Originally Posted by
Macgyver
ειναι ευκολο , αληθεια , αρκει να παρεις φορα , η το κολαει , [πως το λενε , δεν χρειαζονται εξυπνες ατακες για να σε συμπαθησει η αλλη , ενα χιουμορακι , χρειαζεται ομως , ολοι αγαπουν τους χαρουμενους ανθρωπους , και αυτο δεν κρυβεται , το ποσο εισαι ευχαριστημενος α[π την ζωη σου , η απο τον εαυτο σου , η γυναικες μας ' τσιμπανε ' ευκολα , διαισθηση βλεπεις , ακομη κι ο πιο εξυπνος αντας , δεν ειναι πιο εξυπνος απο την πιο χαζη γυναικα , σε πολλα θεματα , ρωτα τες πραματα για τον εαυτο τους , καντες να μιλησουν για κατι , μην λες για σενα τιποτα , εκτος αν ερωτηθεις , εσο καλος ακροατης , εχεις κερδισει το μισο του παιχνιδιου , παιχνιδι ειναι , οπως ειναι κι η ζωη ενα παιχνιδι , αν ξερεις να το παιζεις , θα προχωρησεις ............................καντες να γελασουν ,να μπορουν να σου πουν οτι τους ερθει , να φανεις αξιοπιστος , κι οπχι υστεροβουλος , θα εκτιμηθει , ειπα πολλα , δεν ξερω τι αλλο να πω , επιμενω οτι δεν ειναι κατι δυσκολο η επαφη με το αλλο φυλο , τωρα αν ψαχνεις καλα και ντε την κουκλαρα , εκει ειναι για προχωρημενους .........!!! αλλα γινεταιο , αρκει ναρχισεις απο το Α , ε , καποια στιγμη , θα φτασεις πολυ μακρυτερα .................................εχω διαβασει την βιογραφια του Καζανοβα , ο τυπος δεν ελεγε εμφανισιακα κατι , αλλα ειχε παθος με τις γυναικες , και ειχε τον τροπο να τις πλησιαζει , σιγουρα ειχε κι αλλα προσοντα , που δεν εχω αντιληφθει , αλλα ηταν πολυ ανετος , και πλησιαζε την οιανδηποτε σαν υποψηφια ερωμενη του , ηξερε να μιλαει ωραια , πολυ σημαντικο να κατεχεις τον λογο , αλλα αυτος ηταν Καζανοβας , ας τον αφησουμε εκει που ειναι , ειναι για πολυ προχω , απλως τον ανεφερα , αλλα κι εγω μικρος , το ειχα διαβασει , για να βελτιωσω τις επιδοσεις μου στο αλλο φυλο , το οποιο και καταφερα , μουχε γινει παθος η συναστροφη με ωραιες κοπελες ,αν και ειχα κα[ποια επιτυχια , αλλα δεν μουφτανε , ηθελα να φτασω οσο ψηλοτερα μπορουσα , τωρα μου φαινεται ματαιο βεβαια , αλλα τοτε ως νεοτατος , μου φαινοταν πολυ σημαντικο , τωρα οχι , αλλα πραματα μου φαινονται πιο σημαντικα..................δεν πειραζει , οτι μαθαινεις , καλο ειναι , μαθε τεχνη κι αστηνε...................................... .......