Σε αυτόν τον κόσμο για να γίνεις διάσημος ή θα πρέπει να είσαι μεγαλοφυΐα όπως ο bill gates ή να είσαι πανηλίθιος...
Αν είσαι ένας έξυπνος, σοβαρός (όχι σοβαροφανής ) , τίμιος και προσγειωμένος άνθρωπος έχεις καταστρέψει την ζωή σου...
Printable View
Σε αυτόν τον κόσμο για να γίνεις διάσημος ή θα πρέπει να είσαι μεγαλοφυΐα όπως ο bill gates ή να είσαι πανηλίθιος...
Αν είσαι ένας έξυπνος, σοβαρός (όχι σοβαροφανής ) , τίμιος και προσγειωμένος άνθρωπος έχεις καταστρέψει την ζωή σου...
μου κανει εντυπωση ποσοι απο εσας γραφουν αρνητικα σχολια για αυτον τον νεαρο.
θα μπορουσε να ειναι ακριβως το αντιθετο να πιστευει οτι ειναι αναξιος να αγαπηθει, ασχημος, χαζος ασημαντος βαρετος κτλ τοτε θα λεγατε τα ιδια για αυτον που δεν θα ηξερε ποιος ειναι;;τωρα γιατι λετε για αυτον που σιγουρα δεν ξερει ποιος ειναι;;εχει κατι δεν ξερω τι και σιγουρα δεν φταιει αυτος για αυτο.τωρα αν απο αυτο βγαλει λεφτα κτλ κτλ ειναι ενα αλλο θεμα
εγω επιμενω ο πετσεπης δεν ειναι τιποτα σε σχεση με μερικους αλλους οι οποιοι νοικιαζουν βιλες,αυτοκινηταρες κτλ για να το παιξουν λεφταδες σε παιδια της ηλικιας μου (snik,ypo κτλ) προβαλλοντας ναρκωτικα κτλ
Εντάξει δεν είναι ούτε ο Αινστάιν, ούτε πρότυπο για κανένα. Αλλά κάνει πολύ χαβαλέ και αυτό με φτιάχνει όταν έχω τις μαύρες μου