωθω μια αδυναμια(εχω κανει τις απαραιτητες εξετασεις) και καθως διαβαζα βρηκα αυτο το thread...νομιζω οτι θα δοκιμασω salmon oil ω-3...(φανταζομαι να ειναι σε καψουλες,γιατι οταν ηταν αρρωστο το σκυλακι μου του εδωσε ο γιατρος τετοιο κ βρωμαγε.........)και να ρωτησω κ κατι αλλο θα ζητησω τι ακριβως απο το φαρμακειο κ ποιας εταιριας ειναι καλεες???(δεν θυμαμαι κ εγω οταν επαιρνα ποιας εταιριας ηταν)αυτο αν επιτρεπεται να το πειτε...αλλιως στειλτε μοθ u2u να ξερω...σας ευχαριστω πολυυ
Αφού διάβασα το http://www.mednutrition.gr/nutrition/index.php?Itemid=56&id=558&option=com_cont ent&task=view
αλλά και το http://www.ediet.gr/html/141.html
το συμπέρασμα που ψιλοβγάζω είναι ότι τα ω3 (αλλά και άλλα στοιχεία) είναι πιο \"μακροπρόθεσμης\" δράσης καθώς αποτελούν συστατικά των κυττάρων (και μη έχοντας ικανές ποσότητες στην διατροφή δεν αναπτύσσονται όσα εγκεφαλικά κύτταρα θα μπορούσαν) ενώ η γλυκόζη πιο άμεσης δράσης καθώς αποτελεί την ενέργεια των ήδη υπαρχόντων κυττάρων.
http://www.amhealth.biz/
-Για παιδιά από 6 ετών και άνω βοηθούν στην αύξηση της ικανότητας συγκέντρωσης, στην μάθηση, στην μνήμη και στην συναισθηματική ισορροπία κάνοντας τα Ω-3 και ειδικά σε αυτή την περίπτωση τα ΕΡΑ, απαραίτητο σύμμαχο του μαθητή τόσο σε καθημερινή βάση όσο και σε περίοδο εξετάσεων. Οι Ιάπωνες που παραδοσιακά καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ψαριού έχουν υψηλό ΙQ.
-Δρουν βοηθητικά σε παιδιά με Δυσλεξία, Δυσπραγία, Υπερκινητικότητα, Επιθετικότητα, Αυτισμό.
-Δρουν βοηθητικά σε περιπτώσεις κατάθλιψης και σχιζοφρένειας.
-Μειώνουν την αρνητική επίδραση του Stress στον οργανισμό.
-Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα
θα τα βρω σε ολα τα φαρμακεια η κατοπιν παραγγελιας?? για το μορεπα απο το site που εδωσε ο/η adzik...και τιμη μηπως γνωριζεις??
πενουλα...τα εχουμε γραψει ολα στισ προιγουμενεσ σελιδεσ..δεσ...
σας ευχαριστω πολυ ολους...ευχομαι να μ βοηθησουν κ μενα..