Originally Posted by
me lene popi
καλησπερααα!! εγω παντως με τα σιπραλεξ(10μγ η μεγαλυτερη μου ποσοτητα) την πρωτη φορα με εστρωσε σε περιπου 17 ημερες!!! το επερνα 3μιση -4 χρονια κ ημουν ανετη χαλαρη ευδιαθετη !!! no-stress :) τα εκοψα κ ενω δεν μου εβγαλε καμια παρενεργεια στον 4ο μηνα επανηρθε η αγχωτικη διαταραχη πανυγηρικα! κ οχι αυτη που ερχεται φευγει κ οταν σε θυμηθει ξανα! καθε μερα χαλια κ με νεα κουσουρια!! αγοραφοβια, 0 ορεξη για φαγητο, καμια κριση πανικου στο ξεκαρφωτο, εξω απο την πορτα δεν τολμουσα να βγω κ αν εβγενα ημουν σε αναμενα καρβουνα! δεν θα μπω σε αλλες λεπτομεριες εδω που ειμαστε τα ξερετε ολοι δυστυχως! κ τωρα την δευτερη φορα με εστρωσε πολυ πιο γρηγορα 11-12η ημερα αρχισα να επανερχομαι!
απο παρενεργειες μια μερα ειχα ιλλιγο κ ζαλη! κ 2) το χειροτερο αυτοκαταστροφικες σκεψεις! το ειχα διαβασει στο φυλλο οδηγιων τους αλλα ειλικρινα δεν πιστευα πως μπορει να συμβει! με λιγα λογια αρχισα να σκεφτομαι πως ισως τρελλαθω κ δεν ξερω τι κανω κ αυτοκτονισω! εντομεταξυ φοβαμαι τοσο πολυ το θανατο...μια που το σκεφτηκα κ μια που φρικαρα μην κανω καμια βλακεια πανω στο αγχος κ στον πανικο μου!!!
οσο για τη συζητηση που ειχατε πιο πανω εγω νομιζω αυτη τη φορα δεν θα τα ξανακοψω! φοβαμαι πως κ παλι τα ιδια θα γινουν!θυμαμαι μια εβδομαδα πριν με πιασει ξανα το αγχος ημουν περιφανη για τον εαυτο μου που τα καταφερνω χωρις τα χαπια κ σκεφτομουν πολυ θετικα!!! αρα δεν ειναι οτι οδηγησα εγω το μυαλο μου εκει!! το κακο ειναι πως ειμαι μικρη μολις 26 θα ηθελα καποια στιγμη στο μελλον να κανω παιδακι αλλα με βλεπω δυσκολη!