H δελφινι ομως τα πιστευει και εχει δικαιωμα να βγαινει με οποιον γουσταρει, δεν εχει δικαιωμα βρε μακ???
Printable View
H δελφινι ομως τα πιστευει και εχει δικαιωμα να βγαινει με οποιον γουσταρει, δεν εχει δικαιωμα βρε μακ???
ΡΕ ΔΕΛΦΙΝΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕ ΛΕΜΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΕΝΙΚΑ
ΤΑ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ
Εχω την εντυπωση οτι στα σαιτ αυτα , καταφευγουν αυτοι που δεν ' τοχουν ' το επικοινωνιακο , αλλα μπορει να κανω και λαθος .
ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ
Η ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΣΩΣΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΤΕΛΟΣ
elis, κινδυνευεις να χαρακτηριστεις σεξιστης με αυτην την δηλωση...Οι γυναικες πρεπει να βαφονται, οχι να μαγειρευουν...:p
ΜΕ ΒΑΛΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ
Το θέμα είναι ότι δεν αρέσω σε κανέναν και αυτός ενώ στην αρχή μου είπε ψέμματα ότι δεν είχε σχέση μετά που με είδε μου ξεφούρνισε το παραμύθι ότι έχει σχέση γιατί με είδε και δεν του άρεσα. Δεν αρέσω σε κανέναν άντρα πώς θα παντρευτώ;
ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΡΕΣΕΙΣ ΓΤ ΕΙΣΑΙ ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΟΠ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ
Το θέμα είναι ότι είμαι πολύ άτυχη!!!!!!!
Elis , η κοπελα και σκουπιζει και μαγειρευει . Το προβλημα με αυτες τις ανατολικες ( οχι ολες ) , που ερχονται στην κυριολεξια ' ξεβρακωτες ' και καταπιεσμενες , απο αυτες τις φτωχες χωρες ( αν και τωρα θα γινουμε εμειε οι φτωχοι ) , ειναι οτι ψαχνουν για ενα θυμα , οπως τον φιλο μου , να ειναι διαχειρισιμος , και μολις αποκτησουν οικονομικη ανεξαρτησια , οπως η συγκεκριμενη , σηκωνουν μπαιρακι , ο φιλος μου δεν την καταπιεσε ποτε , και δεν τον υπολογιζει καθολου , και αυτο το μνμ περναει στα παιδια του-ης , και δεν τον υπολογιζουν . Περασε και καρκινο ο φιλος , και τωρα δεν εχει και πολλα κουραγια να δουλεψει οπως πριν , και γι αυτες τις γυναικες , αμα βγαζουν περισσοτερα απο τον αντρα , τον εχουν χ@σμενο .
εγω θα λεγα πως εισαι τυχερη γτ ξεμπερδεψες με αυτον γρηγορα.ατυχη ειναι αυτη που τον εχει...τετοιο κελεπουρι! εισαι μικρο κοριτσι ακομα και εχεις δει μονο την ασχημη πλευρα της ανθρωποτητας. συνεχισε τα ραντεβου, με οποιον τροπο μπορεις. συνεχισε να βγαινεις .. μονο ετσι θα μπορεσεις να ελευθερωθεις απο τα κομπλεξ της εμφανισης σου. και μην σκεφτεσαι γαμους και βλακειες... μην περιμενεις τον πριγκηπα πάνω στο λευκο αλογο να ερθει να σε σωσει... μπραβο σου για την προσπαθεια εκανες ενα μεγαλο βημα ..υπέρβαση και δεν πειραζει που εφαγες τα μουτρα σου... ολες τα φαγαμε και συνεχιζουμε!
υγ. μην ξεχνας τους κανονες ασφαλειας... αν ειχες ζητησει το φβ του θα ειχες προλαβει το κακο. ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΦΒ!! και απο εκει βλέπεις κινηση, υπάρχουν και τα ψευτικα βεβαια αλλα αυτα φαινονται. οποτε χρειαστεις περαιτερω πληροφοριες ειμαι στην διαθεση σου. δεν βγαινουμε ποτε ετσι στα ξεκουδουνα με καποιον ... εχουν συμβει πολλα!!