Quote:
Originally posted by Θεοφανία
.... Απο κει και πέρα όμως, μπήκε κανείς στη διαδικασία να δει σε τι δοκιμασία μπήκε ο ψυχισμός αυτού του ανθρώπου όταν του την έπεσαν χωρίς λόγο και αίτία δυο άτομα από το πουθενά εκτοξεύοντας απειλές για τη σωματική του ακαιρεότητα και προσβολές για την προσωπικότητα του?
Επαναλαμβάνω: αυτό που είπε ήταν άθλιο, αλλά μήπως μεγαλύτερη αθλιότητα είναι να διοχετεύουμε δηλητήριο στην ψυχή κάποιου μέχρι να τον φτάσουμε στα άκρα?
δε διαφωνώ στο ότι πρέπει να σκεφτόμαστε τον άλλον όταν δίνουμε μια απάντηση και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σ΄αυτόν το χωρο που εξ΄ορισμού του αφορα σε άτομα με ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ψυχισμο ...
Όμως Θεοφανία μου αυτή σου τη σκέψη δε μοιάζει να τη συμμερίζεται και το ίδιο το άτομο στο οποίο αναφέρεσαι , καθότι -μεταξύ όλων των άλλων των ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σκληρών και ανάλγητων λόγων του απέναντι σε άτομα με διαπιστωμένο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ψυχισμο - έγραψε και τα πάρακάτω :
Quote:
Originally posted by MANTHES
ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ \'\'ΧΕΣΕ ΜΑΣ\'\' Ή ΟΤΙ \'\'ΑΠΑΞΙΕΙ\'\'. ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
Κατα συνέπεια μάλλον ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ αν κάποιος (που έχει και από μόνος του δηλώσει εξ αρχής οτι αντιμετωπίζει πρόβλημα ... και ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ και ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ και ΠΕΦΤΕΙ και ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να ισορροπίσει ... βλ interrupted , raphsodos , kassi ... ) του μιλάει (όντας ΜΕΣΑ στο πρόβλημά του) με άσχημο τρόπο ...
Εξάλλου ο ίδιος έχει πει ότι :
Quote:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Quote:
ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
Quote:
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
-----------------------------------------------------------------------------
Quote:
Originally posted by susperia
η psychangel εχει δικιο γιατι ειναι τσακωμενη απ το θεμα \'\'η σχεση με τον ψυχιατρο\'\' ....
... α! οχι κ, Δικαστα ... η psychangel ΔΕΝ τσακώνεται ΠΟΤΕ ...
όλα κι όλα ...
Είναι το τελευταίο που θα μ΄ενδιέφερε να κάνω σε e-mode ...