Και εγώ.............
Printable View
Μπράβο παιδια, τα παρασκήνια ήταν τα καλύτερα!!
τεσπα σε χερετω και σενα κιουμπ καληνυχτα
Καληνύχτες
Aγαπητοί συνάδελφοι σεναριογράφοι αποκοιμήθηκα και τώρα βλέπω ότι πήγατε κάπως διαφορετικά από ότι είχα φανταστεί να το πάω εγώ αλλά anyway και έτσι πλάκα είχε
παιδια, τι ωραια ιδεα αυτο το νημα! μπραβο σας! και μπραβο και στους συμμετεχοντες.
δεν ξερω αν ειναι στο πνευμα του φορουμ , αλλα τουλαχιστον ειναι δημιουργικο.
εχω μια προταση να κανω.
για να μην δεσμευονται συγκεκριμενα ατομα , τα οποια μπορει και ν βαρεθουν, μπορει αν θελετε να λειτουργει οπως ολο το φορουμ.
δηλαδη, οποιος θελει, οποτε θελει, χωρις ραντεβου, το συνεχιζει απο εκει που το βρηκε, βαζοντας παντα ενα κουοτ, για να καταλαβαινουμε.
ε αν συμπεσουν πια δυο η τρεις (σπανιο) στο ιδιο κουοτ, δεν πειραζει, ας υπαρχουν ολα γραμμενα κι αυτος που θα το συνεχισει ας παρει οποιο τον βολευει για να γραψει.
Και ετσι να λειτουργει οπως ολο το φορουμ καλο θα ηταν ,αλλα θα μπερδευομαστε γτ θα μπαινουν πολυ και ισως για την συνεχεια να απαντανε ταυτοχρονα παρπανω ατομα απο οτι πρεπει.
Επισης εγω δεν το βρισκω να μην ειναι με τους κανονες του φορουμ.
Σε ενα φορουμ ψυχολογιας θα πρεπει να υπαρχουν και τετοια θεματα για να ξεσκενε τα μελη ας πουμε.
επισης ναταλια ελπιζω να μην σε πειραξε που σε τρολλαρα αρκετα στο σεναριο ,αλλα δεν αντεξα ειχε πλακα
Βλεπω το θρεντ μου ειχε περαση τελικα δεν το περιμενα χαχα
ΕΝΟΗΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΗΣΜΕΝΗ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΣΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ)
Κοιτα ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ :-ρ