Quote:
Originally posted by konman
Λογοι που με κανουν να μην προχωραω παρακατω:
α.η Μαρια
Η Μαρία είναι άνθρωπος και όποιος φόβος σου προκύπτει δεν προκύπτει από τον ανθρωπο αυτόν καθεαυτό αλλά από εσένα και τη δύναμη που του πρασάπτεις.
β. φοβαμαι να ερωτευτω ξανα
Διάβασε τα λόγια του krino που έγραψα παραπάνω και θα καταλάβεις ότι αυτός ο φόβος είναι ο λάκος σου...χιχιχι
γ.οτι κανω δυσκολα το πρωτο βημα
Διαβάζοντας και το post σου ως shy φοβάσαι να κάνεις το πρώτο βήμα αλλά φοβάσαι να αφήσεις και την κοπέλα να κάνει το πρώτο βήμα. Μήπως όμως πρέπει να δεις την όλη κατάσταση του ερωτικού παιχνιδιού και του φλερτ με καλό μάτι?Και στην τελική τι φοβάσαι? Την απόρριψη? Εδώ μιλάς για μια θεά, κορμάρα που σε θέλει (Μαρία) και μια εξωτική κούκλα που σου έδωσε την καρδιά της (Λένα) Δύο στα δύο χτύπησες κι εσύ!
δ.οτι δε βγαινω
Είπαμε, άσε τα \"σπιτικά χόμπυ\" για λίγο και βγες μια βόλτα με τους φίλους σου. Σιγά σιγά και λίγο στην αρχή...(κι εγώ που χάρηκα ότι χθες θα ήσουν έξω και γι\' αυτό δεν μπήκες στο forum:( )
ε.οτι δεν εχω γυναικες φιλες...
Αυτό τι σημαίνει τώρα? Ότι δεν έχεις φίλες που μπορεί να προκύψουν γκόμενες? Ή ότι δεν γνωρίζεις γυναίκες γενικά?
ζ.οι λιγοι φιλοι που εχω ειναι και αυτοι μονοι τους..(επιδημια λες?)
Το καλύτερο!!!Αν είχαν φίλες οι φίλοι σου θα έβγαιναν μαζί τους, ζευγαροκαταστάσεις...Τώρα μπορείτε να βγείτε μόνοι σας και να φλερτάρετε ελεύθερα!!(για μένα εξακολουθεί να είναι το καλύτερό μου η κοριτσοπαρέα...)
η.μενω στην επαρχεια
Οκ, αυτό είναι ένα μείον, ότι ο κόσμος είναι μετρημένος ΑΛΛΑ ακόμη υπάρχει η λύση της Αθήνας όπου είναι και η αδερφή σου Η να ψαχτείς εκεί που είσαι. (Αν και η Αθήνα δεν συνδυάζει καλύτερα και το θέμα της δουλειάς?)
Λογοι που με κανουν να θελω να προχωρισω:
α.εχω 2μιση χρονια να κανω σεξ..
Τι να πω? Κακώς, φίλε μου, κακώς! Μόνος σου σταματάς τη ζωή σου...Σεξ=τι? Γιατί δεν ισχύει για σένα ό,τι και για όλους τους άλλους? Σεξ=ευχαρίστηση?
β.εχω 2μιση χρονια να κανω σεξ και δε μου αρεσει,ουτε προκειται να δοκιμασω να το κανω επι πληρωμη..
Καλά σ\' αυτό συμφωνώ αλλά είναι προσωπική άποψη...Εντελώς προσωπική μου άποψη...
γ.δεν εχει χρωμα η ζωη μου
Βάλε εσύ χρώμα στη ζωή σου! Κάνε πράγματα που σ\' αρέσουν, βγες με ανθρώπους που αγαπάς, άρχισε να ανοίγεσαι και άσε τους άλλους λίγο πιο λάσκα. Άσε τους άλλους να δουν τι κρύβεις μέσα σου.Και άρχισε κι εσύ να ενδιαφέρεσαι για το τι κρύβουν οι άλλο μέσα τους.Έτσι έρχεται το χρώμα...
δ.βαρεθηκα μονος μου
Σε αυτό είναι δικό σου το φταίξιμο. Μην το ρίξεις σε καμία Λένα ή Μαρία. Η μία τελείωσε και η άλλη μπορεί να υπάρχει πάντα με τον τρόπο που υπάρχει τώρα στη ζωή σου. Κι εσύ είσαι σαν να πετάς τη ζωή σου στα σκυλιά, στα αζήτητα...ΕΣΥ! Οκ?
ε.η ελπιδα οτι θα ξεπερασω το μισος για τον εαυτο μου...
Άσε το μίσος για τον εαυτό σου βρε αγάπη μου. Το \"μίσος\" είναι βαριά κουβέντα. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι μισώ ούτε έναν άνθρωπο από αυτούς που ξέρω κι εσύ μισείς τον εαυτό σου? Και το μίσος, αν και καθόλου δε μ\' αρέσει η λέξη, είναι κάτι που θα ξεπεράσεις μόλις δεις ότι ο εαυτός σου είσαι εσύ και περιμένει λίγο κανάκεμα...
ζ.οτι ισως βρω το αλλο μου μισο..
Αδελφή ψυχή?
η.και οτι ισως το αλλο μου μισο μου δωσει το κουραγιο να παλεψω για τη ζωη..
Κι αν δε βρεις το άλλο σου μισό ή αν το βρες στα 50 σου, μέχρι τότε θα μισείς τον εαυτό σου, η ζωή σου δε θα έχει χρώμα, θα μείνεις μόνος, χωρίς σεξ και πάει λέγοντας...Εγώ που τα γράφω τρομάζω. Εσύ πώς τα σκέφτεσαι? Ο άλλος θα σε κάνει να παλέψεις για τη ζωή σου? Όχι! Και το ξέρεις. Απλά μάλλον εννοείς ότι τότε θα βρεις τη δύναμη για να παλέψεις...Σωστά? Ναι, ΑΛΛΑ αν δεν παλέψεις, δεν θα βρεις το άλλο σου μισό.Πώς σου φαίνεται αυτό? Απαισιόδοξο και σκληρό? Ναι αλλά έτσι είναι. ΤΩΡΑ πρέπει να οργανωθείς και να παλέψεις!
Αλλα ειμαι ονειροπολος και ακομα πιστευω πως καποια μερα θα στρωσουν τα οικονομικα μου και θα παω να την βρω..
και θα με περιμενει..
Ναι..
τη βλεπω..
ειναι εκει,
στην παραδεισενια Λευκη ακτη στo Boracay,
μονη,
να με κοιταζει το τροπικο γλυκο κοριτσι...
και μετα ξυπνω και νιωθω το σκοταδι του δωματιου μου να εξαπλωνεται στο μυαλο μου τοσο ψυχρα..
τοσο ησυχα..
σαν κλεφτης του ονειρου μου...