ρε συ. να στη στειλω. αλλα μ λενε ισως κρυβεται σε αλλο μερος η σκληρυνση..η το ανευρισμα.δλδ αυτο π εχω...που πρεπει κατι ναχω.. παιζει πολυ γαματο κρυφτο
Printable View
Επειδή είσαι σε άλλη χώρα παίζει να είναι ρατσιστές οι γιατροί
Εγώ πάντως αυτό που λες το έχω από μικρός ακόμα δεν πέθανα πρώτον κ δεύτερον δεν πάω στο γιατρό γι αυτό έχω και μουδιάσματα σε όλο μου το σώμα και τα έχω είκοσι χρόνια τώρα από εκεί κ πέρα δεν ξέρω
Παίζει αυτό που λες,αλλά είναι σχετικά σπάνιο και θα έδινε συμπτώματα στην κίνηση και όχι στην όραση.
Η Οπτική Νευρίτιδα που φοβούνται οι γιατροί,δεν ξέρω πως γίνεται αν η Mri Εγκεφάλου είναι καθαρή.
Αντε, μπράβο! Ελα βρε συ, τίποτα δεν έχεις!!!
Για αυτό δεν θέλω να μπλέκω με γιατρούς εγώ, μπορούν να σε τρελάνουν για το τίποτα.
Στη θέση σου θα ερχόμουν Ελλάδα για λίγες μέρες να ηρεμήσω μετά από αυτό το σοκ και θα έβλεπα κι εναν γιατρό εδώ που να εμπιστεύομαι.
Χαλάρωσε και πάρε μερικές μερες διακοπες, τις δικαιούσαι!
βασικα πηγα σε οπτικο και μουπε εχω λιγη μυωπια και το ματι μου δεν παραγει δακρυ. κανει δεκα δευτερα λεει να παραχθει υγρο.......πιο λογικο απο ανευρισμα ακουγεται.......... ναι διακοπες...ποπο τι μακρυνο ονειρο. προς πασχα το βλεπω διοτι εδωσα σημερα τα μαλλιοκεφαλα μου για γυαλια παλι
Τι τα θες τα γυαλιά ο έρωτας είναι τυφλός
Πιο πιθανό να ερωτευτείς παρά να παθεισ όλα αυτά που λες