Παιδια ηρεμηστε! αλλιως ξεκινησε το θεμα και αλλιως κατεληξε.Το καταλαβαινω οτι εδω ειναι φορουμ ψυχολογιας και οι πιο πολλοι απο εμας δεν εχουμε και την καλυτερη διαθεση.Καλο ειναι να αποφευγουμε τους καυγαδες.
Printable View
Παιδια ηρεμηστε! αλλιως ξεκινησε το θεμα και αλλιως κατεληξε.Το καταλαβαινω οτι εδω ειναι φορουμ ψυχολογιας και οι πιο πολλοι απο εμας δεν εχουμε και την καλυτερη διαθεση.Καλο ειναι να αποφευγουμε τους καυγαδες.
σε ευχαριστω μακαρι να μπορουσαν όλοι να μπορουσαν να ειχαν την δική σου κατανόηση.
ισως ειναι λάθος να επηρεαζομαι απο το τι λεει ο καθενας, αλλα το θεωρω λάθος να μην εξωτερικευω τα συναισθηματα που μου πρκαλει η καθε εκφραση.. αυτα που με ευχαριστουν ή αυτα που με δυσαρεστουν... δεν εχω το δικαιωμα να σε εμποδίσω να πεις αυτο που θες να πεις, αλλα νομιζω εχω το δικαιωμα να σου πω, πως αυτο με κανει να νιωθω και απο εκει και πέρα αν θες το υπολογίζεις ...καποιος αλλος μου ειπε με εναν δικο του τροπο επισης οτι ειναι λάθος να ενδιαφερομαι για το πως αισθανονται οι αλλοι ανθρωποι, εφόσον δεν με αφορα.
η καταθληψη δεν προερχεται απο την ευαισθησία μου, αυτο ειναι για μενα φυσιολογικο... η αναισθησία και η εγωπάθεια των πολλων ειναι αυτό που με οδηγησε στην καταθλιψη... και το γεγονος οτι το επετρεπα να συμβαινει χωρις να αντιδρασω... και οι περισσοτεροι ανθρωποι ειμαστε ετσι.. δεν το παιζω η σουπερ ευαλωτη ελεηστε την καταθλιπτικουλα...ολοι μας προσπαθουμε να "καταπιουμε"καθημερινα την αναισθησία και τελικα καταλήγουμε στην ζομποποιηση ή τα μαζευουμε και ξεσπάμε... μακαρι να ειχα πάντα την απολυτη ταυτιση με τα συαισθηματα μου για να μην χανω το δικιο μου μ,ε το .. μικρασιατικο "ταπεραμέντο" που κληρονομισα :p
δικαιωμα σου να απαξιώνεις γυναικες - αντρες - ζωα και φυτα...που δεν σε εχουν βλάψει ποτε ..αν και αυτη η απαξίωση επιβαρύνει συνηθως τον απαξιωτη..αλλα εδω θελω να κανεις αυτο που κανεις πάντα, και το κανεις καλα! να μας αγαπας και να μην μας χαλας χατηρια sugar dady ;)
Ρεα και bullet , οπως βλεπετε εχω την καλυτερη διαθεση να μην τσακωθω , και δεν τσακωνομαι . Ρεα , οπως βλεπεις , δεν με αγγιζειτιποτα απο τα γραφομενα , και δεν θαπρεπε και σενα . Φαντασου να στρεφοντουσαν κι εναντιον σου !!!! για σενα λυπαμαι μονο , που δεν εχει νοημα να προσπαθεις να συνεννοηθεις με ανθρωπους που τους μπαινεις στο ματι , για μενα το λεω , αλλα μου ειναι παντελως αδιαφορον το τι λενε ανθρωποι που δεν θα συναναστρεφομουν ποτε στην πραματικη ζωη μου . Η λεξη απαξιωση , χρησιμοποιηθηκε καταχρηστικως απο εμενα , δεν ειναι απαξιωση , αλλα αφου οι κοπελες που στοχευω ειναι αυτες που περιγραφω , καπως επρεπε να το γραψω . Αλλιως εξεληθφθησαν οι προτιμησεις μου , δεν φταιω , αφου με τετοιες ειχα παρε δωσε ? ειπα στην fleur , επειδη την εμπιστευομαι να της δει , ειναι οι 2 στο γκουγκλ , ως ωραιες , ειναι κι δουλεια μου που με βοηθαει , εισαι μια εκ των 3 που την γνωριζει , οποτε καταλαβαινεις .
Κακως ανοιξα το θρεντ , αλλα δεν πηγε το μυαλο μου οτι θα γινει τετοιο θεμα για το τιποτα . Τωρα εγινε , παει τελειωσε .
Ας δωσουμε ενα τελος στην ιστορια αυτη .
Δεν εχω τιποτα με καμμια , αφου δεν τις γνωριζω καν , τι ναχω ? παντα ειμαι με την καλη κουβεντα , παντα καλοπροαιρετος .
Ζουμε σεναν κοσμο σκληρο πλεον , και η αναισθησια , η αναλγησια , η εγωπαθεια , ειναι στην ημερησια διαταξη .
Εγω , και λογω δουλειας , εχω σκληρυνει πλεον , εκει που πρεπει ομως .
Παντα ομως θα υπαρχουν καλα παιδια , και των δυο φυλων , νασαι σιγουρη γι αυτο . Συγκεντρωσου στα καλα του κοσμου αυτου . Εγω αυτο κανω .
διαφωνουμε ...δεν τσακωνόμαστε...ο τσακωμος ειναι αλλο ...στα δικα μου μετρα και σταθμα ειναι πάντα ξεκαθαρρο ποτε τσακόνωμαι και πότε απλα εχω αλλη αποψη.
δεν εχει νοημα να λυπόμαστε ο ενας για τον αλλον, απλα εχουμε αλλη νοοτροπία για την ζωη ...μπορει εγω να εχω δικιο, μπορει εσυ, μπορει κανεις μας..αυτο θα δειξει στην τελικη απογραφη μας. δεν πεφτω στα πατωματα εξαλλου επειδη ο εκαστοτε μακ ειπε κατι υποτιμητικο για το φυλλο μου...απλα αν αυτον τον εκαστοτε μακ, τον σεβομαι και τον υπολογιζω, εχω το θαρρος να ασχοληθω και να πω...φιλαρακι αυτο που ειπες δεν μου αρεσε για αυτον και για αυτον τον λόγο, αν θες το υπολογιζεις... δεν το βλέπω οτι τους μπαινω στο ματι..γιατι απο την στιγμη που κοινοποιησε ο οποιοσδηποτε κατι δημόσια ειναι προετοιμασμενος για τη διαφωνία... ουτε εσυ ουτε κανεις μας δεν ανεβαζουμε ποστ με την πεποιθηση οτι θα μας προσκυνανε για καποια σπάνια σοφία που διαγραφεται πίσω απο τα λεγομενα μας... καποιος θα διαφωνήσει και αν μπουμε στον κοπο να το δουμε απο την πλευρα του ...μπορει και να χει δικιο...αρα αποκταμε και μια πιο σφαιρικη αποψη για ενα θεμα που ισως το βλέπαμε κλειστομυαλα.
σαφως και το θεμα ειναι αναξιο της προεκτασης που πήρε...το τονισα απο την αρχη όμως οτι δεν το αντιμετωπίζω σαν μεμονομενο περιστατικο...αλλα σαν μια μαστιγα που εχει επηρεασει τα αρσενικα μελη εδω μεσα γιατι το αντιμετωπίζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ... και ισως αν ξεκινησω απο εδω καταφερω να το αντιμετωπίζω καλυτερα και εκει εξω...γιατι ναι φιλε μου μακ δεν εισαι γυναικα και δεν ξερεις ποοοοσοοοο ενοχλητικο μπορει να γινει και ποσο ρατσιστικο..
συγχαρητηρια για τις διμετρες ..αλλα στο τελος της ημερας ... εισαι και εσυ μοναχουλης ...αρα προφανως οσο καλλονες και να ηταν δεν ηταν αυτο που αξιζε να εχεις διπλα σου τελικα .. τιμαμε τους - τις πρωην με την ευγνωμοσυνη μας για τις υπέροχες στιγμες που μας εδωσαν, οχι για το ποσο μακρυα ηταν τα εκασττε καλλη τους..δεν ειναι τροπαια... εκτος αν ειναι ΜΟΝΟ τροπαια και κατεπιλογην στερουντε τα οποιαδηποτε αλλα προσοντα.. που σιγουρα για τις πρωην σου δεν υσχυει αυτη η απαξίωση, αλλα και μονο η πραξη ...ελα να σου δειξω τα τροπαια μου...ειναι καπως...παιδικη.. ..ΤΟΝΙΖΩ ..Η ΠΡΑΞΗ, ΟΧΙ ΕΣΥ!!...
πολυ θα μου αρεσε ο εκαστοτε τυπος να εκθιαζει τα καλλη μου, αλλα για εναν πρωην μου θελω να πει κατι πιο ουσιαστικο απο αυτο...με εκανε να νιωθω βασιλιας...ταξιδευα μαζι της και χανομουν στον κοσμο της... πω πω τι γυναικα σε όλα της!!! για αυτα δεν χρειαζονται καν φωτογραφιες ... αυτη ειναι η γνωμη μου και πάλι οχι κατι που επιβαλλω. το εθεσες και απάντησα..ειμαι σιγουρη οτι εχεις να πεις κατι πιο ουσιαστικο για όλες τους ...αλλιως δεν διαφερει απο τις φωτο που δειχνουν στο φβ του αρνιου που σουβλισαν το πάσχα..κατι που δεν κολακευει ιδιαιτερα ουτε εσενα ουτε τις πρωην σου σαφως.
η κολητη μου τελευταια μου πεταει κατι τετοια χαζα, ειναι με ενα πολυ καλο παιδι που της φερεται αψογα και περναει υπέροχα μαζι του..αλλα εχει φαλακρα..εχει λυσσαξει να δω την φωτο του για να της πω "αν ειναι ωραιος"??? wtf!!! ...εχει πάθει εμμονη πια με αυτο και οπως καταλαβαινεις το να προσπαθω να της αλλαξω γνωμη ειναι ματαιο, το μονο που μπορω να κανω ειναι να την αφηνω να ψηνεται με αυτην τν σαχλαμαρα πλεον και να ελπίζω οτι δεν θα της κοστισει τοσο οσο φοβαμαι....
αυτο το παραθεσα για να δεις οτι δεν ειστε μονο οι αντρες ανοητοι σε αυτο... ειμαστε και εμεις ...η αφελεια ειναι διαφυλλετικη καταρα
οπως επισης ειναι γνωμη μου να μην ΕΣΤΙΑΖΩ πουθενα..αν κανω φοκους στα καλα του κοσμου τελικα θα δω τα αρνητικα και τουμπαλιν. θελω να εχω ανοιχτη ματια και να βλέπω τα πραγματα οπως ειναι με ολη τους την ομορφια και με ολη τους την ασχημια.. να τα βλέπω να τα αισθανομαι πραγματικα!! αλιως δεν εχει αξια ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ευχαριστω για την προσοχη σου και ελπίζω να μην σε κουρασα
Ρea , οσον αφορα την 1η παραγραφο , δεν ξερω ποιος εχει δικιο , μαλλον και οι δυο , αλλα για μενα δεν εχει σημασια η τελικη απογραφη , οσο το ιδιο το ταξιδι .
Στο τελος της ημερας ειμαι μονος , επειδη απο τα 42 μου σχεδον ειχα καταθλιψη , για ενα οικονομικο προσωπικο κραχ που επεθα . Παντα εκτος απο εμφανιση , κοιταζα και περιεχομενο . Δεν ειναι δυνατον ενας ανθρωπος που εσυ θεωρεις αξιολογο , να ειναι με ενα βλημα , δεν γινεται , απλα , εκτος αν ειμαι κι εγω βλημα .
Δεν θεωρω ανοησια να σου αρεσει το ωραιο , γιατι ναναι ανοησια ? αρκει να μην περοριζεται στην εξωτερικη ομορφια , να υπαρχει μια ισορροπια μεταξυ εξω και μεσα ομορφιας , διοτι και τα δυο , πολυ σπανιο να τα συναντησεις , αν και μουχει τυχει 3 φορες .
Οσο για την κολλητη , εγω δεν θα προσπαθουσα να επηρρεασω κανεναν , ετσι ειναι το στυλ μου , να μαθεις για να παθεις , οπως δεν μου αρεσουν οι ' αυτοκλητοι σωτηρες ' . Θελω την γνωμη σου , μονο αν την ζητησω , αλλωστε λεγοντας την γνωμη σου ( οχι εσυ ) μονο αντιπαθης γινεσαι , και στην τελικη , κανεις δεν ακουει . Εχω μονιμως αυτη την σταση απο νοοτροπια .
Το θεμα δεν πηρα τυχαια διαστασεις καυγα , ειδες καμμια να τα χωνει στον whyalwaysme η στον ippoti ? οχι βεβαια , αν προκαλεις τον οικτο , εισαι ΟΚ , , αν αρχιζεις και κουνιεσαι , ξυπνας συναισθηματα φθονου και ζηλειας , επειδη η αλλη ( οχι εσυ παλι ! ) καταλαβαινει οτι δεν ανηκει στο target group που σκοπευεις , χτυπας ηλικιες , ενα ευαισθητο σημειο των γυναικων , και της ξυπνας τον εγωισμο του στυλ , ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε φιλε , ευτυχως υπαρχουν και καλα κοριτσια που δεν αντιδρουν ετσι .
Δεν με κουρασες ρεα , ειναι ενδιαφερουσα η κουβεντα μαζι σου , στοχω πει οτι εσαι εξυπνη . Ειναι δικαιβωμα σου να εστιαζεις οπου θελεις εσυ , και να βλεπεις αυτα που θες εσυ , δεν θελω να σεπηρρεασω και να βλεπεις η να κανεις αυτα που θελεις εσυ !! αφησα το διαφωνουμε , γιατι μπορει να διαφωνουμε , αλλα δεν τσακονωμαστε , κανουμε μια ενδιαφερουσα κουβεντα , αυτο εισπραττω !!
αυτο που λες με εχει βαλει και εμενα σε σκεψη, φταιει η καταθλιψη μας που δεν εχουμε βρει εναν συντροφο στην ζωη μας τελικα?.. ή μηπως απλα δεν βρεθηκε. υπαρχουν μελη με σοβαρα προβλήματα που εχουν σχεση- δεσμο και μαλιστα πολυ καλύτερου επιπέδου απο αυτους που θεουρουντε ψυχικά υγιή ατομα, πριν τα γνωρίσω αυτα τα άτομα και εγω πίστευα πως εφταιγε η αρρωστεια μου... τωρα ομως νομιζω πως ηταν ενας λόγος που συντελεσε ως προς την όξυνση της... χωρις να θελω να υποτιμήσω το παρελθον μας φυσικα..ισως απλα η δειάρκεια τους να ηταν αυτη ασχετα με την αρρωστεια μας... ξερω και γω... (προσπαθω να χωσω καμια θετικη σκεψη και γω οπου βρω)..
εγω προσωπικα τον γουαι τον μπλοκαρα και στον ιπποτη μίλησα ανοιχτα και δημόσια... πέρα απο αυτο όμως παιζει και το πόσο υπολογίζεις τον αλλον για να μπεις στην διαδικασία να ασχοληθεις!.. αμφιβάλω πολυ σοβαρα για το αν υπάρχει εστω και μια γυναικα που ειτε ειναι είτε όχι στο ταργκετ γρουπ σου ...ενιωσε κατι ... ειτε χαρα ειτε λύπη ειτε ζηλια...μια γυναικα που σεβεταιτον εαυτό της και την θυληκότα της, σε εχει αφαιρεσει απο το ταργκετ γκρουπ της, αν υπήρξες ποτε...γιατι χανεις πόντους απο τα λεγομενα σου ...οι λέξεις εχουν μεγαλη δυναμη... στην ουσια δεν απερριψες εσυ..εσυ επέλεξες!
τωρα βεβαια ειναι λαθος να εκπροσωπω απο το πουθενα ολες τις γυναικες του φορουμ...μια εκτιμηση κάνω και ελπίζω για την ποιοτητα του φορουμ να εχω δικιο...χωρις βεβαια να αποκλυω και την περιπτωση λαθους μιας και εισαι πιο παλιος εδω και εχεις μια πιο εμπειρη ματια στο θεμα!
Οντως επελεξα . Επελεξα να μην ξανακανω σχεση μεσα απο το φορουμ , για δικους μου λογους . Ομως τα κατηγορω δεν ηλθαν απο μενα , εγω εξεθετα προτιμησεις , δεν το βρισκω μεμπτο να λεω οτι εχω πολυ στενη σχεση , καθημερινης επαφης , 4 μηνες με μια 18χρονη , αλλα αυτο χτυπαει ηλικιες , κοινως , χαλαω την πιατσα ρε παιδι , να συνεννοηθουμε πια !!!!! και σε πληροφορω οτι εχω δεχθει προσκλησεις απο κοπελες ( οχι μια και δυο ) , για καφεδακι , οσο ημουν πιο δραστηριος στο φορουμ , αρα δεν ειμαι εκτος ταργκετ γκρουπ , οσο νομιζεις !!!