Είναι δυνατή εμπειρία για σένα, έτσι?
Printable View
Είναι δυνατή εμπειρία για σένα, έτσι?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΟΦΑΝΙΑ. ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.
ΑΛΛΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ
Πολύ σωστά το έγραψες. Νιώθεις.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Συννενόηση...
Εγώ σε αυτη την περίπτωση τι να κάνω Φοίβη?
Εκεί που θα μπορουσα υποτίθεται να είμαι πιο ανοιχτή, κολλάω ακόμη περισσότερο...
Φαντάσου ότι μόνο με τη συζήτηση που κάνω σήμερα μαζί σας νιώθω άρωστη....
Αλλά το να μιλάς (ή να γράφεις) για κάτι που σε στεναχωρεί ΔΕΝ είναι η αιτία της στεναχώριας
Αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, καλά κάνεις ;)Quote:
ΓράφωQuote:
Originally posted by MANTHES
ΑΛΉΘΕΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ;
Καλή συνέχεια.
Quote:
Γιατί οι φίλοι είναι πολύ προστατευτικοί απέναντι μου, ειδικά σε αυτό το θέμα.
Δε θα έμπαιναν ποτέ στη διαδικασία να μου που πράγματα που ενδεχομένως θα διάβαζα εδώ μέσα-από αγνώστους που δεν έχουν κανένα συναίσθημα απέναντι μου.
Τελικά έκανα λάθος....
Quote:
Όταν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αισθάνεσαι δυνατός, μπορείς να λειτουργήσεις παντού.
Σίγουρα θα απογοητευόμουν αν διάβαζα άσχετα ή κακίες, αλλά μέχρι αύριο θα το είχα ξεχάσει γιατί όλοι εδώ είναι άγνωστοι και δεν έχουν καμία σημασία για μένα.
.......
Και όμως μπορεί να μην υπάρχει \"εδω μέσα\" η φιλία και η αγάπη με την κλασική έννοια του όρου αλλά (και θα μιλήσω προσωπικά) δεν μπορείς να αποκλείσεις ότι \"εδώ μέσα\" δημιουργουνται συναισθήματα που ίσως ακόμα δεν έχουν καταγραφεί σε κάποιο λεξικό αλλά κινούνται στο θετικό φάσμα και σίγουρα τα νιώθω (τουλάχιστον εγώ)Quote:
Αυτό σου είπα και πριν.
Αν εγώ από χτες δεν έπαιρνα αυτή την ευαισθησία και την κατανόηση, αλλά άσχετες αποψεις ή αδιαφορια, αύριο θα το είχα ξεχάσει. Δεν θα επηρέαζε τη ζωή μου.
Είναι εντελώς αφύσικο να έχεις απαιτήσεις απο ανθρώπους που δεν ξέρεις και δεν έχουν κανένα συναίσθημα για σένα...
--------Εδιτ: Με λίγα λόγια εδώ μέσα ο κάθε ένας που μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει σε κάτι που έγραψε ένα άλλο μέλος δετο κάνει για να περνάει η ώρα του. Το κάνει γιατί τουλάχιστον νιώθει ότι θέλει να βοηθήσει. Ε αυτό το θέλω να βοηθήσω (και να βοηθηθώ) είναι συναίσθημα. Τι είδους δεν έχω ιδέα αλλά πάντως συναίσθημα
ΥΓ (για να μην παραθέσω και τα μου σου του σου (...... λολ......) ώς απόδειξη για τα όσα γράφω)
ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ; :cool:
Moi??? Je dis rien de rien...... et je ne regrette de rien.....Quote:
Originally posted by MANTHES
ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ; :cool:
(βρε μην αρπάζεσαι , δεν είπα τίποτα κακό.......)
ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΧΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ.
ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ
Υ.Γ. ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΤΟΠΙΚ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ
Το βρήκα αρκετά χρήσιμο και το παραθέτω
http://www.e-psychology.gr/content/view/266/79/
Φοίβη...είναι ΠΟΛΥ δυνατή εμπειρία...Πραγματικά χτες έλιωσα
just me σε ευχαριστώ...Και γω πιστεύω ότι μπορεί να δημιουργηθούν συναισθήματα εδώ. Εγώ το ένιωσα πολύ έντοντα
alexandros3....Αυτή ειναι η δουλειά μου και μερικές φορές με βοηθάει, άλλες όχι.Σε ευχαριστώ
MANTHES Έγω έχω άποψη για σένα και δεν είσαι κακός.
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ EMAIL. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω το είχε απαντήσει και η kliew με τον τρόπο που σκέφτομαι αλλά μιας και με έχει βασανίσει ας σου απαντήσω και εγώ.Quote:
Quote:
Originally posted by susperia
ναι Θεοφανια, και το καλο με το φορουμ ειναι οτι μπορεις να εξωτερικευσεις πολυ τα αισθηματα σου και να πεις ακριβως τι νιωθεις χωρις να σε παρεξηγησει καποιος, σε αντιθεση με το περιβαλλον γυρω μας που οπως και να το κανουμε, οσο και να τα χουμε καλα μαζι τους και οσο και να μας καταλαβαινουνε παντα προσπαθουμε να διατηρουμε ενα προφιλ δυνατου χαρακτηρα οσο αδυναμοι κι αν νιωθουμε καποιες φορες. Αυτο ειναι και ενα καλο με την ανωνυμια στο φορουμ, οτι μπορεις να εξωτερικευτεις χωρις το φοβο του τι θα πουν οι αλλοι για σενα, και για το αν θα σε νομισουν για αδυναμο χαρακτηρα.
Η μια μου φίλη που σας έλεγα, είχε χάσει τη μαμά της πολύ πριν από μένα. Την έπιαναν φρίκες τρελές και εγώ την έπρηζα με φράσεις του στυλ: \"αν σε βλέπει από κάπου η μαμά σου θα θέλει να είσαι καλά, κάνε αυτά που εκείνη θα ήθελε για να είναι ήρεμη\" και άλλα περισπούδαστα.
Ακόμη της λέω τα ίδια και για τη δική μου περίπτωση.
Πεστε μου;
Έχω τα μούτρα, ειδικά μπροστά της, να καταρεύσω;
Το να δείξεις ότι είσαι άνθρωπος, το να δείξεις ότι έχεις και εσύ ανάγκες, το να δείξεις ότι δεν είσαι συνέχεια δυνατή, το να ζητήσεις βοήθεια έστω και από κάποιον που χρειάζεται την δική σου βοήθεια δε σημαίνει ότι θα καταρεύσεις κιόλας.
Και ναι όπως δύο χαρούμενοι άνθρωποι διπλασιάζουν την χαρά τους όταν είναι μαζί αντίστοιχα δύο στεναχωρημένοι άνθρωποι μοιράζουν την λύπη τους. Και αυτό γιατί όταν ανοίξει η πόρτα και βγούν τα κύματα έξω μετά έρχεται και η ηρεμία. Αν δεν ανοίξει η μία πόρτα τα κύματα μένουν κλεισμένα μέσα σε εκείνο το δωμάτιο και η φουρτούνα μεγαλώνει.
Και εν τέλη ούτε την φίλη σου θα μπορείς να βοηθήσεις.
justme συγνώμη...μη με ξαναβάζεις εδώ. Έκανα μια μέρα να συνέλθω...
Οχι από αυτά που έγραψες ή διάβασες..........
(αλλά αν το ζητάς το σέβομαι)
Από αυτά που ένιωσα φυσικά...:(