Συμφωνω, εγω συχνα κανω χιουμορ , και αυτη η σταση , ελαφραινει το φορτιο της κτθλψης ................
Συμφωνω, εγω συχνα κανω χιουμορ , και αυτη η σταση , ελαφραινει το φορτιο της κτθλψης ................
Ε κατά τη γνώμη μου κακώς είναι σε σοβαρά θέματα, εμένα τουλάχιστον με ενοχλεί στα θέματα που ανοίγω να λέγονται άσχετα γιατί χάνω τον ειρμό μου και συνεπώς και την βοήθεια που θα έπαιρνα κι άλλωστε το λέει και στους όρους χρήσης "αποφύγετε το τσατ", όποιος δεν συμφωνεί ας μη γραφότανε...καλύτερα όπως είπα και νωρίτερα να ανοιχτεί στο "γενικά" ένα θέμα και να αποφορτίζονται όσο θέλουν τα μέλη παρά να χαλάνε τα θέματα ανθρώπων που υποφέρουν...σ' αυτό δεν πρέπει να συμμαζευτούν όποιοι το κάνουν δηλαδή;
Και το "σταματήστε τον καβγά" το έχω πει σε διάφορα θέματα που έπεσαν στην αντίληψη μου κατά καιρούς αλλά ως εκεί, να μπω σε ατελείωτες διαμάχες δεν πρόκειται γιατί μετά θα χρειάζομαι εγώ βοήθεια επιπλέον και δεν μπαίνω εδώ για να χειροτερεύω, πραγματικά ελπίζω να αλλάξει κάτι μ' αυτή την ψηφοφορία στο φόρουμ...
http://s10.postimg.org/rv4tvkwix/Untitled_1.jpg
ελα σου στέλνω το τελευταίο κομμάτι αν και η φώτο δεν μπορεί να αναπαραστήσει την γευστική απόλαυση..
Θέλω να σου αφιερώσω ένα ποιηματάκι/τραγουδάκι... :D
https://www.youtube.com/watch?v=QjfLNH_IXIM
σε αυτο συμφωνω...σε σοβαρα θεματα δεν χωρανε καλαμπουρια...νομιζα πως μιλουσες γενικα...
και ναι το εχω δει που το κανεις...και οταν το βλέπω σε στηριζω και εγω...
τεσπα ετσι και αλλιως απο τους μοντ διαθεση για συζητηση δεν βλέπω να υπάρχει... για αλλη μια φορα... αναμενομενο... ας ψηφισει ο καθενας οπως νομιζει και ας γινει οτι ειναι να γινει και μακαρι να ειναι καλυτερο και για σενα και για ολα τα παιδια που θα μεινουν εδω :)
Αμήν Ρέα! Μακάρι να γίνει ένας χώρος που θα βρίσκουμε τη γαλήνη που τόσο μας λείπει...
Για τους μοντ ας τους δικαιολογήσουμε για τώρα γιατί είναι Σαββατοκύριακο, αυτοί να μην ξεκουραστούν; Μόνο κάποια επαγγέλματα δουλεύουν και Σαββατοκύριακα ε και τώρα δεν συμβαίνει και κάτι επείγον, χτύπα ξύλο!