Αχ, συγγνώμη, σε κουράσαμε; Ας το έγραφες εξαρχής ότι θέλεις μόνο άντρες να σου απαντήσουν να μην χάνουμε το χρόνο μας προσπαθώντας να σε βοηθήσουμε...αν μη τι άλλο αυτό δείχνει αχαριστία...
Παρακαλώ!
Printable View
Να μας το έλεγε εξαρχής να μην ασχολούμασταν...χάσαμε άδικα χρόνο και φαιά ουσία για να ακούμε τώρα και το "ευχαριστώ"...
Χώρια που η νοοτροπία της είναι φασιστική...εμείς γράψαμε να την βοηθήσουμε κι αυτή μας δίνει κι εντολές ακόμα δεν μπήκε κιόλας χωρίς να την προσβάλει κανένας...δεν την βλέπω να μένει για πολύ αλλά πάμε τώρα εμείς να μην την κουράζουμε στην κατάσταση της...
Πες τα βρε ρεμεντυ, όποιος λέει αντίθετη άποψη, ότι δεν είναι ηθικά σωστό, είναι ο κακός και βγαίνει να πει να φύγει ο ένας να φύγει και ο άλλος. Άρχισε από εμένα και τώρα περνάει και σε εσάς. Όπως είπα σε κάποιο μήνυμα εδώ, θέλει να ακούει απόψεις που να συμφωνεί και η ίδια. Αν γίνει το αντίθετο, τότε έρχεται με μια φασιστική νοοτροπία, σε ένα δημόσιο φόρουμ, να πει φύγε. Στην αρχή γράφει την ιστορία της ζωής της και λέγοντας πως έχει θέμα για την ανταλλαγή συντρόφων, σε σχέση με τις επιθυμίες του άντρα της, μετά το αλλάζει και λέει για την "τάση" και στην συνέχεια, όταν αρχίσατε να λένε οι κοπέλες εδώ, σωστά και ηθικά πράγματα, εκνευρίστηκε και τώρα θέλει, μόνο απόψεις αντρών. Όταν μάθει και η ίδια τι θέλει, να μας ενημερώσει. Επίσης, για να μην έρθει και μου πει, ότι σχολιάζω ξανά στο θέμα της, απαντάω πως: Αυτή την στιγμή, δεν απαντάω στο θέμα της νηματοθέτριας, αλλά ξεκάθαρα στην άποψη της ρεμεντυ, γι'άυτό και απαντάω με παράθεση.
Βρε παιδιά, ο σκοπός αυτής της συζήτησης ήταν να αποδείξουμε στην θεματοθέτρια οτι η σχέση της είναι της πλάκας; Οτι ο άντρας της είναι ένας διεστραμμένος που την κοροϊδεύει, δεν την αγαπάει, θα την απατήσει οπωσδήποτε; Ότι εκείνη είναι ηλίθια που είναι έγκυος μαζί του και οτι πρέπει να τραβήξει ένα Χ στη ζωή της;
Για όνομα του θεού! Και κατ αρχάς σεβαστείτε το γεγονός οτι είναι έγκυος και την συγχίζετε με αυτά που γράφετε μόνο και μόνο για να βγείτε από πάνω και να αποδείξετε τί και με ποιό σκοπό βρε παιδιά; Είστε μέσα στην ψυχή του άντρα της και ξέρετε τα πάντα;
Κι εσύ βρε Remedy, φτάνει πιά! Αν δεν αναγκάσεις στον άλλον σώνει και ντε να δεχτεί αυτό που λες δεν σταματάς με τίποτα! Πες μου δηλαδή ποιός είναι ο σκοπός πλέον; Να την αναγκάσεις να δεχτεί τα δικά σου όρια και τη δική σου άποψη ως την μόνη αλήθεια;
Και τί θα βγει από αυτό; Θα βγει κάτι καλό που θα την βοηθήσει; Δεν νομίζω! Γιατί ο τρόπος αυτός δεν βγάζει ενδιαφέρον και καλή προαίρεση για βοήθεια, αλλά στείρα και επιθετική κριτική βάσει των δικών μας ορίων και πεποιθήσεων.
Σεβαστείτε τουλάχιστον οτι κουβαλάει μια ζωή μέσα της και δεν πρέπει να την κάνετε να ταράζεται και νιώθει άσχημα, έστω και αν έκανε το λάθος να φανεί αγενής σε κάποιο σημείο. Να υπάρχει και λίγο λογική, όχι ποιός θα βγει από πάνω στη συζήτηση με κάθε τίμημα.
Κασσάνδρα είναι σε ένα φόρουμ με δημόσιο λόγο, που εκ των πραγμάτων θα ακουστούν πολλές γνώμες, άσχετα αν την βοηθούν ή όχι. Εμένα μου φάνηκε στην αρχή, ότι το σκεφτόταν το πράγμα, ειδικά εκεί που είπε ότι στην Γερμανία τα κάνουν αυτά και εδώ είμαστε πουριτανοί. Μετά πέρασε σε άμυνα, ως προς τις κοπέλες του φόρουμ και ζήταγε να φύγουν όλες και να πάρει γνώμη μόνο από τους άντρες. Εάν θέλει να γίνει ένας διάλογος, να κάτσει να συζητήσει, από την στιγμή που έθεσε το θέμα της, σε ένα δημόσιο φόρουμ. Το να κάθεται και να λέει να φύγει ο εν οίδα, να φύγει η Remedy κλπ., δεν νομίζω να βοηθάει κάπου. Ας μας εξηγήσει τι από όλα θέλει, γιατί και εκείνη τα έχει μπερδεμένα στο μυαλό της. Ήθελε εξ'αρχής την τάση, στο θέμα της ανταλλαγής συντρόφων, ενώ στην αρχή έλεγε άλλα και ήθελε από όλους γνώμες. Μετά πρόσθεσε να φύγουν όλες οι κοπέλες και να μείνουν οι άντρες και οι άντρες, (πρόσεξε εδώ), που θα έλεγαν μια γνώμη, που θα συμφωνούσε και εκείνη. Είναι επιεικώς απαράδεκτο, να λες να φύγει ο ένας και να μείνει ο άλλος, όταν ζητάς γνώμες από ένα φόρουμ με πολλά μέλη μέσα. Θεωρώ λοιπόν, πως πρέπει να ηρεμήσει εξ'αρχής και να βάλει την σκέψη της σε τάξη, ώστε να καταλάβουν οι υπόλοιποι που συμμετέχουν στο θέμα της, τι ζητάει...
Εαν ηθελε να μην συγχυστει, να μην εγραφε σε δημόσιο φορουμ. Εαν το ιδιο της το θεμα ηταν προκλητικο και επιρρεπές σε λογομαχιες και απαντησεις που δεν θα της αρεσαν, να το σκεφτοταν νωριτερα. Τη στιγμή που ζητας διαλογο, πρεπει να εισαι ετοιμος να τον στηριξεις. Αλλιως ας μην τον ξεκινουσες. Οταν τη βολευει ακούει, οταν ζοριζεται μας διατάσσει να αποχωρησουμε απο το θεμα.
Κατι λεει κι αυτο για την ιδια, ας το σκεφτεί.
Εδω ειναι δημοσια συζητηση και αν θεωρησε οτι θα ακουσει αυτα που θελει, ας εβγαινε για καφε με τη φιλη της για να ήταν σιγουρη και να μην συγχυζοταν.
Ο σεβασμός δεν μπορει να ειναι μονοπλευρος. Εκεινη πρωτη δεν σεβαστηκε τις απαντησεις και το ενδιαφέρον των μελων που της απαντησαν.
Εγώ συμφωνώ μαζί σου Νεφέλη, είναι αγενέστατη κι όπως φέρεσαι έτσι θα σου φερθούν...η συμπεριφορά της μας κάνει ν' αντιδρούμε έτσι κι όχι ότι θέλουμε να βγούμε από πάνω...σιγά μη ζητήσουμε συγγνώμη που δεν είμαστε κορόιδα...εγώ ξεκίνησα με όλη την καλή πρόθεση να τη βοηθήσω αλλά έτσι όπως συμπεριφέρεται με εκνεύρισε...εμείς δηλαδή ψυχή δεν έχουμε να μας ταράζει η κάθε κακότροπη;
ακριβως αυτα που σκεφτηκα εξεφρασε η νεφελη και με τον πιο ευστοχο τροπο.
δεν καταλαβαινω αυτο το περιεργο πατροναρισμα ενος μελους κατ επιλογη, που με την πρωτη του εμφανιση εδω ειχε αυτη την τοσο περιεργη επισης, συμπεριφορα.
εκτος αν εχεις τις προσωπικες σου δυσαρεσκειες με μελη, για να μην πω με μενα προσωπικα, γιατι απο τα 20 μελη που α[παντησαν, τα 19 ειπαν τα ιδια με διαφορετικα λογια, η λολη απαξιωσε τους παντες, γιατι κανεις δεν της εδωσε την απαντηση που μπηκε για να ακουσει κι εσυ επιλεγεις εμενα προσωπικα για να κανεις μια προσωπικη επιθεση του αν απαντησα οπως εγκρινεις.
αν εχεις προσωπικα μαζι μου να τα κρατησεις για σενα, εγω δεν σε γνωριζω.
η λολη ελαβε πολλες απαντησεις απο γυναικες και απαντησεις απο 4-5 ανδρες.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ της ειπαν το ιδιο ακριβως, με αλλα λογια.
τον εναν τον ξαπεστειλε με μεγαλη αγενεια και στους υπολοιπους δεν απαντησε, γιατι δεν της αρεσαν οι απαντησεις τους.
αν μπηκε να ακουσει συγκεκριμενη απαντηση, ας την ζητησει απο καποιον δικο της, να της την λεει οποτε την χρειαζεται για να καθυσηχαζει.
να θυμισω ακομα οτι μετα το τελος των συζητησεων αλλαξε το αρχικο μηνυμα, εσβησε πληροφοριες πανω στις οποιες απαντουσαμε και εβαλε και την ανακοινωση περι ανεπιθυμητων απαντησεων απο γυναικες (το λες και σεξισμο αυτο, αλλα τελοσπαντων).
για να μην τρελαθουμε κιολας, οτι την παρακαλουσαμε να της απανταμε αν την αγαπαει ο ανδρας της που θελει να την βαλει να πηδιεται με αλλον... εκεινη το ζητησε και μετα μπηκε κι εβγαζε ανακοινωσεις και απαγορευτικά.
και δεν καταλαβαινω και τον εμμεσο εκβιασμο σου περι 'της καταστασης της" . ο καθενας εδω μπορει να ειναι σεκαποια "κατασταση", αν δεν αντεχει μια συζητηση με αποψεις διαφορετικες απο τις δικες του, να μην ξεκιναει την συζητηση.
ο ανδρας της να σκεφτει την κατασταση της που λεει αυτα που λεει στην συζυγο του.
αν θελει να ακουει μονο οτι την βολευει, ας κανει δικο της φορουμ και να βαλει εκει αυτους που την βολευουν να συζητανε αυτα που θελει με τον τροπο που βολευει καλυτερα..
Το θέμα είναι ότι ο τύπος τα έχει κάνει όλα αυτά στο παρελθόν. Αν ήθελε τέτοια ας έβρισκε ανάλογη σύντροφο.
Εδώ του ξεκαθάρισε ότι τέτοια δεν γουστάρει τελεία και παύλα. Η το δέχεσαι ή φεύγεις, δεν παντρεύεσαι. Διότι τώρα αυτό που κάνει είναι πολύ πρόστυχο απέναντι στη γυναίκα του.
Επίσης το τι μπορεί να λες επάνω στην κ...α σου δεν σημαίνει ότι το κάνεις πράξη κιόλας, οι φαντασιώσεις μπορεί να σου λένε ότι το κάνει και με την αντζελίνα τζολί και τη γυναίκα σου...... κάνε αυτό πραγματικότητα!!!!
Δεν θα σβήσω τι έχω γράψει άλλα δεν θα επανέλθω διότι η αλήθεια είναι ότι δεν είχα διαβάσει όλα τα μνμ μέχρι τέλους.
καλα τα τα λες gina-psycho, αλλα το μνμ του γιωργου που παρεθεσες, ηταν μια απαντηση του γιωργου που σχολιαζε περισσοτερο την λειτουργια ενος ανδρα στο σεξ, γενικοτερα.
για την συγκεκριμενη σεξουαλικη συνηθεια που συζητηθηκε, ο γιωργος ειχε απαντησει το παραπανω.
Λογικα σε κανενα φορουμ με Νεουορκεζους και Καλιφορνεζους θα ηταν πολυ πιθανο να επαιρνε τις απαντησεις που ηθελε. Σε ελληνικο, δυσκολα.