αααα λες;;; ξηροστομια εχω μπολικη. λες απο αυτό ε;
Printable View
η ημικρανια είναι αυτο που λεμε ημικρανία με αύρα. Δηλαδη μου κανει το οφθαλμικό συμπτωμα αλλα εναν ελαφρύ πονοκεφαλο. που τωρα εχει αρχισει και περναει. η γλωσσα με ανησυχησε που μουδιασε αλλα ηταν για λιγο..θα ακολουθησω την συνταγη σου
Χα χα έλιωσα Ρέα+Άγγελε!
Από μπαφοπαρενέργειες δεν μπορώ να σας βοηθήσω διοτί δεν έχω καπνίσει ούτε τσιγάρο!
Ρέα εγώ έπαιρνα από το 2009 το λεγόμενο Κοκτέιλ Καλιφόρνια ή αλλιώς California rocket fuel.Πληροφορίες ΕΔΩ
Από το 2013 έκοψα την Βενλαφαξίνη και κράτησα μόνo την Μιρταζαπίνη...Αλλά βλέπω πως ξανακυλάω με τις ασθένειες και δεν παλεύεται...!Και σκέφτομαι τι να κάνω τώρα...
Ρέα μας θυμίζεις τι φάρμακα παίρνεις?
ΥΓ:Fleur το ρίξαμε στα μουδιάσματα τώρα?Εγώ με την δυσαρθρία έχω κάτι θέματα...!Χα χα!Είμαστε όλοι για Δαφνί μιλάμε!Όλοι!!!:)
χαχχαχαχαχα ελα σταματα μωρε....
Εγώ θέλω σουίτα στο Δαφνί!
Φέτος έχω κάνει 4 φορές αιματολογικές Full με Καρκινικούς δείκτες μέσα...
Υπέρηχο άνω + κάτω κοιλίας.
Μαγνητική άνω+κάτω κοιλίας και Μαγνητική Εγκεφάλου(3 δηλαδή μαγνητικές συνολικά για φέτος).
Triplex καρδιάς και καρδιογράφημα.
Κολονοσκόπηση και Γαστροσκόπηση σε μία μέρα ταυτόχρονα.Με αναισθησία(Προποφόλη).
Θέλω 3.000€ - 4.000€ για τέτοιες μαλακίες κάθε χρόνο...
Βέβαια εδώ και 2 χρόνια είχα χαλαρώσει με τις εξετάσεις ,αλλά τώρα επανήλθα δριμύτερος!
Tραγική κατάσταση!
Στην ουσία τίποτα...Όπως τα λες φίλε Agnostix...
Κάτι ευρήματα στην μαγνητική εγκεφάλου δεν είχαν σχέση με ΣΚΠ...Έτσι τουλάχιστον μου είπε ο Νεύρο...
Τυχερός είσαι, διότι οι γιατροί συνήθως, βρίσκουν και κάτι ύποπτο για να αρχίσουν τα πειράματα. :p
Γάτε στην τελευταία μαγνητική εγκεφάλου,ρώτησα τον νευρολόγο:Nα κάνω άλλη μία γιατρέ σε 6 μήνες και μου είπε ΟΧΙ...
Ναι με ηρεμεί για κάποιο διάστημα...Αλλά μετά κάτι γίνεται και επανέρχονται οι φοβίες...
Λεω:Πέρασε καιρός από την τελευταία μου μαγνητική,λες να έχουμε τίποτα καινούριο?Και ξαναμπλέκω...
Όσο έπαιρνα Βενλαφαξίνη είχα ξεχαστεί...Αλλά ήθελα να την κόψω βλέπεις...
Αυτό θα σου έλεγε και μία ψυχολόγος γνωσιακής-συμπεριφορικής. Για μένα, αν θα μπορούσες, προσπάθησε να μην κάνεις άλλες εξετάσεις.
Γάτε δεν πιστεύω να είσαι Λυσσασμένος?
Μη μας πάρει πρέφα η Fleur...!
χαχα είμαι κόκκινο πανί για την fleur πλέον. :P