απιστευτο remedy..απλα τωρα διερωταμαι..εγω τοτε γιατι δεν τα εβλεπα ??
γιατι νιωθω τοσο ηλιθια που ρισκαρα την σχεση μυο κ την ζωη μου?
ρε συ οντως κλαιγοταν..κ μου το ελεγαν οι φιλοι μου κ γω νομιζα οτι υπεφερε..
τι καθικι!! θα του χωσω κλωτσια τωρα εδω στο γραφειο..κρατιεμαι..
πολυ κλαψα..καιλας κανονικος.
καλα το τι μου εταζε δεν παει ο νους σου..
μεχρι που γυρισε κ μου ειπε οτι δεν θα κανει ποτε σχεση κ δεν θα ερωτευθει ποτε ξανα κ αν κανει θα ειναι συμβατικη..γτ μονο εμενα αγαπησε..τα γραφω κ γελαω. κ του ελεγα μη λες ετσι..δεν ειναι σωστο..η ζωη φερνει πολλα.
θα ερωτευθεις μια κοπελα κ θα την βρεις την ακρη σου..κ μου λεγε "οχι οχι παει εγω τελειωσα"
ρε φιλε αληθεια..αν ηταν αληθεια ολα αυτα ...δνε θα ηθελα εναν τετοιον αντρα διπλα μου.
πολυ γλυκαναλατος.
+ του ειπα να βρει μια γυναικα να κανει οικογενεια κλπ...κ του ειπα τελος μια φορα..δεν ξαναμιλαμε..
κ κρατησαμε μη επικοινωνια καμια βδομαδα..
μετα μου εστειλε κατι κ γω απαντησα κ μου ειπε οτι οσο δεν μιλαγαμε ηταν χαλια, εκλαιγε κ οτι εφτασε νοσοκομειο με εμετους!!!JESUS CHRIST~~~~!!!
επιπλεον ...ειχε παει χωριο του..κ τα χωρια μας ειναι κοντινα..εγω θα πηγαινα μονη μου με τα αδερφια μου εκει..χωρις τον συντροφο μου..αυτος εθρεφε ελπιδες οτι θα παμε μαζι για μπανιο κ οτι θα καναμε παρεα..εγω ενιωσα ασχημα να κανω κατι τετοιο πισω απο την πλατη του συντροφου μου..οποτε οταν εφτασα στο χωριο μου του ειπα οτι αυτο που σκεφτεται να το ξεγραψει...κ μου εστειλε "ειμαι χαλια...ειμαι στο κρεβατι κ κανω εμετους..οι φιλοι μου ηρθαν με πηραν να παμε βολτα κ γω εχω μονο θλιψη..μου λειπεις"
κ του απαντησα.."μη γινεσαι υπερβολλικος, θα τα πουμε αθηνα"
κ δνε μιλησαμε μεχρι την επστρφη μας.
τελικα διαπιστωνω γραφοντας οτι αυτος ο ανθρωπος ή οντως ειναι ετσι κ πολυ δοτικος κ φουλ συναισθημα..ή με δουλευε ρε φιλε...δεν εξηγειται..οπως κ να χει..υγιες δεν το λες ολο αυτο.