γι αυτών ακριβώς τον λόγο είπα να κάνει την κίνηση μπας και κολακευτεί και δώσει τόπο στην οργή....
αλώστε δεν έχει να χάσει και τίποτε....ότι ήταν να χάσει το έχασε....
Printable View
θ'ακολουθησω τις συμβουλες σας.ευχομαι να πιασουν.αλλα κι αν δεν πιασουν σας ευχαριστω που ασχοληθηκατε μαζι μου!
Ελιωσα!! αχαχαχα
Πάλι καλά που δεν της είπες πως είναι η γυναίκα της ζωής σου.... Το ξέρεις πως οι γυναίκες θεωρούν τους άντρες ψεύτες; Από κάτι τέτοιες... ατάκες σε βγάζουν ψεύτη οι γυναίκες...! Και το χειρότερο είναι πως αν περάσει η σαρκική έλξη και για τον α ή β λόγο δεν μπορείς άλλο μαζί της μετά από καιρό... μόλις επιβεβαιώνεις το ότι είσαι ψεύτης.... Το σε γουστάρω ακούγεται άσχημο και μάγκικο... αλλά δεν υπάρχει γυναίκα που θα το παρεξηγήσει, θα το αποδεχθεί, θα πει οκ με γουστάρει, αλλά το να πεις σ' αγαπώ στο τρίτο ραντεβού είναι σαν να της λες πως στο τέταρτο ραντεβού θα σου σκάσω με βέρα στο χέρι.... Τι να πω ρε παιδί μου, εγώ αν ήμουν γυναίκα θα είχα ξενερώσει... θα έλεγα τι είναι αυτός...
Εγω νομιζω οτι ολα καλα θα πανε, αφου η κοπελα δεχτηκε να βγει και αλλο ραντεβου... οποτε case closed :p
απο την στιγμη που δεχτηκε να ξαναβγει, η κοπελα, ενδιαφερεται. αλλιως θα αρνιοταν αφου ειχε ηδη ξυνισει και δεν χρειαζοταν καν να δικαιολογηθει αφου τα ειχαν συζητησει.
επομενως ειναι στο χερι του να αλλαξει τις εντυπωσεις.