Δυστυχώς δεν ξέρω να φέρομαι και προκαλώ εχθρούς.
Printable View
Δυστυχώς δεν ξέρω να φέρομαι και προκαλώ εχθρούς.
Και εγώ που στράβωσα με αυτόν που μου είπε να μην κάνω την συνέντευξη είχα δίκαιο???? Μήπως το προκάλεσα εγώ που του είπα ότι εκείνη την ημέρα θα πάω για μια δουλειά και για τα ρωσικά?
Ίσως που με είδε να του φάνηκα χαζή λέτε???
Τι σημασία έχει? Κοίτα μπροστά.
Παιδιά με πήρανε από ένα γηροκομείο στην Αγγλία για δουλειά. Φοβάμαι μην δεν τα καταφέρω στην δουλειά μου γιατί εδώ δεν τα κατάφερα με δουλειές και από παντού με διώξανε . Λέτε και εκεί να μην τα καταφέρω??? Είναι χαζός κάποιος που δεν είναι καλός στην δουλειά του???
Δελφινι μπραβο!!!!!!
Το γηροκομειο ξερεις τι σημαινει... εχεις να κανεις με αδυναμους ηλικιωμενους, θελει υπομονη!! και αντοχες.
Γνωμη μου, να βρεις εναν καλο ψυχιατρο να σε ρυθμισει φαρμακευτικα και να πας!! Μην παρατησεις τα φαρμακα σου, με αυτα εφτασες σε αυτο το σημειο τωρα να διεκδικεις θεση στην αγορα εργασιας. Σε περιμενουν τα καλυτερα!
χαζη δεν εισαι, λιγο στη λειτουργικοτητα και στον τροπο που αλληλεπιδρας ας πουμε οτι θελεις λιγη δουλιτσα, ολοι θελουμε! Για αυτο υπαρχουν τα φαρμακα και η ψυχοθεραπεια για αν βελτιωνομαστε αρκει να εχουμε τη θεληση...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Και βέβαια θα τα καταφέρεις!
Μήπως είμαι για το ίδρυμα και δεν είμαι για την Αγγλία???? Αυτός ο Ναμπίλ με κορόιδευε.
Παιδιά πιστεύετε θα τα καταφέρω ή είμαι τρελή και δεν θα μπορέσω???
Δεν έχω ιδέα.
Μήπως αυτός ο Ναμπίλ κατάλαβε ότι δεν είμαι καλά και ότι δεν θα τα καταφέρω, γιατί εδώ δεν στέριωσα σε καμιά δουλεια???
Επίσης εγώ δεν ξέρω αν επιβιώνω γιατί εδώ στην Ελλάδα δεν επιβιώνω μόνη σε καμιά δουλειά δεν τα κατάφερα
Επίσης Μάρα μου εσύ που με είδες σε φωτογραφία τόσο χάλια είμαι γιατί δεν με θέλει κανένας. Αυτός ο Ναμπίλ τρόμαξε όταν με είδε και όπου φύγει φύγει.
.....................