καλα αμα εχεις μυαλο, βολευεις και το οικονομικο!!
Printable View
σωστο αυτο :)
Αναλόγως τον άνθρωπο πάει.
Δε νομίζω να υπάρχει κανόνας κι εδώ.
Και μην ακούς τι λέει ο καθένας, διότι πολλά λέγονται και μπορεί τίποτα να μην ισχύει!
Κι εγώ παλιότερα άκουγα ό,τι μπορείς να φανταστείς!
Το αποτέλεσμα; Τζάμπα άγχος και χειρότερη "επίδοση" από την αναμενόμενη.......
Δεν ξέρω για το νησί, αλλά αυτό που το ανέφερες για τα περιοδικά και την τηλεόραση έχεις απόλυτο δίκιο. Πρίν που δεν υπήρχαν αυτά για να "μπουκώνουν" τον εγκέφαλο των αντρών, είτε των γυναικών, ήταν πιο χαρούμενοι οι άνθρωποι και έκαναν πιο ελεύθερα σχέσεις. Οι γυναίκες ειδικά επηρεάστικαν στο θέμα των σχέσεων και οι άνδρες στις σεξουαλικές ικανότητες...
Το πρόβλημα είναι μέχρι οι γυναίκες να φτάσουν θα σε έχουν απορρίψει, τόσες φορές όσες να ξεχάσεις και να τις μετράς, γιατί τότε θα είσαι το "καλό παιδί". Όταν θα φτάσουν σε ηλικία γάμου και αφού θα έχουν κάνει σχέσεις, όσα είναι και τα αστέρια του σύμπαντος, τότε θα έρθουν στο καλό παιδί που απέρριψαν για να το παντρευτούν και θα αφήσουν τα "κακά παιδιά" που τόσα χρόνια καλοπερνούσαν. Και κάπως έτσι τελιώνει το παραμύθι. Φυσικά το ίδιο ισχυεί και στους άντρες, αλλά σε μικρότερο βαθμό.
Αν και μικρός σε ηλικία, μια χαρά τα λες!
Τα βλέπεις πολύ ρεαλιστικά τα πράγματα!
Τι σου προτείνω, προς το παρόν;
Την αδιαφορία......
Και μην αλλάξεις για κανέναν και καμία!
Το πρόβλημα είναι μέχρι οι γυναίκες να φτάσουν θα σε έχουν απορρίψει, τόσες φορές όσες να ξεχάσεις και να τις μετράς, γιατί τότε θα είσαι το "καλό παιδί". Όταν θα φτάσουν σε ηλικία γάμου και αφού θα έχουν κάνει σχέσεις, όσα είναι και τα αστέρια του σύμπαντος, τότε θα έρθουν στο καλό παιδί που απέρριψαν για να το παντρευτούν και θα αφήσουν τα "κακά παιδιά" που τόσα χρόνια καλοπερνούσαν.
Αμ δε που θα τ' αφήσουν!
Θα παντρευτούν, βεβαίως, το "καλό" παιδί γιατί θέλουν έναν καλό πατέρα για το βλαστάρι τους, αλλά παράλληλα υπάρχει η πιθανότητα να φάει και κανά κέρατο, με το "κακό" παιδί εννοείται................................ ..............
Ανέλυε χθες σ' ένα άρθρο του το Cosmopolitan γιατί μας εξιτάρουν τα "κακά" παιδιά!
Ορκίζομαι!!!
Κυκνε δεν υπάρχουν κακά παιδιά εμείς όλη η γειτονιά που ειμασταν Ταλιμπάν μικροί όλοι είμαστε γαματοι πλάκες ξύλο ποδόσφαιρο κ σχολείο κι όλοι είμαστε ψυχουλεσ δεν είχαμε κακιά μέσα μας τότε μετά χάλασε ο κόσμος κ γίναν όλοι σκατοψυχοι