Originally Posted by
Natalia_sups
Την επομενη φορα λοιπον απλα θα κανεις καποια πραγματα διαφορετικα. Απλο. Και το ιδιο ισχυει σε ολα οχι μονο στα προσωπικα μας. Αποτυγχανουμε και με καθε αποτυχια βλεπουμε τι θα μπορουσαμε να ειχαμε κανει αλλιως και προσπαθουμε (οταν ειμαστε ετοιμοι) ξανα μανα. Με τη λογικη σου επρεπε να μη ξαναπαω σε συνεντευξη για δουλεια επειδη δεν με πηραν με τη πρωτη η τη δευτερη! Επρεπε να πω μεσα μου "ααα συνεντευξεις, τα ιδια και τα ιδια" και να τα παρατησω; Οχι βεβαια...ειδα τι μπορουσα να κανω λιγο διαφορετικα, με καθε εμπειρια κερδισα κατι και δοκιμασα ξανα μεχρι που βρηκα μια δουλεια. Η οποια ηταν καλη αλλα δε κρατησε... :)
Μετα βρηκα αλλη...που ηταν σκατα και τελειωσε σκατα και ακομα τους κυνηγαω για τα δεδουλευμενα μου λολ. Ισως καποτε βρω μια πιο καλη δουλεια. Αλλα και παλι φανταζομαι δε θα δουλευω εκει μεχρι να πεθανω για τον ενα η τον αλλο λογο...ειναι ωραια η προοπτικη μιας δουλειας κομμενης και ραμμενης στα μετρα μου που με γεμιζει και που ειναι σταθερη αλλα αν τη βρω σφυρα μου...ετσι παει και με τις σχεσεις φανταζομαι...δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι θελω να πω.
Μωρε εμενα μου τα λες αυτα; Εγω να καθομαι να σε πειθω οτι θα ερωτευτεις ξανα; Χαχαχα ποιος να το πιστευε...εγω κατα βαθος συμφωνω μαζι σου. Αλλα και διαφωνω γιατι μπορω να δω τα πραγματα πιο ψυχραιμα πλεον :)
Οσο για το να αγαπησεις τη μοναξια σου...το βρισκω εξαιρετικη ιδεα! Μη το κανεις ομως μουτρωμενα...οντως αγαπησε την, νιωσε ανετα σε αυτην, και οταν δε θα εχεις αναγκη κανεναν τοτε θα μπορεις οντως να γνωρισεις ανθρωπους ομορφα και αβιαστα. Δεν ξερω αν οτι σου λεω βγαζει νοημα, κι εγω οσα ξερω τοσα λεω αλλα τα πιστευω αυτα που σου λεω. Δεν επιμενω αλλο :)