Originally Posted by
hurt_child1984
ξερω...οπως εχω προαναφερει ειναι οξυθυμος και επισης επειδη ειναι πολυ πιεσμενος με πολλα πραγματα οικογενειακα και αλλα,ενιωσε οτι τον πιεσα σε καποιες φασεις,ενω σαφως δεν ηταν ετσι.
Απλα εγινε αυτο που φοβοταν πανω σε μια κακη στιγμη γκρεμιστηκαν ολα,ομως απο τοτε στη δουλεια ηταν λυπημενος,και ντρεποταν,με απεφευγε και ηταν κακοκεφος.
Αυτο που λεω το εχει πει και σε κοινους γνωστους,οπως επισης ολοι οι φιλοι του του ειπαν πως δε τον ειχαν ξαναδει ποτε τοσο χαρουμενο οσο κρατησε αυτο που ειπαμε,και το παραδεχτηκε πως ετσι ηταν.
Προφανως περασε ο καιρος,ισως σκεφτηκε καλυτερα τα οσα εγιναν και καταλαβε καποια πραγματα γιαυτο και μου εστειλε στις 2 τη νυχτα,μηνυμα,αν ηταν ανετος θα μου τα λεγε απο κοντα και με πολυ πιο χαλαρο υφος.
Αυτος μου εστειλε στις 2 τη νυχτα να μου πει ποσο ωραια ενιωθε μαζι μου,οτι δε μπορει να συμπεριφερεται λες και δεν υπαρχω και οτι τουλαχιστον να λεμε ενα γεια,οτι δεν εννοουσε τα οσα ειπε,και οτι ηταν πολυ χαρουμενος που ειμασταν μαζι.Ενιωσα οτι απλα ηθελε να με προσεγγισει με πλαγιο τροπο,μιας και πλεον φαινεται οτι εχει παρει λιγο θαρρος,παρολο που με βλεπει και κοκκινιζει,τον εχω πιασει να με κοιταζει και εγω και αλλοι ανθρωποι που ξερουν τι εχει γινει,φαινεται οτι ακοαμ ειναι ερωτευμενος μαζι μου.