καλημερα σισι μου...χτες ηταν μια δυσκολη μερα και για τις 2 μας..εσυ πως εισαι σαρβαιβορ?.
καλημερα σισι μου...χτες ηταν μια δυσκολη μερα και για τις 2 μας..εσυ πως εισαι σαρβαιβορ?.
Με λιγο υπνο, βαραδα, αλλά σταθερη διαθεση. Ρεα εμενα οι ισχυρες παρενεργειες οταν ειχα κανει διακοπη ξεκινησαν στο 2 μηνο πανω. Τι σκεφτεσαι να κανεις? - εννοω μετα το χθεσινο
για να ειμαι ειλικρινης ..εχω καιρο να δω τις δυναμεις μου και τις ικανοτητες μου...μετα την καταθληψη πρωτα ο μπάφος μετα τα χαπια στουκας ... τωρα θα ξανασυστηθω με την κυρα ΡΕΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ;)
μην εκπλαγεις αν ειναι ενα τελειως διαφορετικό ατομο απο αυτό που ηξερες. μας αλλαζουν ολες οι εμπειριες μας. αλλωστε αυτο μας το αποδεικνυουν και καλοι φιλοι παλαιοτεροι που πια δεν μας λενε κατι. Παντα τους αγαπαμε αλλα δεν εχουμε κατι να πουμε μαζί τους....γιναμε αλλα ατομα, αποκτησαμε διαφορετικες εμπειριες και αλλαξαμε και στοχους...εγω πιστευω οτι οσοι βγαινουν νικητες απο τετοιες μαχες ειναι δυνατοι ανθρωποι...γιατι θελει κοπο για αρχη να αναγνωρισεις το προβλημα και να παραδεχτείς οτι το εχεις
Ρέα μπορείς να μου θυμίσεις ακριβώς πόσες μέρες έχουν περάσει από την τελευταία μέρα των Ψυχοφαρμάκων?Μήπως είναι 13 μέρες?
σταυράκι μου δεν ειμαι καθοοολου σιγουρη, εχω την αισθηση οτι ειμαι στην 3η εβδομάδα... γιατι ρωτας?
κατι ανακαλυψε ο ντοκτορας ντεε
Για να κάνω κάτι υπολογισμούς!Μάλλον 13 μέρες θα είναι!
Η ζάλη έχει παραμείνει ή έχει βελτιωθεί??
εχει βελτιωθει ... τι ανακάλυψες ρε γιατρε πες μου με εσκασες!!!!
θα στο πει σε επεισοδια για να εχεις αγωνία
χαχαχαχα...καλημερα φλερ!!.. μαρι.σιλέου αν διν μι πει θα πάου παιανία και θα του σπασ του πιατ πιβαλι στου μπαρμέρκο του!!! αααα!!!... τι λεει εσυ πως εισαι σημερα?
Δεν μπορώ σήμερα να σκεφτώ...Ξύπνησα με ορεξούλες και δεν μπορώ να μιλήσω και να σκεφτώ ιατρικά!
Αν θέλετε να κάνουμε σεξουαλική κουβέντα ευχαρίστως!!!!!Χα χα χα!!!!!!!!!
** Αυτό ήθελα να δω!Η υποχώρηση της ζάλης ταιριάζει ακριβώς στα συμπτώματα απόσυρσης!
Ξεκινούν 1-2 μέρες μετά την διακοπή του φαρμάκου,κορυφώνονται μέσα σε 2 εβδομάδες και στην συνέχεια γίνονται ηπιότερα.
Αν θες την γνώμη μου,εκτιμώ πως πέρασες το δυσκολότερο κομμάτι του Discontinuation Syndrome.
Κράτα γερά για ακόμα 15 μέρες.Μόλις περάσουν και αυτές οι μέρες,τότε θα αρχίζουμε να αποκλείουμε τα στερητικά της Φλουοξετίνης.
Άρα ότι θα βλέπουμε από κει και πέρα,ΔΕΝ θα είναι από την Φλουοξετίνη αλλά από την ίδια την πάθηση σου.
Σε κάθε περίπτωση εκτιμώ πως πέρασες το δυσκολότερο κομμάτι και συνεπώς δεν χρειάζεται να το ξαναπάρεις για να το κόψεις σταδιακά.
Κράτα γερά για άλλες 15 μέρες,απλά μην αναλαμβάνεις δουλειές που απαιτούν υπευθυνότητα εκτός κι αν γουστάρεις να κάψεις κανά φαγάκι έτσι...για να γουστάρεις!!!!Αυτό το επιτρέπω!!!
Καλημερα, team !
καλημερα σε ολους, ξυπνησαμε κεφατοι βλεπω