Τωρα απο την δικημου πλευρα!
Αν σου πω οτι ειμαι πιο μπερεμενος απο το πρωτο θα το πιστευες?χεχε, δλδη πιο ευκολα μπορω να βρω το γτ. καποια κοπελα με κερατωσε παρα γτ. εγω!!!
Λογο του οτι ειμαι αρκετα μεγαλος ειναι λογικο να μου εχει συμβει κι αυτο. Θα αναφερθω ομως στην φορα αυτην που ειμουν τελειος βλακας!!
Η κοπελιτσα ηταν κατι λιγοτερο απο 10 χρονια μικροτερημου. Ηταν απο επαρχια ,κι ηταν πολυ "μαζεμενη" ,με φιλοξενουσε σπιτι της, αυτο ηταν καλο στην αρχη κακομετα! διοτις δεν ειχε πολλες φιλες αρα εγκλοβιζομουν! δεν μπορουσα να βγαινω χωρις αυτην ευκολα!!
Δυστυχως ηταν πολυ κλειστος χαρακτηρας! καθομασταν ολοκληρο σουκου σπιτι κι αν δεν της μηλαγα εγω δεν θα εβγαζε αχνα!! μετα απο καποιο σημειο εγινε εκνευριστικο αυτο!!!!!
Νιωθω πολυ βλακας που της εκαμα αυτο το πραμα διοτις επρεπε να χωρισουμε πρωτα και μετα !! αλλα εγω,σαν βλακας ακουσα τους φιλους μου. Ηταν πολυ αξιολογο κοριτσι απιστευτη μαγειρισα ! καθαρη κοπελα! διαμαντι χαρακτηρας! αλλα τι περιμενεις απο εναν ανδρα που δεν αγαπουσε τον εαυτο του! τωτες επινα ναρκωτικα! επινα κοκα κι ηρωινη!! με αποτελλεσμα να μην μπορω να καμω σεξ μαζι της! ηθελα καποια που να πιμει. Της φερθικα πολυ λαθος!! αλλα οπως ειπα ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΠΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗΝ!
Το θεμα ειναι οτι αυτη που πηγα, που εκαμα την αμαρια ηταν πιο ομορφη και πιο σεξουλιαρα ! αλλα ηταν και κοπελα μοονο για τετοια!!!
Την καψουρευτικα πολυ αυτην! με αρρωστο τροπο !! τοσο που εφυγε για αγγλια και πηγα κρυφα να την βρω! ειχα παρει και τα πραματαμου!ειχα σκοπο να μεινω μαζι της!!
Αυτη με ειχε ειδη ξεπερασει και ειχε βρει και γκομενο!! αστα να πανε!! αποτελλεσμα να γινω μαστουρα ενα βραδυ! και να γυρισω ελλαδα με επιδεσμους στο κεφαλι απο το ξυλο!! χααχαχα