Χαχαχα, γεια σου γατε, απορησα λιγο:D Αυτο με την ελεγκτικοτητα και μοναχικοτητα το χω φουυυυυλ. Απο παιδι
Printable View
Ξεκίνησε από πέρσι τον Ιούνιο ένα σοβαρό πρόβλημα με τον αυχένα μου και από τότε ξεκίνησε και ο φόβος μου...Έκανα άπειρες εξετάσεις και δεν έβρισκαν τίποτα πέρα από το θέμα του αυχένα (3 κήλες δίσκου με πίεση στο νωτιαίο μυελό και ευθειασμό αυχένα). Όταν ξεκίνησαν και οι φρικτοί πονοι και δεν μπορούσα να σταθώ από τον πόνο και την ζαλάδα έπεσα ψυχολογικά...Φοβόμουνα καθημερινά. Να κυκλοφορήσω μόνη μου, να περπατήσω μόνη μου, να βγω έξω με την μικρούλα μου...Είναι 5,5 ετών...Τον Σεπτέμβριο αποφάσισα να επισκεφτώ ψυχίατρο...Ήμουνα πολύ δραστήρια πρίν και όταν ξεκίνησε το άγχος τα έκοψα όλα. Ούτε με κατάθλιψη με διέγνωσε. Σωματοποίηση του άγχους μου είπε...κοινώς αγχώδη διαταραχή.
Αγωγή ξεκίνησα πέρσι με σιταλοπράμη και ζάναξ και αισθάνθηκα καλύτερα μετα από κανένα τρίμηνο. Πριν από το Πάσχα που μου μείωσε σταδιακά την αγωγή ύστερα από λίγο καιρό υποτροπίασα...Όλο το καλοκαίρι σχεδόν δίμηνο αυτή έλειπε οπότε άλλαξα ψυχίατρο και αγωγή. Εδώ και δύο εβδομάδες ξεκίνησα με εσκιταλοπράμη 20 mg και 2 xanax των 0,25.
Να χαιρεσαι την κορουλα σου :) Σε ευχαριστω που μου εξηγησες !
Μεγαλο καναλι να νιωθεις σωματικες ενοχλησεις και να γεννιεται ο φοβος. Επειδη κοντινο μου προσωπο εχει παρομοιο θεμα με αυχενα, το κολαρο σε βοηθαει?
Λογικο δεν ειναι μετα απο τοσο πονο να θελεις χρονο για να συνηθισεις τα νεα δεδομενα? Πιστευω πως η αγωγη θα σε βοηθησει πολυ !!! Ξερεις οτι η αιτια ειναι αυτη, αναγνωριζεις ποσο σε εχει αλλαξει και παραλληλα προσπαθεις !
Το κολάρο έχω να το βάλω πολύ καιρό γιατί ατροφεί τους μυς...Το κοντινό σου πρόσωπο έχει ζαλάδες από τον αυχένα...?Ναι είναι σημαντικό που ξέρω την πηγή του προβλήματος..αλλά το ψάχνω γενικά...με τον γιατρό...Μπορεί να είναι και συνδυασμός άλλων παραγόντων.Αν και πιστεύω ότι είναι απο αυτό γιατί τότε ξεκίνησαν όλα..!
Γατε συνηθως νιωθω οτι επειδη δε γουσταρω να λεω για να λεω και θελω αυθεντικες συζητησεις ποιος ο λογος να κανω παρεα απλα για να κανω.
Παιζει να μαι πολυ λαθος γιατι εκει εξω σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι να συσχετιστουμε. Ελα που οπως εγραψες ομως οταν εχεις βρει πατεντες για να περνας καλα με τον εαυτο σου μετα πως να αλλαξεις ...?
Το κοντινο μου προσωπο παντα ειχε θεματα... αλλα το τελευταιο 1 χρονο εκδηλωθηκε με τον αυχενα και τη ζαλαδα το αγχος. Εχει ενα θεματακι πραγματι με τον αυχενα αλλα οπως επισημαινει και το ιδιο ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΣ.
Στη δικη σου περιπτωση πιστευω οτι θα πας πολυ καλα ! Εισαι νεα, εχεις κινητρα, ορεξη ζωντανια !!! Απλα μια υπογραμμιση... σε ολους μας παντα κατι συμβαινει και η ζωη μας αλλαζει. Δεν μπορουμε να γινουμε οπως πριν. Οσο και να χτυπηθουμε. Μπορουμε ομως να ενισχυσουμε τις ηδη καλες μας πλευρες για να προοδευσουμε μεσα στα δυσμενη δεδομενα !!
παιδιαααα εδωωω!!! σας διαβασα !! πηγα να δω λιγο τον πατερα μου να αλλαξω παραστασεις απο το κρεβατι χαχαχα! ουτε εγω ειμαι απο αθηνα στην ερωτηση παραπανω!! οσο για αυτο με τον αυχενα δικο μου ατομο ειχε για χρονια πονους που κατεβαιναν μεχρι την ωμοπλατη κ ιλλιγγους! απο εξετασεις που εκανε του εδωσαν θεραπεια για 6 μηνες με κατι χαπια για ιλιγγο και απο τοτε περδικακι!!!!! γατεεεεεε..θα με πιασουν τα χαπια δεν θα με πιασουν?? κ θα κοιμαμαι αγγαλια τουε μετα :D οσο ζω θα τα περνω δεν το ξανα κανω το λαθος!
Ποπακι εχεις αδελφια?
α βε παιδια ποιος μπορει να καταλαβει απο που ειμαι? μονο το βε που σας λεω πρεπει να σας θυμιζει κατι!