Ειλικρινά δε σου γράφω αυτό το μύνημα ώς θιγμένος από το \"υποκρισία\" αλλά για να ξεκαθαριστεί κάτι. Το αν εγώ επέλεξα να γράψω μόνο για το θέμα και για το ότι άλλο θεώρησα ότι είχε κάποιο νόημα να σου γράψω δύο πράγματα δεν σημαίνει τα άλλα μέλη θέλησαν με τα παρακάτω να είναι αρεστοί σε άλλα μέλη.
Σου θυμίζω τι γράφτηκε
Quote:
Originally posted by Lef at page2
ηρεμηστε ρε παιδια ηρεμηστε μωρε ηρεμηστε............ βρειτε τα μεταξυ σας με u2u και σεβαστειτε τα υπολοιπα μελη που δε θελουν τετοιες συζητησεις σε αυτο το φορουμ.
Quote:
Originally posted by susperia page 2
...
ραψωδε, ασχετα αν δε συμφωνουσα κι εγω με την αρχικη αποψη του μανθες ο τροπος σου ηταν απαραδεκτος. ειδικα στη θεοφανια μαλακια σου που μιλησες ετσι γιατι απλα εξεφρασε το λογικο, να σταματησετε τον καυγα, και δεν υπαρχει φυτρωνω εκει που δε με σπερνουν γιατι ο καθενας εχει δικαιωμα αποψης σε ενα φορουμ, κι αυτο το φορουμ δεν ειναι τσιφλικι κανενος. Ειδικα οι προσωπικες απειλες που εξεφρασες ειναι απλα απαραδεκτες, δεν εχω να πω κατι αλλο και ειμαι σιγουρος οτι δεν εκφραζεις με τον τροπο σου την πλειοψηφια του φορουμ.
Quote:
Originally posted by krino page 3
βρε συ ραψωδε, ηρεμησε λιγο.....
αν σε καθε διαφωνια μας φτιαχναμε κοντα πλακε μουτρα δεν θα καναμε τιποτα αλλο στην ζωη μας.
Αλλωστε το να διαφωνουμε ολοι με ολους ειναι λιγο πολυ καθημερινο φαινομενο, αυτο σημαινει οτι θα καταληγουμε ετσι??
Οκ εισαι σε μια επιθετικη φαση, αλλα αυτο δεν δινει λυσεις, πιστεψε με......
για το θεμα τωρα.
.
.
Quote:
Originally posted by Sofia page 3
Quote:
Originally posted by raphsssodos
δεν ανέχομαι πλέον μίζερα ανθρωπάκια ούτε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου, ούτε να με προσβάλλουν ενώ η ζωή τους είναι μέλι γάλα μπροστά στη δική μου.
θα μου επιτρέψεις να σου πω οτι δεν ειναι δυνατο να γνωριζεις πώς ειναι η ζωή άλλων \"μίζερων\" ή μη ανθρώπων, αν ειναι ή δεν ειναι μελι γάλα σε σχεση με τη δικη σου.
Quote:
Originally posted by Woman page 5
Παιδιά χαλαρώστε... Για όνομα!!!!!!!!!!!!!!
Επίσης τα μέλη kleiw Dalia έγραψαν μόνο για ότι αφορούσε το θέμα σου
ΥΓ (συγνώμη αν δεν ανέφερα κάποιον άλλον αλλά σταμάτησα γύρω στην 5η σελίδα)