συνηθως δε βοηθουν γιατι το θεμα ειναι να ξεπερασεις το φοβο των κρισεων καθως και την αιτια που σου προκαλει αγχος και οχι να απαλυνεις τα σωματικα συμπτωματα προσωρινα με χημικα που θα σου προκαλεσουν και επιπλεον παρενεργειες.Quote:
Originally posted by mpempa
κωστα και εμενα ο πανικος μου βγαινει σε ζαλαδα,ταση για εμετο,αυπνια κλπ.αλλα η γιατρος μου ειπε πως τα φαρμακα δεν θα με βοηθησουν πιο πολυ απο την ψυχοθεραπεια.
ομως ας μην ξεχναμε οτι η ενταση των κρισεων, η διαρκεια και το πληθος των συμπτωματων διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο. αλλοι εχουν καθε μερα κρισεις και επιβαλλεται να παιρνουν φαρμακα γιατι δε μπορουν να λειτουργησουν αλλιως.
μακαρι να επεμβαινει η ψυχοθεραπεια. παντως εγω εναν τροπο που χω σκεφτει ειναι ο αθλητισμος, ωστε να καταπονειται το σωμα κι ετσι να μην εισαι τοσο φοβικος για την παραμικρη ενοχληση, αφου ετσι κι αλλιως θα χεις αρκετες λογω του αθληματος (πχ πιασιματα, χτυπηματα κλπ.)! :)Quote:
Originally posted by mpempa
και γω φοβαμαι οταν εχω ενα συμπτωμα αν ειναι σωματικο η ψυχολογικο?αυτο δεν ξερω πως να λυσω.εκει επεμβαινει η ψυχοθεραπεια;)