Δεν ειμαι σιγουρη..και γω βλεπω γυρω μου ανθρωπους που ναι μαζι απο οικονομικο συμφερον αλλους που αλληλοκερατωνονται γαμους διαλυνενους ΑΛΛΑ υπαρχουν και οι οικογενιες που ναι μαζι κ στα καλα κ στα ασχημα που ναι γενικα αμοιβαια ολα
Printable View
Δεν ειμαι σιγουρη..και γω βλεπω γυρω μου ανθρωπους που ναι μαζι απο οικονομικο συμφερον αλλους που αλληλοκερατωνονται γαμους διαλυνενους ΑΛΛΑ υπαρχουν και οι οικογενιες που ναι μαζι κ στα καλα κ στα ασχημα που ναι γενικα αμοιβαια ολα
ετσι κ αλλιως δεν ηταν ποτε εντελως πιστη σε μενα αλλα ουτε γω σ αυτη αρα αν δε μιαζανε δε θα συμπεθεριαζανε αυτοι που μενουν πολα χρονια μαζι το κανουν αυτο γιατι οταν τα χρονια ειναι πολα 5,10,15 ολο κ καπιον αλλο θα κοιταξεις αρα δεν ειναι κ τοσο περιεργο
Το να ξενοκοιταζεις οχι..εγω μιλησα οτι αν θες οικογενεια μπορειςνα κανεις..τι σε κραταει εκει;;δεν ειναι ολες οι σχεσης ιδιες Και γω λεω οτι μια αλλη σχεση αντιστοιχα θα χει τα θεματα της αλλα μπορει κ οχι..
ετσι ομως με το μπορει κ ναι μπορει κ οχι δε φαινετε να βγαινει ακρη..
χρησιμοποιεις διαφορετικες λεξεις που αντιστοιχουν σε μια λογικη του στιλ εδω προβλημα εκει οχι εδω μενω εκει φευγω κλπ
επειδη φαινεται να εχω εξικοιωθει με οτι εχει συμβει το παω σε καπια σημεια με το ενστικτο ετσι φαινεται σα να υπαρχει μια εικονικη διαφορα..
αυτο ακριβως με κραταει εκει λογικη κ ενστικτο μπορει να μη φαινετε σε τι μιαζουν αλλα κατα ενα μυστηριοδη τροπο οδηγουν στον ιδιο δρομο ενω μιαζει διαφορετικος
μια ομιοτητα που εξωτερικα διαφερει.
Καλακ γω τωρα στα κουτουρου ειμαι..ασε..θα δειξει..νιωθω ηλιθια καποιες φορες..νιωθω οτι μπορω να εκμεταλευτω κ γω την κατασταση καποιες αλλες..δεν θελω να ξαναπληγωθωτουλαχιστον οχι απο τον ιδιο φτανει..
α αυτο.. μου το ελεγε καποτε ενας φιλος μου αλλα ο αινσταιν ειχε πει οτι η εξυπναδα εχει ενα οριο ενω η ανοησια ειναι απεριοριστη...
για αυτο το λογο κ βλεπεις που βγαινεις πρωτος με το λαθος τροπο ενω ο σωστος τροπος επειδη εχει ενα οριο μενει απο βενζινη..
για αυτο κ βλεπεις οσους ειναι εξυπνοι καπια στιγμη να αδυνατουν να τα βγαλουν περα το παλευουν κ το ξαναπελευουν αλλα καπιος παλι τους προσπερνα.
καπως ετσι απ τα κουτουρου πιανεις πατο η βγαινεις πρωτος αφου ποτε συμβαινει το ενα ποτε το αλλο...
τα απεριοριστα πολα λαθη σε εκαναν σωστο.
Μακαρι..θα δειξει
δεν εχει νοημα να κλεινεις πορτες σε πραγματα που θες η τα χρειαζεσαι γιατι κ στις 2 περιπτωσεις μετα αυτα θα σε εκδηκιθουν με το να μη τα εχεις χειροτερα απο οτι τωρα...
Ποσο χειροτερα;;δυστυχως φοβαμαι οτι αν δεν ξερω που παω δεν μπορω να ειμαι καλα φοβαμαι για την υγεια μου..Εχω συναισθηματα πολλα κ ξυνεται η πληγη..δεν μπορω να το δω χαλαρα..ουτε να κοιταω την μερια τ..
α αυτο το εβλεπα σαν ονειρο επι πολα χρονια οτι δεν ηξερα που πηγενα κ προς τα που να παω αλλα τελικα οι λεξεις εγιναν κατι σαν πυξιδα κ ο ανεμος κατι σα τιμονι.