κ γω αν θες να σου πω την αληθεια προτημω να συμβιβαζομαι παρα να χανω γιατι δε μ αρεσει να χανω το συμβιβασμο θα τον δεχομουν την ητα ποτε...
Printable View
κ γω αν θες να σου πω την αληθεια προτημω να συμβιβαζομαι παρα να χανω γιατι δε μ αρεσει να χανω το συμβιβασμο θα τον δεχομουν την ητα ποτε...
και κατι ακομα!
δεν σκοπευω να φυγω επειδη βαριεστε να κανετε σωστα την δουλεια σας...
το φορουμ ανοικει στα μελλη και με αυτα συναναστρεφομαι οχι μαζι σας ..ευτυχως για ολους μας!!!
οι αλλοι ομως δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου απαντουν παντα εκτος αν σε εχουν αναλαβει οπως θα εκανε πχ ενας ψυχολογος αν καπιος ειναι θεραπευτης σου θα μπορουσες να διαμαρτυριθεις εδω απλα μιλας σε φορουμ Κ ΟΠΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ απαντα.
αν πιστευεις οτι εχεις τετιες αναγκες χρειαζεσε ψυχολογο για να σε αναλαβει.
εεεεεεε οχι και κοτα παρτο πισω!! :P
Αeon άστο..Δεν πείθεις!Μόνο και μόνο που Τhread Φοβίας το πήγατε στο Γενικά, το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης Πάμε στα δικά μας τώρα!Quote:
Σταύρο,
μέτρησα σε αυτό το θρεντ αλλά και στο θρεντ "που είναι το Thread μου;;; ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ" δεκάδες προσβλητικά και συκοφαντικά μηνύματα από εσένα, τόσο προς τη διαχείριση, όσο και προς διάφορα μέλη. Έχω ήδη διαγράψει μερικά από αυτά
Δεν υπήρχε κανένας λόγος να...καθαρίσεις κανένα Thread της Fleur!Mα κανένας!Είμασταν όλοι μια χαρούμενη ατμόσφαιρα,και ήρθες εσύ και την διατάραξες!
Αν αυτά τα απλά πράγματα δεν μπορείς να τα καταλάβεις όπως επίσης και το ότι βρίσκεσαι σε Forum Ψυχολογίας και όχι Τεχνολογίας,τότε τι να συζητάμε!
Να συζητάμε για τον Καθαρισμό που κάνεις στο Thread???Λευκαντικό μη ξεχάσεις να ρίξεις!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
ενταξει εσενα αν δε σε ενδιαφερει να χασεις τελικα εγω υποχωρω σε αυτο..
εγω δινω μεγαλη σημασια στην ηττα η τη νικη εγω πιστευω οτι εχει σημασια το αποτελεσμα κ οχι αν αισθανθεις οτι το καταπιες.
Ρέα, εγώ ένα τελευταίο πράγμα θα σου πω κι από εκεί και πέρα δεν σου ξαναμιλάω γιατί σε φοβάμαι πλέον και γιατί πρόδωσες την εμπιστοσύνη μου κι επιμένεις ότι έκανες και καλά αλλά ακόμα και να το αναγνώριζες ότι έκανες λάθος τώρα πια δεν σε πιστεύω ότι δεν θα μου στείλεις καμιά μέρα την αστυνομία...και λυπάμαι γιατί σε θεωρούσα φίλη μου, για το Σταύρο δε με νοιάζει, ούτε που τον ξέρω...καταρχήν σου απευθύνω το λόγο σε μια ύστατη προσπάθεια να μην αναγκαστώ να φύγω από το φόρουμ στο οποίο είμαι από το 2007 και θα καταλήξετε να με διώξετε εσείς μετά από τόσα χρόνια σαν φοβισμένο λαγό!
Φυσικά και με απειλήσατε κι εσύ κι ο Σταύρος κι ούτε καν σας νοιάζει αν καταλήξω σε ψυχιατρείο που έτσι κι έρθει κανείς να με πάει εκεί ορκίζομαι ότι θα πηδήξω απ' το παράθυρο και θα πάνε το πτώμα μου! Έχω μείνει οικειοθελώς κι άντεξα μόνο μιάμιση μέρα με τα χάλια του! Αν ήσουν εσύ στη θέση μου θα προσπαθούσα φυσικά να σε ηρεμήσω και να σου αλλάξω γνώμη αλλά την αστυνομία δεν θα στην έστελνα ειδικά αν μου δήλωνες ότι τη φοβάσαι όπως έκανα εγώ αλλά αδιαφόρησες παντελώς για τα συναισθήματα μου! Τέλος, το μόνο που καταφέρατε εξυπνοπούλια μου είναι να με κάνετε να φοβάμαι να ζητήσω βοήθεια την επόμενη φορά που θα έχω τάσεις αυτοτραυματισμού, συγχαρητήρια για την καταπίεση που θα νιώθω από εδώ και πέρα, συγχαρητήρια για το ότι με κάνατε να κοιμάμαι όλη μέρα, συγχαρητήρια για το ότι έκλαιγα στο κρεβάτι μου και γενικώς συγχαρητήρια που με κάνατε κουρέλι! Ντροπή σας, αυτό έχω να πω, μην με ξαναενοχλήσετε κι απ' αυτή τη στιγμή σας βάζω στη λίστα αγνόησης...
ζητα βοηθεια απο τα σωστα ατομα το οτι γνωριζεις καπιον περισσοτερο δε σημαινει παντα οτι ειναι ο πιο καταληλος για να του μηλισεις..
βρε κυκνακι μου ελα και λίγο στην θεση μου... πες μου εσυ τι θα εκανες αν μια φιλη σου κινδυνευε, δεν θα προσπαθουσες να την βοηθησεις? ειναι δυνατον να ξερω οτι καθεσαι εκει με μια λεπίδα και μα μην ανησυχω? εσυ τι θα εκανες στην θεση μου? πες μου να καταλάβω που εκανα λαθος
ετσι οπως το πας δε θα καταλαβεις ποτε τι εκανες λαθος απλα το παιζεις μετανοημενη μαγδαληνη για να μη σε γραψουν κ δε σου δινουν σημασια..
θα μπορουσες να την ενημερωσεις πρωτα αν ηθελες να κανεις κατι..
Έκανες λάθος στο ότι με απείλησες με την αστυνομία, ξέρεις πόσο πολύ φοβάμαι τώρα; Ξέρεις ότι έχω γίνει ράκος και κλαίω συνέχεια;;; Ξέρεις ότι τελικά την χρησιμοποίησα την λεπίδα και φοβάμαι ακόμα και τώρα που το γράφω μη μου στείλει ο άλλος ο βλάκας καμιά αστυνομία για τις γρατζουνιές;;; Εξάλλου δεν μίλησα για αυτοκτονία, γι' αυτοτραυματισμό μίλησα...κλείστε με στο ψυχιατρείο για μερικές γρατζουνιές, τι να σας πω! Αν σας φαίνεται λογικό...