το
σχολιο μου ειναι, οτι ειναι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ χειριστικοι ο ενας απεναντι στον αλλον, οποτε, οχι, δεν ειναι εκμεταλλευση, ειναι ερωτικο παιχνιδι.
Printable View
Το ότι έχω ερωτευτεί μια εικόνα εν πολλοίς ανύπαρκτη, ισχύει.
Δεν ισχύει το ότι η εικόνα κατασκευάστηκε απ' αυτήν, οι πληροφορίες που μάζεψα συντείνουν στο ότι όντως η ζωή της ήταν έτσι όπως μου την περιέγραφε.
Για το τελευταίο σχόλιο, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι το οικογενειακό μουτ περιβάλλον ανέχτηκε πολλά (από μένα; από άλλους;....)
Για τα ενδιάμεσα σχόλια, συνοπτικά. Δεν δίνω γη και ύδωρ για τη συντροφικότητα, είναι μάλλον η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. Το πως και γιατί συνέβη σε λάθος περίπτωση, αυτό είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξω. Τον εαυτό μου όντως τον άφησα απροστάτευτο μέχρι πριν από ένα-ενάμιση μήνα, τώρα πλέον έχω αρχίσει να ξαναβρίσκω την παλιά μου ζωή σιγά-σιγά (και βοηθάει πολύ και η επικοινωνία μου μέσα από το φόρουμ).
Μεγάλε εσύ είσαι δημοσιογράφος και θεσ να δεις τι πουλιά πιάνουμε ελπίζω να είσαι απλά περίεργος κ να μην πληρώνεσαι κι ελπίζω να μην κουτσομπολευεισ κατά τα άλλα συνέχισε το ρομάντζο ωραία τα γραφεισ
Κι εσύ από την αρχή στάθηκες κακοπροαίρετα απέναντί μου. Δεν απαντούσα, δεν απαντούσα, αλλά και η υπομονή έχει όρια. Αν δε σέβεσαι τον προβληματισμό του άλλου, απλώς σταμάτησε να ασχολείσαι. Δεν σου ζήτησα με το ζόρι να μου απαντάς. Ούτε οι ερωτήσεις μου απευθύνονταν προσωπικά σε σένα. Ναι, πληρώνομαι, έχω χτίσει πολυκατοικίες μ΄αυτό τον τρόπο. έχεις κανένα IBAN διαθέσιμο να βάλω και σ' εσένα λίγα λεφτά για να μ΄αφήσεις ήσυχο;
Οσο για τα υπολοιπα φυσικο ειναι να σε συναρπαζει η κοπελλα.Κ ο ερωτας προβολη ειναι απο αυτα που εχουμε αναγκη γιαυτο ειναι κ η πιο γλυκεια ψευδαισθηση.Για μενα η ιστορια ειναι εξαιρετικα ενδιαφερουσα γιατι ειναι εξω απο τα συνηθισμενα.Και ειναι ωραιο να σε κινητοποιει καποιος που δεν ειναι συνηθισμενος.(Μιλαω κ για την προηγουμενη ζωη της)Οι πιο ενδιαφεροντες ανθρωποι ειναι ακριβως οι ''μποεμ''κ αυτοι που ζουν εξω απο τα συνηθισμενα.Και φυσικα οι καλλιτεχνες.
Σκέφτομαι (και το λέω ειλικρινά) ότι αν καθήσω και γράψω ένα σενάριο ή διήγημα με την ιστορία αυτή, πολλοί θα αναρωτηθούν για το πόσο φευγάτη φαντασία έχει ο συγγραφέας. Πολλοί, έξω από τέτοιου είδους θέματα, μπορεί να το απορρίψουν κιόλας ως "εξωπραγματικό" ή "απίθανο". Και όντως, αυτό το "μποέμικο" πάντα με τραβούσε σε γυναίκες, αλλά και το φοβόμουν ταυτόχρονα. Αδιάφορο πάντως δεν με άφηνε γυναίκα που είχε αυτό το στοιχείο.
εννοουσα οτι εχεις ανεχτει πολλα εσυ απο το οικογενειακο σου περιβαλλον, τωρα οκ..μη το δενεις κ σκοινι κορδονι αυτο που λεω, μια υποθεση εκανα..οκ..
εγω απλα να βοηθησω προσπαθω, αλλα εφοσον βρισκεις τον εαυτο σου σιγα σιγα χαιρομαι που συμβαινει κ που το αντιληφθηκες.
Μεγάλε πρέπει να καταλάβεις κάποτε ότι από τα γραπτά κάποιοι καταλαβαίνουν τι άνθρωπος είσαι τα έχεις όλα δε σου λείπει κάτι βγες έξω να βρεις μία κοπέλα στα μέτρα σου όλα τα κορίτσια που σου απαντάνε το καταλαβανε άλλες σ απαντάνε για δικούς τους λόγους άλλες όχι αφού τα έχεις όλα πήγαινε να πιάσεις μία κανονική γκόμενα κι άσε τις προβληματικές επίσης εδώ είναι κοινωνία το ότι σ μιλάνε καλά ή όχι γίνεται για τους ίδιους λόγους που γίνεται κι έξω το σοφό φμπ λέει οποίος σ μιλάει καλά δεν είναι απαραίτητα φιλοσ σου κι όποιος σε κράζει δεν είναι απαραίτητα εχθρός σου δεν τα λέω εγώ το φμπ
Επειδή δουλεύω χειρωνακτική εργασία με τα φάρμακα πράγμα που δε γίνεται άμα ρωτήσεις γτ έχουν κρατήματα τα φάρμακα αλλά επειδή ήμουν καλός αθλητής μπορώ κ το κάνω το αποτέλεσμα είναι να έχω λίγο καεί αλλά αφού συννενοουμαι χέστηκα τι να κανεισ κούκλα επιβίωση
ελα ρε ελις που εχεις καει τωρα! μια χαρα τα λες! απλα βαλε καπου κανα κωμα να καταλαβαινουμε..
Καλά θα προσπαθήσω
είπα να μην ασχοληθώ άλλο με αυτή την ιστορία αλλά έπεσε η συνομιλία μπροστά μου. είπες ότι θα φύγεις, μούσι, δεν κοτάς. ακόμα δεν ήρθες στα ίσα σου βρε καλό μου με τόσα που άκουσες εδώ μέσα; ακόμα με τα λόγια χτίζεις ανώγεια και κατώγια; μπλέχτηκες στα δίχτυα σου, πάρτο αλλιώς πριν αποτρελλαθείς. ευτυχώς δηλαδή που είσαι υπό ιατρική παρακολούθηση. ξύπνα όσο είναι καιρός. όλοι το ίδιο πράμα σου λέμε, άλλως με το βαμβάκι κι άλλος μονοκοπανιά. πώς γίνεται να σου λέμε όλοι το ίδιο και συ το βιολί σου;