Originally Posted by
Macgyver
Και οταν τογραφα , εσενα σκεφτηκα , αληθεια !! οχι , λοιπον , δεν κατουρησατε στο πηγαδι !!! ειναι δυσκολο μια γυναικα 50 ετων , να κρατιεται οπως εγω , που γυμναζομαι και προσεχω 30 χρονια , αν και πριν εκανα ακοντισμο , μετα βαρη , και καλη διατροφη , και καλα γονιδια , οχι αγχωδης , βεβαια το ιδιο ισχυει και για τους αντρες , αν δεν προσεχει , γινεταιο κλασσικος 50αρης , το συνηθες , κοιλιτσα , φαλακριτσα , ρυτιδες , υπαρχουν και οι εξαιρεσεις , ανετα τα ξαναφτιαχνα με την πρωην μου , που αν και 44 , ειναι μια χαρα , αλλα παντα προσεχε τον εαυτο της , ειχε την οικονομικη ανεση , οπως και η αλλη πρωην , 47 , προσεχει , εχω φιλικες επαφες με αμφοτερες , και καπου εχω μεινει παιδι , λογω ελειψεως εγνοιων κι ευθυνων ,( τα ανηψια μου , ουδεποτε με ειπαν θειο , δεν τους ' παω ' για θειος , Αγγελο με λεγανε και με λενε ) , πλην δουλειας , που ηταν πιο πολυ διασκεδαση για μενα , ηταν επιλογη μου η συγκεκριμενη δουλεια , και αν σαρεσει η δουλεια σου , δεν δουλευεις ....................οτι αλλο θελεις , στην διαθεση σου , Παυλινα ............