Γεια σε ολους!Εχω καιρο να μπω στο φορουμ...νιωθω κατι εδω & μια εβδομαδα & ηθελα την γνωμη σας μιας και εχει να κανει με το θεμα που συζητατε.....ξυπνησα την προηγουμενη εβδομαδα ενα βραδυ με μουδιασμενη την δεξια παλαμη χωρις να την εχω πλακωσει.Αυτο συνεχιζεται και την ημερα...ειναι κατι σαν ψιλοβελονιτσες,κατι σαν να παγωνει καπως αυτο το σημειο(και στις δυο παλαμες αλλα περισσοτερο στη δεξια).Σημερα το ιδιο το ενιωσα & στη δεξια πατουσα μου.....οπως λοιπον ενας υποχονδριος & αρρωστοφοβικος ανθρωπος(ειχα κανει ενα υπεροχο διαλειμμα ενος ετους....δεν ειχα ασχοληθει καθολου με αυτα...!),μπηκα στο ιντερνετ & διαβασα οτι αυτα που νιωθω ειναι απ τα συμπτωματα της σκληρυνσης...οπως καταλαβαινετε φοβηθηκα πολυ...παααρα πολυ!!Σκεφτομαι να παω σε νευρολογο,ακομα & σημερα αν μπορουσα....ειχε κανεις αυτα που σας εγραψα?......Ποια ειναι η γνωμη σας....εννοειται οτι δεν ζηταω τη γνωμη "γιατρων" αλλα τη γνωμη ανθρωπων που μπορουν να καταλαβουν ποσο πολυ ποναει ο ψυχικος πονος οταν βαλει το μυαλο μεσα του οτι μαλλον πασχει απο καποια τετοια αρρωστια....αλιμονο....ειμαι χρονια μελος στο φορουμ & ετσι γνωριζω οτι εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι που καταλαβαινουν τα ανθρωπινα συναισθηματα & τους φοβους και ειναι προθυμοι να βοηθησουν....