κυκνάκι άντρας είμαι!
με ρωτάς το εξής : Να σε ρωτήσω, πιστεύεις ότι δεν πειράζει αν στη συζήτηση που λες εκφράσεις το φόβο σου για την βία ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν πρόκειται να υπάρξει σ' αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει; Για μια καινούρια σχέση μιλάω...
η προσωπική μου άποψη είναι ότι επειδή δεν μπορείς να καταλάβεις ο άλλος τι είναι απο όταν τον δείς δεν χρειαζεται το συγκεκριμενο... δεν χρειαζεται για τον εξης λογο --> αν είναι καλό πεδί αυτος που θα βρείς δεν χρειάζεται να του το πείς αυτό γιατί ήδη απο μόνος του δεν θα σου έκανε ποτέ κακο, αλλά αν είναι <<αλήτης>> τότε θα μπορούσε να παίξει μαζί σου ξέρωντας κάπως την ψυχοσύνθεση σου ( ζητάω συγνώμη εκ μέρους του αντρικού πληθησμού που υπάρχουνε τέτοια αντρόμορφα τέρατα που παίζουν με τα συναισθήματα γυναικών )!!!
Είναι τόσα πολλά που θέλω να σου γράψω που χάνω τις σκεψεις μου...
η αποψη μου είναι οτι κατα καποιον υποσυνειδητο τρόπο ίσως επειδη εσύ ήσουνα <<αδύναμη>> σαν γυναίκα μέσα στο μυαλό σου να ήθελες τον άντρα λίγο <<μάγκα>> να μιλαει και να λυνει αυτος τα προβληματα για εσενα και για αυτό εμπλεκες με τυπους που δεν σεβόντουσαν τίποτα ίσως γιατί στο μυαλό σου νομιζες οτι ο ψευτομαγκας που εχει θρασος θα μπορεσει να την πει σε καποιον αλλον για λογαριασμο σου έβλεπες έξω πες δυο τύπους ο ένας σαν φλόρος ήρεμος και ο άλλος ποιό ζωηρός ίσως διάλεγες τον ζωηρό γιατί νόμιζες ότι έτσι όπως την λέει παντού θα την έλεγε παντού για να σε υπερασπιστεί ( το λάθος σου είναι ότι αυτα τα άτομα δεν εχουνε παιδεία και ειναι μονοφαγάδες δηλαδή μονο ο εαυτος τους τους νοιάζει).
Αλέξανδρε πρεπει να διαλεξει κατι ενδιαμεσο ουτε τελειως φλορο που θα λεει σε ολα και ολους ναι αλλα και ουτε καποιον που νομιζει οτι ειναι αυτος και κανενας αλλος στο κοσμο ο γαμ.ω και δερνω, επισης εγω ανεφερα οτι γενικα απο το ντισιμο και απο το βλεμα μπορεις να καταλαβεις στοιχεια για καποιον αλλον, πως για παραδειγμα τους ναρκομανεις τους εντοπιζεις απο μακρυα ? ε φαντασου κατι παρομοιο και ετσι μπορεις να καταλαβεις πολλα για τον χαρακτηρα του αλλου ακομα και αν θελει να στο κρυψει απ την αρχη....