Γεια σου elis... :) Γιατί το λες αυτό; Θέλω να πω σε τι βοήθησε/θα βοηθήσει;
Printable View
Γιατί κυκνε πολύ απλά όταν παρουσιάζεις κάτι κάποιοι θα έρθουν κοντά σου ανάλογα τι παρουσιάζεις αυτό θα τραβήξεις βλέπε γουάι που είναι τραγικός αλλά παρουσιάζει κάτι και τράβηξε όλο το φόρουμ αντε κυκνε μου πάρε μπρος ξέρω ότι μπορείς το χω κάνει με ς πολλούς στη ζωή μου
γιατι να μην την ηθελα αν καποιος επιτεθοταν στην κοπελα μου??
μιλαμε γι βιασμο τωρα?
Κυκνε συγκεντρώσου μας απατάνε και δεν το μαθαίνουμε που ζεις στην Ελλάδα είσαι ξεκόλλα
Ρε κυκνε που ζεις οι παντρεμένοι όλοι απατάνε αυτοί που έχουν σχέση χρόνια το ίδιο που ζεις και γυναίκες και άντρες βγες από τη γυάλα κουτσομπολεψε λίγο να στα πούνε δεν είναι ανάγκη τον καθένα που γνωρίζεις να τον λες την ιστορία της ζωής σου αυτά στις φίλες σου δε θα καταλάβει κανείς τι τραβάς μη τους δίνεις πάτημα να φύγουν δε θα κάθεσαι να λες στον καθένα την ιστορία σου όσο καλός και να φαίνεται δε θα καταλάβει εγώ το λέω σε αυτές που μ αρέσουν και κατευθείαν διαλέγουν άλλο μην είσαι χαζή εγώ το λέω γιατί όντως αναπτύσσω αίσθημα οπότε με πιάνει η μαλακιά μου και το λέω και κάποια θα βρεθεί που θα το εκτιμήσει που θα πάει θα την βρω αυτή που θα θέλει εμένα κάποια στιγμή θα την πετύχω
Βασικά ή απιστία elis είναι τελείως ασχετη με το θέμα του κύκνου...κάποια παρεξηγηση έγινε παιδιά κι έχετε συνεννόηση μπουζούκι :P
Ο κύκνος το μόνο που θέλει να μάθει είναι αν οι άντρες του φόρουμ θα παυατε να θέλετε τη κοπελα σας επειδή την άγγιξε/πηγε να της επιβληθεί ερωτικά κάποιος αλλος χωρίς τη θέλησή της. Ε ποιος μαλακας θα απέρριπτε τη κοπελα του επειδή πήγε να την κακοποιησει καποιος άσχετος; Κανείς...πείτε το επιτέλους να ηρεμήσει...καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και την μπερδευετε...εσύ ironman που είσαι; Ναι αυτό που καταλάβες σε ρώτησε.
Φυσικά κανένας δε θα την απέρριπτε αλλά Δε χρειάζεται να το μάθει οι γυναίκες δε βιώνουν την απόρριψη εύκολα ότι θέλουν γίνεται ξεκολλάτε επιτέλους
Ρε συ Ναταλία εσύ όταν κάνεις μια νέα σχέση κάθεσαι και λες τι έκανες με τους πρώην γιατί θα με τρελάνετε εσείς τι δουλειά έχει να το πει αυτό μόνο στον άντρα της αυτό και αν
Κυκνε θα στο πω μια φορά και τέντωσε τα αυτιά σου να ακούσεις δεν είναι όλοι σαν κι εσένα και μένα να συζητάνε να αναλύουν κλπ να προσπαθούν να βγάλουν άκρη άμα πετάς τέτοια κεραμίδια με το καλημέρα φεύγει ο άλλος δε σε ξέρει κι από χθες θα του πεις τι μαλακιά δε θα το ψάξει θα φύγει ξεκόλλα από το μυαλό σου δεν πέτανε τέτοια κεραμίδια με το καλημέρα μετά από χρόνια μπορεί πρέπει να καταλάβεις τα βασικά μου φαίνεται για να βγάλουμε συνεννόηση δεν είναι όλοι σαν εμάς δεν τα λένε αυτά