Ναι αυτό έγινε παλιά, πριν κάνα δίμηνο την πρώτη φορά που της έκανα εξομολόγηση! Τώρα τίποτα!
Printable View
Και όταν λες να σου δώσει δικαίωμα να της την πέσεις τι εννοείς?
Το στοπ είναι ο πρώην?
Κανονικά θα έπρεπε με πλάγιο τρόπο να σε έχει ενημερώσει για το ότι έχει χωρίσει...........
Ναι, το στοπ ειναι ο πρωην! Και οχι μονο με πλαγιο τροπο! Ισα ισα μου ειπε ξεκαθαρα οτι αμα χωρισει θα μου την πεσει η ιδια τωρα που ξερει πως νιωθω γι αυτην!
Δηλαδή είναι ακόμα μαζί με τον άλλο? αυτό σου είπε? αυτό το είπε τώρα ή παλιά?
Μήπως σε θέλει για τρίτο πρόσωπο αλλά δεν είναι διατεθειμένη να χωρίσει ?
Εσύ όταν λες να σου δώσει δικαίωμα τι εννοείς? να σε βιάσει μήπως? χχαχα
Μας έχει μπερδέψει η μαντάμ!
Μπέρδεμα και μεγάλο μάλιστα! Της κάνω εξομολόγηση πριν κάνα δίμηνο, μου λέει ότι της αρέσω κ πως θα έκανε κάτι μαζί μου αλλά τώρα δεν είναι διαθέσιμη γιατί τα ξαναβρήκε πρόσφατα με τον πρώην. Μάλιστα μου λέει ότι άμα χωρίσει θα μου την πέσει η ίδια τώρα που ξέρει ότι της αρέσω! Και όλα αυτά συνοδευόμενα από κάτι "μανάρι μου" κ "αγόρι μου". Εγώ της λέω ότι το σέβομαι αυτό κ υπόσχομαι πως δεν πρόκειται να την ενοχλήσω ξανά για το θέμα!
Μετά κόβουμε επικοινωνία για κάνα 20ήμερο! Γυρνάει από διακοπές κ αμέσως στέλνει μήνυμα να βρεθούμε! Βρισκόμαστε σε τελείως φιλικό κλίμα και μετά ξανά καθημερινή επικοινωνία! Ξαναβγαίνουμε έξω για καφέ! Πυκνώνουν τα ραντεβού! Μου στέλνει φωτογραφίες της για να της πω τη γνώμη μου! Ξανά ερωτική εξομολόγηση εγώ και χαμογελαστές φατσούλες αυτή! Της λέω ότι αυτό δεν είναι σωστό και ότι κάπως πρέπει να ξεκολλήσω γιατί έχει και σχέση! Μου λέει... δεν με πειράζει που είσαι ερωτευμένος, δεν είσαι σαν τους άλλους, δεν με ενοχλείς, συνέχισε να στέλνεις ότι μηνύματα θέλεις!!!
Αυτή είναι η ιστορία πάνω κάτω! Τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω τώρα εγώ; Να της την πέσω; Θα φανώ λιγούρης που δεν κρατάει το λόγο του! Να προσπαθήσω να ξεκόψω; Το δοκίμασα αλλά μόλις στέλνει μήνυμα δεν αντέχω! Γι' αυτό λέω ότι ενώ φαίνεται ότι μου δίνει όλο το πράσινο φως ταυτόχρονα μου βάζει και ένα μεγάλο στοπ!!!
ΥΓ: Και μια παράμετρος που δεν ξέρω αν βοηθάει και δεν θυμάμαι αν την ανέφερα! Ο πρώην/νυν μένει σε άλλη πόλη!!!
Φίλε, προχώρα και πες μας την έκβαση! Μην καθυστερείς!
Και στη τελική, τι είπες ότι θα φανείς; Λιγούρης που δεν κρατάει τον λόγο του;
Κούλαρε, δεν έχεις δώσει όρκο ούτε στην Σικελική Μαφία ούτε και σε καμία Μασονική Στοά!
Προχώρα, δεν γίνεται να συνεχίζεται αυτή η ιστορία μια ζωή!
Κοίτα, αυτό που σκέφτομαι είναι ότι έχουμε κ μια συνεργασία στη μέση, είναι κ καλός χαρακτήρας κ θα ήθελα τη φιλία της σε περίπτωση που δεν γίνει τελικά τίποτα! Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη θα έκανα αμέσως ντου ειδικά μετά απ' όλα όσα μου είπε! Δεν θα σκεφτόμουν ούτε πρώην ούτε νυν! Το σκέφτομαι πάντως το ντου γιατί όντως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό...
Από την άλλη σκέφτομαι να κόψω τελείως κάθε είδους κοντινή επαφή (μέχρι να ξεκολλήσω) και να περιοριστούμε μόνο στα τυπικά επαγγελματικά μηνύματα! Αν όντως γουστάρει, θα αντιδράσει! Αν δεν γουστάρει και όλα αυτά τα λέει πχ λόγω συμπάθειας θα το δεχτεί! Βλέποντας και κάνοντας δλδ, ανάλογα με την αντίδραση της
NTOY βρε Άρη83!! Μπορεί να θέλει να πάρει μια πρόγευση η κοπέλα πριν πάρει τις αποφάσεις της!!
μα θα αντιδρασει, αφου εχει ξαναγινει το σκηνικο.
το θεμα δεν ειναι ΑΝ γουσταρει, αλλα ΤΙ γουσταρει ακριβως??
γουσταρει να κανετε κατι γιατι της αρεσεις, η γουσταρει να σε εχει στο περιμενε να ξεροσταλιαζεις και να παρακαλας γιατι κολακευεται?
το θεμα ειναι να το πας ενα βημα παρακατω , ΟΤΑΝ αντιδρασει. ειτε να της ζητησεις ν αφησετε τα κ@λοτριψιματα και να ειστε μαζι, ειτε να της την πεσεις οπως λενε πολλοι και να δεις αν θελει.
Ντου δύσκολα να κάνω! Πιο πολύ καταλήγω στο να ζητήσω να κόψουμε συναντήσεις και εξόδους! Και όταν αντιδράσει να της την πέσω! Αν πάλι δεν αντιδράσει, δεν πειράζει! Θα ξεκολλήσω μια ώρα αρχύτερα, οπότε πάλι σε καλό θα μου βγει! Αρκετά νομίζω τράβηξε η ιστορία!
θα κανω μια ερωτηση ψυχαναλυτικου τυπου..ετσι απλα για συζητηση..
κατα ποσο πιστευετε οτι ευδοκιμουν σχεσεις τυπου χωρισα μολις κ τα ξαναφτιαξα με τον επομενο?
ή ειμαι ηδη σε σχεση..κ μολις βρω καποιον ο οποιος μου αρεσει πιο πολυ..αφηνω τον νυν κ παω κατευθειαν στον αλλον?
πιστευετε οτι εχουν γερες βασεις?οτι μπορουν να ευδοκιμησουν πραγματικα?εφοσον τα ατομα τα οποια τις αποτελουν ειναι ολιγον μπερδεμενα κ δεν εχουν παρει αποστασεις για να τα βρουν λιγο με τον εαυτο τους..
κατα ποσο μπορει ενα τετοιο ατομο να δημιουργησει μια τρομερα γερη κ με θεμελια σχεση?
δεν το αμφισβητω....μμ οχι, μαλλον το αμφισβητω..γι αυτο κ βλεπω κ πολλες αλλαξοκωλιες εκει εξω του τυπου.."ημουν σε μια σχεση κ γνωρισα καποιον ο οποιος μου αρεσε πιο πολυ κ χωρισα τον αλλον κ τα εφτιαξα μαζι του".
ξερω οτι εσενα τωρα ο.τι κ να λεω εγω θα λες "τι λεει τωρα αυτη...εγω την θελω κ χεστηκα"..
σε νιωθω..
ομως επι της ευκαιριας ειπα να ρωτησω ποια η γνωμη σας γι αυτον το τυπο ατομου που εκει που μοιραζεται την ζωη του με καποιον ..ξαφνικα ξεκιναει μεσα σε λιγο καιρο αμεσως μια νεα ζωη με καποιον αλλον.
προσωπικα θα πω την αποψη μου..χωρις φυσικα αυτο να σημαινει οτι ειναι κ σωστη...
νιωθω κ εχω δει με τα ματια μου οτι οι ανθρωποι που χειριζονται με αυτον τον τροπο τις σχεσεις τους..δεν τα καταφερνουν κ τοσο πολυ να δοθουν κ να δωσουν στους αλλους.
αλλαζουν ευκολα αποψεις, γνωμες κ συντροφους..
οτι πρεπει πρωτα να μεινουν μονοι τους απο μια σχεση με την οποια βρισκονται, να τα βρουν με τον εαυτο τους, για να προχωρησουν μετα σε μια επομενη σχεση.
με την ιδια λογικη λοιπον..αυτα τα ατομα...μολις καποιος τους πει μια γλυκια κουβεντα εξω απο την σχεση τους...ευκολα φλερταρουν κ πιθανον να παρατησουν κ την σχεση τους.
κατα ποσο λοιπον ειναι ασφαλης μια τετοια σχεση?ξεκινωντας ετσι?
"παιρνοντας" τον αλλον απο ηδη μια υπαρχουσα σχεση..νιωθω οτι υπαρχει ανωριμοτητα κ αφελεια..
κ πλεον οι ανθρωποι αλλαζουν τους ανθρωπους ευκολα, απλα..χωρις πονο, με αλλους ανθρωπους..
σημειωνω οτι δεν ειμαι απολυτη...απλα μαρεσει να αναλυω τις ανθρωπινες συμπεριφορες (μου χει μεινει κουσουρι απο την υπερβολλικη ψυχαναλυση :p) συμπαθατε με..