Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Μπορεί να το καταλαβαίνεις λανθασμένα, είπα ξανά ότι θεωρώ μη θετικό το σεξ, όταν δεν συνδυάζεται με το συναίσθημα, για εσένα μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο. Δεν με δίδαξε κανείς να λέω ότι το σεξ πρέπει να συνδυάζεται με το συναίσθημα, αυτό το είδα εγώ. Το σεξ, μπορεί να σου προσφέρει ευχαρίστηση, οκ πέρα από αυτό τι άλλο όμως; Μόνο σεξ και ξερό ψωμί; Μου θυμίζεις κάτι 19 χρονα που σκέφτονται έτσι. Δεν είπα ότι όποιος κάνει one night stand, δεν μπορεί να ερωτευτεί ή όπως νομίζει πως είναι ο έρωτας, είπα απλά ότι στο one night stand δεν υπάρχει έρωτας, πολλές φορές οι κοπέλες, ούτε το όνομα του άντρα δεν ξέρουν και αυτό είναι πραγματικότητα. Το τελευταίο δεν ήταν μπηχτή σε καμία περίπτωση, απλά θεωρώ πως όταν ένας άνθρωπος έχει κοινωνική ζωή και γενικότερα ζωή, δεν έχει ανάγκη κανένα φόρουμ, πριν ένα δυο χρόνια θα γέλαγα αν μου έλεγες ότι θα γράφω σε ένα φόρουμ ψυχολογίας για να "σπάσω" την μοναξιά και να που γράφω εδώ. Όπως βλέπεις και εγώ κάθομαι και δίνω το χρόνο μου για να σας απαντάω ακόμα και στις ειρωνίες και κακίες σας και αυτό επειδή πιστεύω στον εποικοδομητικό διάλογο. Άρα άμα το πάμε ηλικιακά οκ, δεν έχω καμία πείρα, γνωρίζω όμως την γενιά μου, γνώρισα επίσης την γενιά μου στην Ολλανδία, την γνώρισα και στην Γαλλία, ξέρεις τι κατάλαβα από τρείς διαφορετικές χώρες; Ότι έρωτας δεν υπάρχει, αλλά μόνο σεξ. Εμένα με χαλάει αυτό, εσένα μπορεί να μην σε χαλάει δικαίωμά σου. Αντιπαρέρχομαι την τελευταία προτασούλα. Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι κατάλαβε ακριβώς η Miliva χωρίς να συμμετέχει πολύ στην συζήτηση, τι θέλω να πω. Ίσως άλλο ήταν το περιεχόμενο της συζήτησης και αλλού κατέληξε, κατέληξε σε εμένα προσωπικά λες και είμαι μίασμα επειδή έχω μια διαφορετική άποψη, που δεν είναι ίδια με αυτή της κοινής γνώμης. Νομίζω ότι έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος με πολλές και διαφορετικές απόψεις. Από την μεριά μου να πω, ότι δεν είμαι τέλειος, έχω και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, επέλεξε σε ποιές από τις δύο κατηγορίες θέλεις να επιμείνεις.